Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2020 02:00 - Обичам те, и ще, докато...
Автор: lexparsy Категория: Поезия   
Прочетен: 3559 Коментари: 0 Гласове:
15

Последна промяна: 27.08.2020 08:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Обичам в теб каквото е останало
от непринудената ти човечност.
Обичам споделено с теб, възникнало
от душевността обречена на вечност.

Обичам те с търпимостта да бъдеш
зад воала си пред сенки на съдбата.
Обичам и достойнството да зърнеш
в себе си и во́йна с грозотата.

Обичам и спонтанната ти нежност,
от изблик скрит в несподеленост.
Обичам откровената ти грешност,
изповядана с пречистваща словесност.
---
Ще те обичам, щом Ти си, и докато
срещам с теб очите си с пристойност.
Ще те обичам после припознато,
чрез други, цялостни с душевна стойност! 

_______
   Написах си така набързо, и по предизвикана принуденост, да продължа самотното опазване на достойнството си от публична гавра!
    И не само пред останалите да се споделят  по милостта на организираното  от самия блог и модераторите хейтъри, които "Обичам докато..." , но и на всички читатели (навярно и по света), които са свидетели до къде в България е достигнало самочувствието на единици психопати, настанени по върховете на големи и малки клъстери от пирамиди, контролиращи целия Ви социален и духовен живот.
   И то, не само чрез позволените и натрапени за "свободен избор" интерпретации на демокрация, и законови и медийни "Свободии", но и чрез ежечасно натрапено Примирение, но и чрез публичен Страх от назидание, че ще ви бъде отнето и това, което по милост Ви е позволено.
   И Който и Колкото да Ни организира да си  сканндираме и протестираме, уж скандализирано срещу "Рибешките Глави", дирижиращи идилията на селото, ще сме стока, докато се държим като добичета, заключени чрез страх от бариери, но с достъп на всички влечуги, хищници и грабливи птици!

   А този плакат предлагам на протестиращите, но адресиран най вече и към непротестиращите и безгласните или платени риби, имащи се за български..., и да се цепи музикален поздрав със шлагера на ФСБ "Обичам те до Тук!" ... 🤪😄
image
и отдолу с много мънички букви да пише "От Лекс, с Любоф💋, до Тук..!  ", че  всички тайни оХранителни мен да търсят да напердашат за виновен Ви... 🤯 Тъкмо пак ще проверя, дали все още съм сред безсмъртните, както предположих, за ужас на хейтърите...(image) 👀 🤓 😅
___
   Махвам с ръка пред очите си, , и по навик прощавам, забравям своето приТеснение, но оставам с разШирено загриженост за Вашето, и оставям от всекиму пожеланото, припознато за сбъдване! 

   А днес ми стана много смешно, като прочетох поетично напомпания постинг от едно изречение на kaliban3, с който затвърждава пред подопечните си своята победа, и заклеймява примиреното Ви мълчание... И им импровизирах един стар виц, за попа, дето не спи, докъто не разбере къде си държи брадата... Но май само познатата Ви компания ще се кикоти, повтаряйки си фрази, в техен си смешен контекст, и с една ръка прикрили лигавите си муцки, а с другата дълбоко в нарочно скъсания си джоб... :-))))

   Аааа,  да не забравя поздравявам благодарствено radostinalassa, която единствена си цапа блоговете пантофки да им каже какво мисли за тях. Докато останалите, години наред, си реват по женски един на друг на рамото, оплаквателствуващи се от хейтърска блогова ограничителност! 
   Благодаря ти Радостина! Ти си истински ПИЧ, без нужда от надставката за качество КА, която задължително ще ти сложат... :-))))

... Сетих се и друг виц по този повод, но може и да споделя, ако бързо си компенсирам негативните размисли..., и поне трикратно! :-))))

=======
НЕ ЖЕЛАЯ КОМЕНТАРИ, не само заради продължаващия агресивен наплив от обидни малоумия, но и писналите ми вече приятелски съжалителни поучителности за поведение... 
И не забравяйте да ми опикатеепо един откровен минус, ако вече не Ви обичам! 🤪😄



Тагове:   обичам те,   Докато,   и ще,


Гласувай:
17



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lexparsy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1379129
Постинги: 484
Коментари: 4222
Гласове: 7381