Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2020 01:05 - Странници, споделящи Нощта      + Вица за бЛъговото аверче на просячето
Автор: lexparsy Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1951 Коментари: 4 Гласове:
17

Последна промяна: 11.09.2020 19:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Странници, споделящи Нощта,
със спомен от несбъдбост минала...,
страдащи, мечтани в нищета,
скверняща ни с предсказаност орисала.

Струващи, ценим се с красота,
сторена с душевност бивала,
бъдеща, творяща ни чрез смелостта,
струваща съдбовност сбъднала.
---
Търсещи, намерени в Деня,
с надежда и Любов се възнамерили,
творящи, за взаимност ще зоват,
с Вяра и душевни помисли.

_______
   Така си маписах, докатл слушам песента Strangers in the Night, с която поздравявам приятвли.
   Чак днес влизам, Пак Тук на Пук...и чета.. и с интерес какво съм бил написал, и забравию следд минути..., (както и сега). И като си припомних, не вярвам, как никой пък не вникна в уж скандализиращата Ви ирония "Колко те обичам..., докогато, докато..." :-))) Амммм..., колкото хейтърите разбраха алегорията ми че "ми лигавят космите, които са антенки да им чета мислите... :-)))))))))

---
   Толкова ме зарадваха личните коментари на приятели, че си събирам най-малкото думи от почитаните си помисли, за благодарност, че ще се оплачат съчувствено, че натрапено са изопачавани в десетки постинги не само от цитати от мислите ми , но и карикатури на облика ми.... Аммма... , нали се оплакват на са същите, които го правят, и притежават блога и са дали права на модераторите и хейтърите, гаврещи се със всички.... Остави ме мене..., жал ми е, че се разболяват пандемично и заразно, докато се чудят кое, от което си нямат е "безсмъртно" :-)))))

........
   Замислих се... Нееее, не ми са нужни коментари, 90% от които са нарочена агресия, обиди, депресия и малоумия..., или съвети..., колко Мек и Примирен да съм, докато Твърдо оцелявам достойнството си пред.... Хе..., неколцина приятели, все още  отстоявищи се  пред..., оцелелите, за да си позволят някой да ги Обича!  ::))

_______
    Ужассс..., Забравих си плажните солети, а Ливингстън кацна, и си иска дажбата. Защото всеки ден идва за да си я получи, когато до мене няма кряскащи тетки, хранещи плачещи дечица, които той мрази... :-)))
   Обърнал ми е гръб и ме гледа обвинително, и Аха и той да ме намрази..
image
абе също като хейтърите ми, които пък нямат проблем, защото си хапват огризки от мислите ми, които лигавят като кучета кокали на мегдана... Не бе,. в него няма Толкова злоба и омраза като в някои животни симид ация на човешка форма.
   Намери си своя пилон от стария кей, и си проветрява крилата в балансиран дебат с вятъра на който се радва. :-) 
image
---
    Хе..., видях че сКалЕбан пак си е напомпал лика ми, прерисуван като неговия, и ви обяснява назидателно със самочувствието на учител от ТВУ,  какво имам предвид с думите си,  все едно сте  малоумници,  или послушни ученици за превъзпитание.. Мене пък ми е жал повече за последните сред Вас, защото утре ще ги срещна на улицата като "Странници споделящи нощта", като чисто нови програмирани и превъзпитани.. 🙄🤯🤢 И  понеже  май пак са се събрали да се кикотят мастурбиращо с другите зоологически влечуги, се сетих и един друг виц да им разкажа, въпреки че хуморът не им е програмиран насъзнателния чип :-))
   Но първо ще отида да се погмуркам край пилоните, и да видя отблизо една кацнала там смешна чапла с дълга шия и провиснала опашка, която дебне заблудени рибки... и после ще реша дали ми е останало весело настроение да иронизирам малоумници... 🤪🤯😜😊
    
===
Пускам си временно коментари,  за да се усмихвам на свежарски размисли  на приятели,  без никакви поучителни или оплаквателни блогови църкания...НО ТРИЯ и    пускам казанчето на грухтящите,  щом зърна  името на животното 🙄😏

=============
   Понеже Виждам че сКалЕбан много държи да бъде "най-четен" с основен визуален аргумент на моят плик придобил нос и очички генетично присъщи на едни  племена, мразещи човешките до толкова, че са ни измислили закон "да ни дадат на прокурор", ако не споменем с добро Името им. (както и сКалЕбан ме заплаши, заради цитирана историческа справка....)... реших да разкажа и другият виц асоцииран с него.
   Таааа, пред църквата на Попа (която той наричал Блъгова БГ) от предишния виц, който си обръснал брадата защото не разбрал къде я държи докато спи, просело препитание едно българско  вероизповедниче...
   Давали му хората, и най-вече тези които не се слушвали в езическите (но уж християнски)  проповеди на Попа,.... да се самосъжаляват разпнати му пригодно на кръста си..., да живеят за собственото си Его, защото и другите ги мразят... и т. н.
   Но тогава не щеш ли, дошло при него едно аверче (което твърдяло че е от правата Вяра) ,  но всички мразели, защото постоянно ги лъжело и после надменно ги обиждало...,  и му рекло:
   — Предлагам ти бизнес сделка за да направим малко пари братле...! Ти ще продължаваш да си просиш, а аз само ще си седя до тебе! И после ще делим ама две трети за мене, защото аз го измислих...
   И семислило за право аверчето, защото в началото всички пускали паричката в паничката на българчето, защото мразели пристойното му съседче, което накрая им писнало и ги изгонили от селото. Но низвергнатото преди това просяче започнали да обгрижват с още повече внимание!

   А понеже на хейтърите не им е програмирано да се сетят защо  разказах така, ще издам защо моето Его се подсети... понеже си спомням че на 17-ти август на Прочетен ми пишеше 777777, вчера видях че затри постинга оттогава е нараснал с 23 000, доооста повече от  всичките над 35 постинга, само на двамата сКалЕбани, всичките посветени на моята скромна личност просеща единствено споделяне с неколцината все още останали тук ОбЛъгани приятели. Хехе..., забравих да подсетя да извадиш всички блогове Прочети които се считат за напомпани...
   Само че аз не съм сключвал никаква сделка с хейтърите,  и за тяхно неразбиране не желая и да съм популярен, какъвто ме правят... Само се чудя дали и кога Инвеститора в този блог ще се сети да изгони от селото си, поне най-безскрупулните си агенти, които злепоставят явно престижнно гримираната му личност, и които от създаването на блога тормозят публично споделящите позитивно и одухотворено?  И ако бЛъга на печели от реклмни кликове, да не би да е от десятъка на платени писачи и хейтъри на Истината за духовността, познанието, историята, медицината човешка...,и за социалния ни строй, на който само наименованията му се променят в близките столетия... ?
   Ха..., Ливингстън току-що пак ми кацна! Приготвил съм му чипс с паприка.  Малко е лютив но се надявам да не хълца после... :-)))
 





Гласувай:
20



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lexparsy - :-))))
06.09.2020 12:02
loop1 написа:
За нищо не ставаш

  Абсолютно вярно от твоята гледна точка бе Лупчо-Глупчо!
   За Нищо не Ставам от мястото си под Слънцето, и Нищо не ми Става, четейки манталитета ти, взрял се в гнусните ти занимания, както и на дружинката организирана от Шефа на това, което се нарича бЛъг Бъгав, за срам на всички пишещи тук и хилядите четящи ги! :-((
   А като се има предвид, че психопатите обвиняват и обиждат чрез собствената си гузна съвест, повтарящите се до безкрайност коментари стигам до извода че сте една хомосексуална дружинка, с психически отклонения, прекаляваща с алкохола, пиещи някакви хапчета и пеещи мръсни песни от която любимата е "Калугер ме гони..."... така че не ставам за нищо от вашите хобита... :-))))
    А като се има предвид и че собственика на блога ви толерира ви толерира, и даже ви е дал право на достъп и до лични съобщения и какво ли не още (вчера прочетох още оплаквания) май и на него му Става от вашата компания...
   За това пък ми Стават много приятни чувства, и други приятни неща, от всичко човешко, което на вАС вИ е чуждо... И ми е жал, че си умрете от яд, че не знаете защо не ви Става,  и няма и да узнаете  :-))))
цитирай
2. lexparsy - :-) :-(
06.09.2020 23:38
   Сега добавих още един блогър в "любими", и видях че за три години имам 135..., и сигурно поне още толкова бих добавил докато харесвам, ако бяха продължили да пишат! А сега като отворя раздел "Любими блогове",  Виждам че образно 5% пишат все още и да речем 10 много рядко... и се питам риторично кой има сметка откакто съществува Блога да гони неподражаемо усърдно, чрез злоба клевети и обиди, точно тези хора, които имат нужда от някакво душевно споделяне, даже и като изповед пред самите себе си, и търсещи не показност, а себеподобни?
   А останалите посвещават огромно усърдие да ме съветват да си мълча, да търпя, но да бъде "твърд" и да си пиша,  каквото мисля. Ама нали аз това правя бе овчеДуши...  Но пак ще бъда откровен, че като написах "Не сме си равни!", Нямах предвид само хейтърите! Защото аз не бих търпял някой от вас да бъде така публично унижаван в уж "блоговото ни общество". Ха..., сега си ме мразете и Вие! Да бяхте ми оставили да си пише тъпи стихчета за лични дневници и за приятели...,  а Вие само ми подхранвате "безсмъртието"..., а то мене хич не ме забавлява....

   Егати пак се изказах много сложно, и дадох за храна цитирани извадки за десетки постинги с обезличената ми муцка,  и тълкование на мислите ми все едно съм живия Сатана, който всички ги е страх да го питат лично какво всъщност има предвид...
   А на "столкхолският синдром" , психолозите определено ттрябва да му сменят енциклопедичното прозвище с бБлъговия БъГърскки :-)))))))
цитирай
3. vesever - Йей, много е хубаво, Лекси! Много ...
07.09.2020 15:41
Йей, много е хубаво, Лекси!
Много ме зарадва.
И стихотворението, и морските снимки...
Ми то...и аз пак съм на морето, ще покажа скоро )))
Пътешественик съм и аз, като теб, знаеш ))

Поздреави сърдечни!
цитирай
4. lexparsy - Зарадва ме че се отби свежарски Веси...
07.09.2020 18:26
vesever написа:
Йей, много е хубаво, Лекси!
Много ме зарадва.
И стихотворението, и морските снимки...
Ми то...и аз пак съм на морето, ще покажа скоро )))
Пътешественик съм и аз, като теб, знаеш ))
   Знаем си че си от нашата каста пътешественици, не само на яве, но и чрез душевните си емоции... :-)
   Всички сме странници в дните и нощите на собствените си големи или малки светове... и добре че си споделяме емпатията ефирно, защото не само в блога са се навъдили странници живеещи  в нощта на духовната си немощ, и ни заслепяват с илюминираната си простотия. Аз затова си пиша така многопластово че всеки да си го разбира както си Ще... :-)))
   А ти кога пък от Перник успя пак да стигнеш до морето без скицо.!?  Поздрави го от мене, защото вече ми е носталгично покрай това гръцкото...
   Поздрави и от Ливингстън! Пораснал е, защото го храня всеки ден. Вчера не му хареса лютивия чипс затова днес съм му донесъл бисквити с шоколадов пълнеж...  даже му ги слагам на камъчета за да не се лепи пясък по шоколада... :-)))
   Сърдечни поздрави и от мен, и усмихнат и Слънчев морски септември ви пожелавам на семейството и компанията!
Поздреави сърдечни!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lexparsy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1364171
Постинги: 484
Коментари: 4222
Гласове: 7375