Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2020 19:30 - Клавишите голи, в страсти облечени
Автор: lexparsy Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1182 Коментари: 2 Гласове:
12

Последна промяна: 12.09.2020 02:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Клавишите бели са пръсти за ласка,
с любовно пиано, в акорди за драма,
през черни диези, с бемолна украска,
любовта ти облича, а тя гола остана.

Съблечи си тъгата от одежди на свян,
чисто гола любов, в ритъм облечена,
в минор от носталгия, до мажорния блян,
в танца твой със любим, на страстта ви обречен.

image
_______
   Понеже нали Тук е място и за Лични Дневници, си записвам, за да си припомня някой ден но и за приятели! 😊
   Преди няколко дни така ме впечатли коментара на Ваня (vania23), че си харесва това което пише, че осъзнах как въобще не си харесвам настроението даже, с което пиша саркастични  разсъдителности, за същества,  през чиято прозирка не би преминал и космически лъч на човечна душевност.
   А като се върнах назад в блога, с интерес видях че съм писал неща които си ми харесват... И понеже преспах с гузната си съвест, тази сутрин за проба си откраднах  поетично вдъхновение от неизчерпаемото на Дела.  А като и споделих спонтанно написаното като на приятелка, тя мъдро каза че Ваня си е "самодостатъчна", което изведнъж осъзна моето Его да не съм си....(пак съм непоправимо ироничен :-)))))
    Искрени благодарности и почитания Ваня и Дела, защото като прочета след време, ще разбера дали и написаното, но днес си харесвам поне настроението! ☺️



=======
П.  И няма даже да Ви съжалявам, като ме прочетете чрез ексхибиционната публична мастурбация, и през изопачения ми лик, по подобие на уникалният ми в блоговата история антиКръст kaliban3,  или сектата му... 🤪😄    

   А те нека си живеят със страха, който истерично демонстрират, че прокуратурата, полицейските  и медийни групировки, в които навярно са инвестирали същите, които и в тях чрез този блог, щом той ги толерира, ще се сринат!  Защото демонстрират пред публичното примирение, с безнаказано самочувствие, погазване не само на морала, човешките права, но и конституцията, отразена в правното законодателство!
И тогава ще  си видим истинските лица, но не изопачени виртуално !  А докато са си  обещали да ме изгонят чрез публични обиди, което е било достатъчно през годините и за стотици споделящи тук, трябва да научат че времената се менят. Защото всички са поканени според декларираните условия на блога, за да оставят своите най-ценни "инвестиции" от душевните си споделяния и мирогледа си. И тенденциозното им публично
поругаване, е грубо нарушение не е един социален морален договор ,  чиито Съдник не подлежи на Корупция!
   

image

   Като чета писанията на" Сектата"ми посветена, и коментарите им, явно много сполучливо съм си избрал споделеното настроение, за да провокирам още мръсни Самопризнания от хейтърската истерия... :-)))      И май ще трябва вместо алегории и философии, да споделям очевидни и прагматични резолюции... Примерно:
    Ако искате да разпознаете някой от пандемично разпространяващите се сред обществото психопати, и да разберете всичко за тях, под маската им на човешка мимикрия, достатъчно е да ги подразните с нещо, за да започнат да ви обиждат, обвиняват и клеветят! И тогава може да научите всичко за характера, пороците, гузната им съвест и наклонностите им! Много е весело! :-))) 

   Тъй че Ви се слагам за Жертва! Аз ще си пиша, но вече и очевидната Истина, за да ги дразня, а Вие ги четете, ако не Ви е гнус с това да се забавлявате!  А аз ги архивирам за бъдните Ни поколени,  за да повярват.. 
 image





Гласувай:
14



1. elizabethborislavova - Много хубаво е това
13.09.2020 09:36
Браво!
цитирай
2. lexparsy - Много ценя това че ти хареса Елиза
13.09.2020 13:54
elizabethborislavova написа:
Много хубаво е това
Браво!

   Защото ти, която пишеш с душевна страст за българския дух и вяра, съзря метафората ми за голотата, която е самодостатъчна за човешката душевност, намираща изразност чрез себеподобие, и съблечена от фетиши Божествена Истинност.
   :-)))  докато "любимците" на блога, облечени в нисшата си духовна пошлост,  демонстрираха пак скверната си голота, като ми я приписват чрез безпомощни постинги и коментари, че чак до публично изопачаване на мислите и образа ми.

   Възползвам се тук да ти благодаря за публикациите, които разбира се предизвикват много размисли и дебати, но не са за атмосферата на това място. Защото виждам че и ти си обект на атаки от хейтъри на българщината и духовността, уж с научни доводи, но май с насмучни поводи да демонстрират неприсъща за интелигенти изразност.  А аз се изплаших от заплахата  как "ще науча  че съм скандинавец"... но кога и как не ми стана ясно... :-))))  Виж как Татяна (bven) си пише, без да им цепи много басмата на коментарностите... :-))

   Извини за дългият ми отговор Но съм сигурен че ще разбереш и ще се усмихнеш даже.
   Слънчева и споделена с усмивки Септемврийска неделя да имаш
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lexparsy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1365160
Постинги: 484
Коментари: 4222
Гласове: 7375