Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2020 11:29 - Инвестиция в Оставане, по Инвестирана Принуда, Инвестирана от Наглост
Автор: lexparsy Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1316 Коментари: 8 Гласове:
9

Последна промяна: 29.10.2020 15:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     След като вчера пак бях решил да напусна този блог, поради осъзнатият си мазохизъм, че съм единствен, който иска да покаже на читателите неговата същност, пак се отказах.
    Докато, и до сега причината беше да защитя достойнството си, публично унизено, но и с плаха Надежда че останалите да пишат ще осъзнаят овчедушно то си примирение и страха им да протестират, този път причината беше самият програмист на блога, който не ми предоставя достъп.

    Но и самият блог разкри на пишещите една важна подробност!
    Че когато сте дали съгласието си да пишете тук, с кликването на мишката се съгласявате, "инвестициите" на Всичко написано от вас да бъде собственост на блога! С което се оказва че Нямате и законно право, нито да го заличите когато напускате, но и без "право" да протестирате, ако то е предоставено на трети лица без Вашето съгласие, но с публично демонстрираното право, на толерирани от собственика на блога "трети лица" да интерпретират съдържанието на постингите ви, както и личността ви, безнаказано, и подложена на публично унижение!
    Но моето друго "блогово Аз" скрито и зад моят изопачен лик, и носещо демоничното име  Калибан (kaliban3, както и kaliban, който публично уличих за връзки с модераторите), пак написа постинг, който се оказа най-четен и за блогърите и за сериозната публика.
    Затова моля, тези останали в блога мои "приятели" , които докато воайорството унижението ми, и ми дават популистки съвети как да оцелея в блога и да бъде примирен, както и такива които определят блога като либерален А мене за ненормален и страхливец защото си слагам модерация срещу агресията, както и многото такива останали да пишат в блога само за да се забавляват на гърба на другите, да не се гнусят, и да прочетат моят спонтанен отговор при двойникът ми, чиито изопачен мой лик подминават с погнуса, а после ме утешават със съвети, или в очите ми директно заявяват че това поведение на блога е либерално!
    Затова докато съм останал тук сред вас, в тази Ферма за зомбиране, не само  на личността ви, но и на  всичко написано  и споделено от вас, не желая да контактувам с никой който не си е изказал мнението поне с едно кликване на ръчичка в противовес на толерирането от инвестора популярност и читаемост от неколцината му многолики хейтъри!
Махало (image

     Моите почитания към единственият блогър, Раостина (radostinalassa), която има честта да го стори. Но тя пък никога не е демонстрирала приятелство с мене, а аз си позволявам толерантно да критикувам.
    Моите почитания към всички духовни и интелигентни хора, все още пишещи тук, и на тези които критикуват атмосферата в блога  но задължително са подложени  на агресия  за изгонване като мене, НО с прискърбие споделям, че от повечето обитатели вече съм отвратен повече, отколкото от самите и хейтъри!
    И според мене с право! Защото и те са истинската причина, не само блога, но и цялото ни социално общество де привикнало ритуално да търпи наглостта на психопати които ни управляват и мисленето и живота със самочувствие за безнаказаност а всъщност, и очевидно за всички, са едни нисши същества, които чрез сила и демагогия ни принуждават да се страхуваме и да ги търпим! 

    Нееее, Не... Понеже ви чета мислите... Аз не съм  вечно депресиран, негативен Мрънкащ (както написа за вас Тонсън) човек. След малко Ви забравям и отивам да си намеря позитивни мислии,  занимания  и споделяния!  И имаше време когато в този блог ги споделях вдъхновено и винаги с усмивка и толерантно  отношение,  и без да чета и критикувам различното мнение на никой!    И когато получа правото си да напусна блога  след удовлетворение, няма да ми е мъчно за него!  Така че не ме съжалявайте,  докато  аз го правя! 

=============
    Няма ли кой да Ви каже,  че ако не сте се превърнали в това 
image
и  не се събудите..., Ще!
    Само че те са си сложили вашите маски, и не само консумират, но и имитират вашата душевност, оптимизъм и надежди... и ги преиначават до тяхно подобие, докато не привикнете, и не признаете, че това е нормалното ви мислене и поведение. А наборът от "свободи", които са ви предоставени милостиво и на готово, за уж ваш "избор" да приемете за Демокрация, която пък ми задължават да защитавате! Но даже и да съзнавате, се примирявате и страхувате да признавате даже и пред себе си! 








Гласувай:
12



1. alleks - Привет.
18.10.2020 12:23
Два са пътищата, или напускаш или оставаш, третия път е на колебанието дали да останеш дали да си тръгнеш. Само че третия път до никъде не води.

Поздрави!
цитирай
2. lexparsy - Много бинарно аналитичен е твоя Привет Алекс :-)))
18.10.2020 13:09
alleks написа:
Привет.
Два са пътищата, или напускаш или оставаш, третия път е на колебанието дали да останеш дали да си тръгнеш. Само че третия път до никъде не води.

Поздрави!

    Ти дали прочете, за да анализираш процесорно защо три години съм останал, докато позитивно и добронамерено контактувах с неизгонените ми приятели, и защо след това съм останал, и постингите ми се превърнаха в депресивни разсъждения, поради наложената ми нужда да защитавам достойнството си? И защо сега точно пак оставам, за да получа удовлетворение, но и да видя дали някой от пишещите тук зомбирани, и останалите които се превръщат в такива, ще се осъзнаят...???
    Нееее, не си прочел и това, че точно такива псевдо приятелски поучителни и съчувствени съвети ме отвращават...
     Хайде сега бегай при двойникът ми Калибан, който хич не се колебае дори да остане, и когато си отиде  за да си сложи маската на някой друг, неудобен за блога и да цитира интерпретирано мислите и творчеството му, с права предоставени от Новият му собственик защото се е съгласил...!!!
    Но и подкрепен от мнението на такива като тебе и самочувствието, дадено му и толерирано от собственика на този блог! :-((((((((( И му сподели на Калибан, колко си съгласен с него,  а той за благодарност може да ти ходатайства за престижа в блога, и да ти съдейства да бъде напомпано за четене на каквото и да напишеш...!

    Отделих време за този отговор, като още един намек към "приятели" с подобни съвети, коментари ако бъдат изтрити значи са получили и подобен отговор за който нямам време защото съм планирал за деня си позитивни и приятни занимания!
    Лелеййй, няма диалог с тези обитатели на Фермата брат... :-))))
цитирай
3. apostapostoloff - Казвал съм го и пак ще повторя-
18.10.2020 13:41
най- накрая някой ще ти инвестира един по- препечен изотзад!
цитирай
4. lexparsy - Нека прочетат не само блогърите, но и всички негови читатели!
18.10.2020 14:54
apostapostoloff написа:
Казвал съм го и пак ще повторя - най- накрая някой ще ти инвестира един по- препечен изотзад!

... но само тези на които е оцеляла способността да Четат!
Че това убеждение Апостолоффф, само си мислиш че е "твое", но всъщност ти е продиктувано и позволено от собственика на този блог. Защото твоите мисли са също негова собственост по закон, както се установи! А той добре ги използва срещу неудобните, и за манипулиране на останалите в Страх и Примирение,
    Чрез Послания...
    Че за такива които не подлежат на превъзпитание и зомбирсне, има един СуперСтар начин да се принудят да замлъкнат!
    И ако вие не научавате за това, то е защото Инвесторът е инвестирал и в медиите, с които ми превъзпитава и образова. А другата причина е, че по-рядко се налага, защото глобалното зомбиране е в много напреднал стадий! Което е очеВадно само за все още виждащи!

    А точно мене..., баш такива оцелели "приятели", които Първо ме възхваляват, но ако не ме класифицират удобно , ме съветват и поучават...! А като ме забравят и се наложи да ме видят, или съжаляват с думите "Видя ли? Сам си го направи това!", или като видят че пак съм усмихнат и добронамерен - "Ама ти да не си макгайвър бе?"...
    Та..., пак ви припомням Апостоли на Инвесторите..., продължавам да пробвам дали съм безсмъртен, но поне се научих да чета мисли и да предсказвам бъдещето по-добре и повярвай от астрологичният и световноизвестен хороскоп АпостолУфффф... :-))))
    А като съм пробвал толкова пъти, защо пък да не пробвам и в тази примитивна инвестицията blog, за примитивно превъзпитание, и уж невъзможност за оцеляване на хора с човешка душевност и достойнство? Въпреки че е буквално отражение и ритуално повторение на цялата социална Матрица!
    А???
цитирай
5. rustam - Пълни пунтове
18.10.2020 16:41
"самият блог разкрил на пишещите важна подборност".
Тази платформа съществува от 2006 и винаги в Общите правила е съществувала точката, отнасяща се към собствеността на материалите, авторството и пр. Това, че ти, образно казано, се подписваш, свидетелства за твоята интернет култура и отношение към договорните отношения.

Сайтът бил разкрил дрън-дрън...сайтът бяло на черно си е "разкрил" честно условията и това е факт. Освен това става въпрос не за "трети лица", а за ползване в сайтовете и платформите на Инвестор. Сиреч, лицата са две. Блогърът, който се "подписва" и Инвестор АД

ПП Освен това, кой ти дава право да говориш от името на "пишещите"? Това са само твои лични драми с разкриването.
цитирай
6. lexparsy - Твоят сухарски адвокатски коментар Рустам,
18.10.2020 18:39
не е способен да защити даже юридическото самочувствие на наглото и агресивно унижение на човешкото достойнство, очевидно, но и доказано толерирано от собственика, като страна на договора, и неговите договорено съгласни блогъри, "подписали" се чрез кликване.
    Да не говорим че Investor, не извършва договорената и по подразбиране превенция от нарушаване общочовешките морал и етика, но и явно толерира и подстрекава подобно поведение! Което юридически даже е написано черно на бяло в законовите разпоредби. Щом си адвокат, ако ми платиш ще ти направя справка...
     Да не говорим че ссмочувствието на твоето надменен отговор, говори за едно умишлено подвеждане и организирано подстрекателство за поведението на хората които защитаваш!
     А ако се налага да говорим за хартата за правата на човека и Конституцията и стигнем до общочовешката съвест на морала..., няма опасения че ще се изгубите в превода, защото може би не само аз, имаме чувството че на вашият Вид, тези понятия въобще не са присъщи... :-((()))
     А тези които ги съблюдаваме, и все още пишем в този блог, даже и в момента са подложени на агресивна и назидателна за останалите агресия. И не само чрез коментарни обиди и клевети, но и с неподражаем психически тормоз, подкрепен и очевидно за всички от години с програмни средства за достъп за толериране и подигравки и унижение!
    А останалите пишат тук или за "самотни" изповеди и лични дневници, или споделени само с тези които хейтърите са им позволили, докато очевидно денонощно следят всичко актуално което се пише, за да бъде "контролирано" по техен избор. А това не е тайна за никой от пишещите, защото те със самочувствие го заявяват и демонстрират всекидневно! Дотам че демонстративно си предлагат услугите или си публикуват възрадвани постинги кой са успели да изгонят, защото не бил от" "тяхната компания"...

     А всъщност останал ли е някой в този блог, на който аз си губя времето да обяснявам тези очеВадни факти. Според мене ако Да, то такива, които страхливо и самотно си споделят менталните и духовни изповеди с неколцина приятели с надеждата че няма да бъдат набелязани за вредни за политиката и 'медийната стратегия" на блога!

     А от името на кой говоря ли? Ами от името на стотиците изгонени с тези агресивни методи, докато бъдат възмутени и погнусени публично пред хиляди свидетели! И без да знаят, че за "вас", това е юридически и морално  законно, защото са се" подписали" на защитаваният от тебе Рустаме договор!
    А чек' като си дойдохме на думата Я кажи ти от името на кой говориш така явно упълномощено инвестиран... :-((((=))))
    ... Струваш ми се неподходящ за адвокат на Инвестора... но като гледам май си на Смийгъл Калиебанов. :-) А интересно Какви ли потайни биячи сте си избрали, след отдавнашните намеци и заплахи и в лични съобщения и с коментари, а напоследък така всекидневно и агресивно явни!? "-((((
...
    Уфффф, пак забравих че с очевидните за цяла България инвестиции на властимащите в прокуратурата, Всеки нормален човек докато излезе на разходка може да бъде глобен секциониране и съден, за всяка крачка тълкуване като нарушение за все по андроидното ни, и сервилно чужди интереси законодателство. Ако въобще не се прибере, ше бъде диктувана интерпретация на рубрика от медиите Ви, (демонстрирано от Калибан) за радост на вече превъзпитаният (както и от вас тук) морал на примерно... длъжниците му приятели и роднини, на които се е раздавал и защитавал... :-(((
цитирай
7. анонимен - Оставаме, Лекси, оставаме.
20.10.2020 13:27
Аз никаде не мърдам напук на всички злобари.
цитирай
8. lexparsy - Оставаме си просто себе си...
20.10.2020 15:29
go4iito написа:
Оставаме, Лекси, оставаме.
Аз никаде не мърдам напук на всички злобари.

Ако някой си,
от себе си ни,
и съгласни ни,
изместил,...
Той някак си,
и като него нас,
зомбирал ни,
наместил е...
   Ама защо все искат да ни наместят на техния, докато си скъсват левачките, изтръпнали по чужди задници, за да мастурбират на сухо...?
   А като им говорим за любовчицата ни на душичките ни милички, и таз' на птички и тревички и красивите момички... Уффф, ти си по-добър от мене в този стил брат... Имах предвид че ще си скъсат подметките да бягат от ужас, или от злоба маските които са си сложили, че да им видим муцките маймунски силиконови... :-()))
    Оставаме, че и ние на техен гръб да си се позабавляваме.. :-)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lexparsy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1363494
Постинги: 484
Коментари: 4222
Гласове: 7375