Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2021 21:17 - ПОСЛЕДНИТЕ ПЛЕАДИАНСКИ ПРОТОКОЛИ НА ПРОЯВЛЕНИЕТО
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2383 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 18.03.2021 21:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Скъпи сътворци и нови познавачи на скритият до сега свят на по-фино ново ,на новият свят . Ние продължаваме да се изненадваме и може би такъв ще е пътят ни ,ако внимателно и спокойно ,със сърцето обследваме всичко . Всички очакваме Главното Събитие. И трябва да ви кажа за добро или за лошо за някои(за което страшно съжалявам!) обратен път назад не съществува. Да ,всеки има право на личен избор . Всички имаме сили и любов достатъчно за да помогнем и подадем ръка на изостаналите . Нужни сме един на друг за да успеем всички. И знайте ,че вашите сили и потенциал са безмерни защото сме синове и дъщери на Твореца .Това е абсолютната истина . От височината на това познание и Божията любов , тук и сега  се готвим за това. Търсете това което искате да научите и не се доверявайте само на това ,което пиша тук . Утре ,след много  кратко време някои от вас могат да надскочат този свят и да станат , съветници ,водачи, Майстори за мен и всички останали в създаването на Новият Свят . Затова да не губим време и да продължа с превода и редакцията на следващите плеадиански протоколи за Проявлението.

   ПРОТОКОЛ  НА ПРОЯВЛЕНИЕТО  6

„ВСЯКА ПРОЯВЕНА ВЪЗПРИЕМАНА РЕАЛНОСТ ЗАВИСИ ОТ ТОВА КАКВО Е НИВОТО НА РЕЗОНАНСА НИ ИЛИ СЪСТОЯНИЕТО НА БИТИЕТО В КОЕТО СЕ НАМИРАМЕ.“

Ако като начало вие резонирате на трето ниво ,то тогава всичко което можем да ви кажем е: „Успех!“ Защо?  Защото и да сте с успеха ,той няма да ви е достатъчен понеже низките вибрации предизвикват „отблъскване“и проява на противоположни енергии.  Вълновата функция се разпада по същият начин но за абсолютно противоположни квантови вероятности на това ,което сте желали. :-(

 Просто вие не можете да проявите положителни неща в по-ниски измерения. Помнете , измерението не е място ,а е резониращото състояние на битието.  Вие не можете да проявите своите желания ,ако ви са ниски вибрациите. Емоциите е най-силната форма на вибрации. Затова  вие сте длъжен да чувствате любов , щастие, страст –положителните вибрации за да заработи този естествен процес правилно.

   Най лесният начин да преминеш от енергия на низки вибрации на по-високи е просто да превключите на фокус на по-висока вибрационна енергия. И по ниската енергия ще престане да съществува в това пространство и време. (Мои бележки: Има завладяващи и ефективни форми и практики в които се „обграждаме“ с чиста бяла светлина ,която „разтваря“ останалите по-ниски вибрации )

Да преместиш своят  фокус на друга резонансна енергия значи да се движиш в пространството . За да могат вашите мечти да станат реалност е необходима висока емоция. Високата вибрационна енергия(чрез  наблюдателя)предизвиква колапс на квантовата вълнова функция, което е равносилно на проявление.

  Предупреждение : „оразмерният“ резонанс се заключава в следното:

Колкото по-високо се намирате в измерени вибрации  ,състояние на битието , толкова по-бързо вие ще проявите себе си и със значително повече сила. Нужно е в пълнота да се осъзнае и да се помни за това. Защото  нещата започват да се проявяват според това колко „нагоре“ сте стигнали вие и това се проявява достатъчно силно.

Освен това ,много от вас и не подозират нещо толкова съществено.  Колкото е по висока е размерността(на вибрациите) , токова по малко енергия за наблюдение се изисква за проявяване или за колапса на вълновата функция на квантовите възможности. Защо е така? Защото например в 5D вие влизате в нулево енергетично поле. Каква енергия ние имаме предвид тук? Енергията както във всяка дълга работа е необходима за въплащаване  на най-простите неща в 3D ,  включвайки енергията да се види това ,което е за проявяване. J ТАЗИ ПРИЛОЖЕНА ЕНЕРГИЯ  ВЪОБЩЕ НЕ Е НЕОБХОДИМЯ  НА 5D ! И ако вие се опитате да използвате тази енергия в 5D , това ще има противоположен ефект. На 5D законите на метафизиката се променят и наблюдението на нещото го заставят да се върне към форма на вълна и така то изчезва от възприеманата реалност.

   ПРОТОКОЛ  НА ПРОЯВЛЕНИЕ  7

    „КОМАНДНО  СЪЩЕСТВУВАНЕ“

Когато  вие диктувате своите  утвърждения ,афирмации за своите желания ,манифестирайки това със страст в настоящото време това е един от верните способи да ги изпълните в живота.

  ПРОТОКОЛ  НА   ПРОЯВЛЕНИЕ  8                                                                                                

САМО  ВЯРВАЙТЕ“      Вярата е  ключов фактор за проявлението. Защото това ,което вярвате то Е ,то съществува. Това  в което вие вярвате се явява ваша възприемана реалност. Точно за това ние говорим.  Вие много добре знаете ,че ако не вярвате в нещо ,това няма да бъде за вас  силна реалност и реални сили.  Вярата буквално заставя вярващите да съществуват ,така че имайте много вяра. Освен това ако вие правите нещо и на практика не вярвате в това ,което правите ,в него няма енергия необходима за преобразуване във вашата  възприемана реалност.

ПРОТОКОЛ НА ПРОЯВЛЕНИЕ  9

„ИПОЛЗВАЙТЕ ИНСТРУМЕНТИТЕ ЗА ВЪЗНЕСЕНИЕ ЗА ДА ПОВИШИТЕ НИВОТО  НА ВИБРАЦИЯ“

Инструментите за възнесени ,които повишават вашата вибрация се  препоръчват и в качеството на помощ  за усилване на вашите способности за естественото ви проявление. Тези инструменти включват:

Йога

Сред природата

Заземяване

Медитация

Изкуство

Музика

Употреба на енергетични ,естествени продукти

Белият едноатомен златен прашец повдига съзнанието.

Получете свещено знание използвайки кристали. Истинският „ондар“(обсадиан?) е единственият резонансен кристал на 5D който преобразуват гама светлината от  честота  40 на100 херца непосредствено в аурическото поле значително , усилвайки ефирната енергия на човека и ускорява процеса на проявление до  няколко пъти.

ПРОТОКОЛ НА  ПРОЯВЛЕНИЕ  10

„СЛЕДАЙТЕ  УКАЗАТЕЛИТЕ“    Във Вселената има вътрешна система ,така ,че вие да знаете как вървят при вас нещата в процеса на проявлението. Използват се вашите емоции за да ви покажат къде  се намирате. Тази система е много проста за разчитане. Попитайте сам себе си как се отнасяте към проявлението.  Ако вие се чувствате зле включително съмнение ,страх ,безпокойство и т.н. ,значи вие не сте в хармония. Обратното : Ако се чувствате добре значи ,че вие сте на правилен път и вашето проявление скоро ще се  прояви в този свят. Вие можете да разчитате на тази система винаги.

  Ние пладианците използваме още една малка галактическа система; „Обмен на мигновени съобщения“  за да ви покажем как вие се придвижвате във въплъщаването на своите мечти.

Ние наричаме тези съобщения“СИНХРОНИЧНОСТ“

В предвид на това ,че вие ставате все повече и повече съгласувани  във своите мечтания ,желания ,тези съобщения ще се проявяват около вас и ще имат значение само за вас. Но винаги много силно и дълбоко значение!

 Скъпи наши родни братя и сестри от голямото плеадианско семейство!

Удивително е как всичко това работи и колкото повече разбиране и осъзнаване вие влагате в това което проявявате ,толкова по-прекрасен и удивителен ще бъде живота ви.(Мои много важни бележки: за да разберете в детайли и със сърцето си особено „СИНХРОНИЧНОСТА“ , МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ някое от „СЕЛИСТИНСКИТЕ ОТКРОВЕНИЯ“  и така да зарадвате отново сърцето си с пламъка , с вкуса на очакването и изненадата точно в този свят ,тук и сега!)

  Ние можем да ви кажем ,че ако вие действително желаете да проявите нещо в своят физически свят и вие следвате съветите дадени тук ,то това не само ще се прояви във вашият свят бързо. О , това ще бъде точно това ,което сте описали ,пожелали(преживяли) .Това работи винаги и в задължителен порядък.

  По някога ние забравяме колко сила и магия има вътре в нас. Ние сме най-градивното творение за което някога можете да си помислите .Вие сте създадени с такова великолепие и имате потресаващи способности.Нужно е просто да ги откриете ,да си ги спомните. В нашето голямо семейство на светлината имаме толкова много приятели ,другари ,които наистина искат да изменят света и да го направят по-добър за всички. Ние винаги им говорим: „Работете над своята промяна и на своят личен живот. Съсредоточете се изключително над това .И когато вие промените себе си , соят личен свят. ВИЕ ЩЕ ВИДИТЕ КАК ЦЕЛИЯТ ОСТАНАЛ СВЯТ СЪЩО СЕ ПРОМЕНЯ ! Ето така това работи И НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ПРАВЯТ ОСТАНАЛИТЕ ИЛИ КАКВО СТАВА ОКОЛО ВАС. ВСЕ ЕДНО ,ЧЕ СТЕ В ОКОТО НА БУРЯТА !  И с времето вие ще забележите преки доказателства за това ,че вашето проявление  положително влияе на другите .

  Ако вие вложите в проявлението достатъчно енергия и страст то това може даже да измени целият свят. Това е което ние се надяваме и желаем за вас .Ние ви казваме истината. Вие можете да правите какво пожелаете или да бъдете това което ви се иска точно тук и сега. В коментарите си можете да споделите какво вие бихте желали да въплътите в своят живот.

БЛАГОДАРИМ ВИ ,че ДОЙДОХТЕ ТУК , ЗА ВСИКО КОЕТО ПРАВИТЕ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ПО-ДОБРИЯТ СВЯТ !

Позволете ни на нас , всички заедно да покажем прекрасният нов свят на Земята ,където всички същества ще живеят винаги в изобилие.

Предаваха ви с безусловна любов Плеадианските сили на Светлината !

    

ИЗТОЧНИК:  https://www.youtube.com/watch?v=aW9j4o3JmsE

 

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658105
Постинги: 1497
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031