Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2020 02:03 - Дъга от светоглед
Автор: lexparsy Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1550 Коментари: 6 Гласове:
20

Последна промяна: 11.09.2020 19:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В призмата на твоя мироглед,
отразавам се, за да ме виждаш, 
прогледен с мисли в твоя ред,
заслепен под Слънцето ми мигащ.  

В цветове от свойте светове, 
пречупваш всички светли мисли, 
в сивота от твойте грехове, 
затъмнен от Мрака, теб орисли.
---  

Под дъга от твоя светоглед,
роса от утрото ми радваш, 
в цветове с палитра на поет, 
през портал към мене светло идваш. 

В пресечна точка на мечтите ни, 

с дифракция на общи помисли, 
в наш свят светло сме обичани, 
божествен спектър отразили. 
 
image
_______
   Само си отбелязвам, че си бях наченал негативния аспект на тези размисли, но днес Бардин (barin), с постинга си за дъгата, ме подсети за балансиращото позитивно послание, на което държа... ☺️ 

=======
    Хейтърът е голям, и наглостта му дебне отвсякъде ...! :-)))
   Ами надробих на Ливингстън една шепа кекс за да не му я хвърлям  постоянно на трохи, и веднага се приземи един голям правителствен хейтър очевидно угоен защото се храни и добре и излишно. Абе като пеевските етнически песни, защото българските не им прилягат на теглото...

image
    Преди тази снимка го изгоних един път, а той само направи един кръг и полетя право към мене с вик Гряяяхх! Това сигурно му е бойният вик. Миналата седмица гледах как с тази стратегия негов колега изгони едно бездомно куче от района на ресторанта си. И после кацна на комина да наблюдава за други вредители.  Абе мутренски маниери, и със самочувствие... иначе ако го докопаш и го сриташ ще хвърчи перушина и птича лой... :-))) 
   А Ливингстън и Гъък не каза, и се свря очаквателно на пилона от стария кей.. И после същата сценка се повтори, ама чак когато Ливингстън пак дойде  ,иначе не посмя да припари! Абе също като повечето блогъри, че и българи.. :-() ()))) 




Гласувай:
22



1. apostapostoloff - Фантастично! Феноменално! Уникално! Гениално!
10.09.2020 06:10
Копеле, ти си велик! Ти си българският Джон Ленън.
цитирай
2. lexparsy - Благодаря че ме просветна Апостоле на Мръсотата
10.09.2020 10:24
apostapostoloff написа:
Фантастично! Феноменално! Уникално! Гениално!
Копеле, ти си велик! Ти си българският Джон Ленън.

   Направо интерферира с моето разбиране, защо толкова уж гениални хейтъри искат да станат велики, като ме застрелят... :-))) Но ти бледнееш пред skaleban, който иска да грабне приза и наградата, която blog. bg дава...
   Ама те от дума не разбират, че съм безсмъртен беее... :-() И докато пиша за Любов и Светлина, сами ще си просветвате истинският облик, на който искате да оприличите моя.
   А тебе даже няма нужда да дойда "да те рикна",  както сам пожела, даже и от името на "малоумните ми деца", както ги нарече... Ами защото задниците на всички ви са силиконови и лепнат!  А отдолу имате чупливо изпечена глина, която се разпада... и само цапате и лигавите наоколо където и да се появите!

    Изгонихте стотици пишещи в този блог, както правителствата в които инвестирате  изгониха милиони българи от държавата ни.  И се страхувайте, защото не само аз ще започна да пиша с по-малко завоалирани метафори, които Явно са ви Тъмни за разбиране..., също като вас!
цитирай
3. apostapostoloff - Ние никого не сме изгонили, ама
10.09.2020 10:27
теб със сигурност ще изгоним, мамул скапан!
цитирай
4. lexparsy - Амма мноого ме кефите бееее, направихте ми е весел денят... :-))
10.09.2020 12:30
apostapostoloff написа:
Ние никого не сме изгонили, ама
теб със сигурност ще изгоним, мамул скапан!

   Защото искате да ловите за риби интелигентни хора, а се хващате не всичките ми прости въдици... Само да ви каже човек честно истината в очите и чипа ви блокира и се само разказва Гениално с едно изречение... :-)
   1.  Кои сте тези "Ние" към които най-сетне се прикрепи в множественото им число апостолски?
   2.  Пред кой обещаваш със самочувствие възнамерената идея да ме изгоните? Пред пишещите в блога или пред читателите му?
   3. Под понятието "никого", имаш ли предвид и десетките само мои приятели, чийто постинги денонощно следите, за да поругавате и подигравате публично, и тях и съмишлениците им? И тези които възмутени не спряха да пишат, ограничиха максимално комуникациите си.
    Името ти седи даже и под лика на Христос и един душевен стих, в постинг на уважаваната всички Дела (wonder) , с декларираното ти желание да я вкараш в леглото си!

   Аз ако съм на мястото на Вас,  първо теб ще изгоня от Ние,  за да не Ги злепоставяш толкова астрологично прогнозирано! :-)
    А под "мамул скапан",  навярно визираш другата си глава, с която се опитваш да мислиш и да се изказваш! :-)))))))))
   Удффф, ще умра от смях, и само това може да ме убие за да ме изгони от Вассс... :-)))
цитирай
5. mihala - Поздрав,
10.09.2020 12:47
Закопняла бях за ТКЗС-то само аз не съм засяла нищо, а чакам на една скапана пенсия.
Ще ни дадат по 50лв да си купим половин памперс. Весел ден. Нали съм си баба най-упорито докрай прочетох вместо светоглед слънчоглед.Та това е кой за какво си мисли, че олиото ми беше свършило.
А стихото е песенно ,както винаги.Поздрав
цитирай
6. lexparsy - Ти поне истински ме усмихна Антоанета (навярно ти викат Тони, или си Михала? :-)
10.09.2020 17:17
mihala написа:
Закопняла бях за ТКЗС-то само аз не съм засяла нищо, а чакам на една скапана пенсия.
Ще ни дадат по 50лв да си купим половин памперс. Весел ден. Нали съм си баба най-упорито докрай прочетох вместо светоглед слънчоглед.Та това е кой за какво си мисли, че олиото ми беше свършило.
А стихото е песенно ,както винаги.Поздрав

   Ами никога не е късно да си засееш нещо, ако имаш истинска Земя наоколо... Може пък на някоя от многото буренясали вече ниви да си спретнем едно блогово ТКЗС :-)))
   Аз съм върло градско чедо, но съм израсъл и на двор, който сега буренясва, защото ни наложиха силово други мизерни социални приоритети
   А за олиото, миналата седмица се смяхме и с Мисси (misteriavechna), за детското асоциативно мислене..., защото едно хлапе дълго и е размисляло за олиото, докато се оказало че просто си мечтае за палачинки. :-)))
   А с милостинята на наглото правителство, трябва да купим памперси на малцината психопати, които тормозят цялото общество, както и някои хейтъри целия блог... А като си ги изцапат, да им запушим надеждно устата с тях... :-)))
    Благодаря че се отби Михала и продължавай да ни споделяш тук вдъхновенията и радостите , които лекуват трайно всичко преходно!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lexparsy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1364965
Постинги: 484
Коментари: 4222
Гласове: 7375