Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2021 23:57 - МОЯТА ВЕРСИЯ ЗА ДВЕ САМОЛЕТНИ КАТАСТРОФИ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Технологии   
Прочетен: 2320 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 1. ЗА КАТАСТРОФАТА ОТ М. 12. 2016 г, КОГАТО ЗАГИНА  АНСАМБЪЛА НА ВАЛЕРИЙ АЛЕКСАНДРОВ:

    Пътнически самолет модел ТУ 154 излита, но минути след излитането пада в морето. При търсенето на оцелели се оказва, че останки от самолета има по дъното на морето в продължение на 15 км. По информация, одобрена тогава от Путин се твърди, че терористичен акт няма, а грешка на втория пилот. Какво е записано в черната кутия на самолета не бе съобщено. 
   Остана да виси въпросът какво ли ще да е сгрешил вторият пилот, та е разпадал самолета на парчета в продължение на 15 км. Как ли е постигнал той случилото се,  наподобяващо на взрив в самолета, та останки от него са разпръснати толкова надалеч...

2. ЗА КАТАСТРОФАТА С ВОЕННИЯ НИ САМОЛЕТА МИГ 29 ОТ ПРЕДИ ТРИ ДНИ:
  
    Самолетът изстрелва ракета, която поразява целта и...изчезва от радарите. Няма катапултиране на пилота, самолетът не е на определено място на дъното на морето, а на парчета, разпръснати на 20 квадратни мили. Една миля има дължина 1230 м. Какво ли се е случило във въздуха, та пораженията на самолета наподобяват на последствия на взрив от другата ракета върху него, която той носи, предизвикан вероятно от  детонацията при изстрелване на ракетата по светещата мишена...  
   Мисля, информацията за случилото се със самолета ни ще наподобява твърде много тази на случилото се със самолета, в който е пътувал руския военен ансамбъл. Там черната кутия никаква информация не даде, при нашия казус пък за черната кутия се говори, че морската вода, която е солена, ще да я повреди.
   И още нещо се говори, за малкото часове нальот на пилотите ни. За което вина носи ББ, не осигурил необходимите средства за обучаване на пилотите. 
   Нека някой от три пъти познае, кой ще излезе виновен за тази катастрофа. Аз не мога да позная, но знам, че виновникът ще пъкне точно преди изборите, както се случи с фащането на фалшификаторите на бюлетини в Костинброд от Берсинската дева и Бюреков.



Гласувай:
9



1. batogo - !!!:))) От този "инцидент" аз се направих простичък извод, planinitenabulgaria!
12.06.2021 11:14
Никога не трябва да се купуват от империята на Злото оръжия, защото те в удобен момент могат да бъдат обърнати срещу купувача...
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, Коста!
12.06.2021 18:44
Има логика, че е взривен самолетът, сега остава да обвинят руснаците за него!? Без коментар!

Иначе, на времето, от Братово се разби самолет- военен Двамата пилоти загинаха Потресен бях, когато от работещ в базата чух, че за катастрофата били виновни пилотите, по некадърност! Да, тогава руснаците не можеше да са виновни Задаваше се въпросът, защо не са катапултирали? Самолетът беше катстрофирал в близост до село по пътя Бургас -Ямбол Видях мястото и селото в близост и ми стана ясно ,защо не са катапултирали? Питах и хората от селото Да, направили са всичко възможно ,да отклонят самолета от центъра на селото ,където се насочил при падането Успели, но с цената на живота си!
Заслужено им направиха паметник- спасили стотици хора!
цитирай
3. planinitenabulgaria - Благодаря на коментиралите постинга ми!
13.06.2021 18:53
Уважаеми Господа,
Октавам с убеждението, че днес сутринта не сте гледали какво каза един генерал в предаването на Жени Марчева по БТФ. Тези самолети са толкова добри, че надвишават по качества всички други, вклю;ително и F-овете, коита сме купили от Америка. Вероятно това го е знаел и Другарят радеВ, който бе за Грипените. И още нещо . че отделни елементи ходят по вестниците и телевицията и се опитват да настроят общественото мнеие срущу тази недостижима техника.
Нямаше обеча кой да попита генерала, защо черната кутия не излъчва радиосигнал, за да бъде открита веднага, а трябва да я търсят така, както са стровали след самолетни катастрофи 3000 години преди маймуните....
Както казват пловдивчани:
- Кофти майна, кофти! След тоя изборен преврат всичко се изкофти....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184006
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031