Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2020 02:03 - До "Собствениците" на блога - ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ и ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Автор: lexparsy Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2032 Коментари: 19 Гласове:
15

Последна промяна: 25.03.2020 16:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 [quote=milady]мухлюю, с мухлюю..
се сбира - Еклисиаст..
 ша ти сбера лимките,потрай..
  нямам г.кефф за такива Онлайн лайна..с говорни дефекти..
  всеки си избира..мястото в локвата..
  нали,пелтекосбъркан
  аз,Джулия, първата и последната..[/quote]
---
[quote=apostapostoloff]Пак си гинатворил едни-
мътни и кървави... Предполагам, че баба Юла Миризливото пак ще ти свие сърмите...[/quote]
---
   Понеже единственият отговор  от модератор  на мое оплакване  гласеше  "Моля дайте конкретен пример", това са коментари само от тази сутрин получени в рамките на минути, от "хора" които очевадно седят на "една маса", която вие сте им послали в този блог. Това се случва при всеки мой опит да коментирам при приятел, който също ги е допуснал!
   В противовес на декларираните от Вас права на пишещите, тази практика на публични обиди, подигравки, клевети и интриги, ЯВНО е толерирана от Вас откакто съществува блога! Така наречените "хейтъри", ежедневно, ЦЕЛЕНАСОЧЕНО И С ВАШЕ ЗНАНИЕ, посещават постингите на позитивно пишещи хора, с обиди и провокации, възпрепятстващи споделянето им! Освен престъпните и неморални щети, напусналите блога както и ограничилите коментарите си (както и аз) са стотици, и то подбрани като жертви добронамерени и вдъхновени за споделяне хора!
   Навярно ще отговорите, че може да се откажем да пишем в "безплатния" блог?! Не, не се приема!  Защото всеки е подлъган да остави стотици, а някои хиляди лични записки, споделяния, поезия и т.н... Въпреки това много хора го сториха само от отвращение че са пребивавали... 
    В случая аз приемам тази агресия като перманентен психически тормоз, който се отразява не само на настроението за денят ми, но и на оцелялото ми чувство за достойнство!
   Вашата подкрепа, толериране и даже стимулиране на тези порочни действия е очевидна, даже само от програмните средства, които сте предоставили за манипулация на избрани, не само модератори, но и блогъри! А аз провокирах и пазя коментари, които показват Вашата съпричастност и даже заплахи от Ваше име!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО ли?
   Ами, не знам докога ще си мислите, че сте недосегаеми, както управляващите държавата ни, и вечно прикрити зад мълчанието си?
   Не си ли помисляте, че тези, на които им е писнало да се забавляват примирено зад овчето си малодушие, може да ви покажат лицето, ако не в съда, то пред огледалото на собствената ви съвест? Дали пък не разчитате на Евро-Атлантическата толерантност, когато станете известни?
    Може да възнамерим истината да изплува! Само си припомняме, че колкото по-дълготрайна е търпимостта, по-голям е и съдът в който се пълни до преливане! А и не се знае, дали чергите, кой каквито си ги е тъкал, няма да го потрупат ненадейно!

   ПРЕДЛОЖЕНИЕТО, което споделящите в блога на първо време Ви предлагат, е да се възползвате от задължението и правото си, да ограничите перманентното мародерство на единици хора с множество никове.
   За програмистите ви май ще е сложно, но за вас е много просто да ограничите персонално достъпа на нарушилите декларацията ви в блога, временно или перманентно, в зависимост от преобладаващите оплаквания.

П. П. Не се надявам на съдействие, но споделям на приятели, че от година, само минути след като съм логнат, излизам "анонимен" в коментари. (независимо от компютъра или браузъра) И получих предупреждение че някой злоупотребява с прозвището "анонимен" и подписа ми Лекс. Но това остава да тежи на съвестта на някоуи "професионалисти",  защото приятелите ми познават моята добронамереност и изразните ми средства.

   Заявявам също, че се въздържам да коментирам добри приятели, които допускат без модерация в постингите си обидни и подигравателни коментари даже и да се забавляват сами с тях! Защото е очевидно, че с ВСЯКО ДОПУСКАНЕ НА ТЕХЕН ОБИДЕН КОМЕНТАР СИ ПОСТИГАТ ЦЕЛТА, но и стимулирате веднага да нападат и събеседниците ви с коментари или лични съобщения! Написах с главни букв, Защото никой така и не го разбра! :(((

-------
   Запазвам си правото да споделя написаното на приятели, и даже с институции, имащи социални и нравствени ангажименти към нас. 






Гласувай:
15



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tonsun - Подкрепям те! (handshake)
22.03.2020 22:07
Подкрепям те! (handshake)
цитирай
2. missana - Имаш и моята подкрепа, Лекс! Честита пролет!
23.03.2020 13:03
Най-просто е да се въведе функцията блокиране. Тогава всеки автор ще може да не ползва модерация, а да блокира подобни досадници, като напр. т.нар. Юлия с нейните сто ника. С огромно удоволствие бих я блокирал.
цитирай
3. lexparsy - И ти май не разбираш Младен...,
23.03.2020 14:00
missana написа:
Имаш и моята подкрепа, Лекс! Честита пролет!
Най-просто е да се въведе функцията блокиране. Тогава всеки автор ще може да не ползва модерация, а да блокира подобни досадници, като напр. т.нар. Юлия с нейните сто ника. С огромно удоволствие бих я блокирал.

   И ти май не разбираш Младен, глобалния мащаб на блоговата пандемия. Как виждаш, че Програматорите раздали функция помпане на Любимците си, и които не са способни да се справят и с прозвището "анонимен", където аз постоянно пребивавам, а от чието име някой ме коментира с подписа ми... и т. н., ще ти направят функция за блокиране на самите себе си???
   Изпратих им на пощата фиктивно оплакване от самите тях. Чудя се какъв беше онзи, също Мълчалив сайт, за оплакване от злоупотреби и нарушаване на човешките права... Ами към него трябва да пренасочат онзи контингент от полицията (който описа Божо), който парадно създава повече хаос объркване и параноя, отколкото ред!
    Абе мани го блога. Аз се притеснявам повече за глобалната пандемия, обхванала ума и духовността на хората, в мащаби на стотици милиони и повече фатално болни! В Гърция има полицейски час заради един болен в града и глоба 150 евро ако си покажеш носа навън!
   Май тук ще кацат извънземните дискретно и не е нужно да ги наблюдаваме... :-))))))
   Чек да те усмихна... Полицаите като ме питат нещо, аз им викам: - Ама да не кажеш пак да спра да ти отговарям!?  ;) - и вече ме заобикалят! Имало слух че съм извънземен брат... :-))))))
цитирай
4. missana - Ами говорехме си тези дни със сина ми, Лекс.
23.03.2020 14:52
Той изрази подобна на твоята мисъл. Че вероятно извънземните ще провеждат мащабно мероприятие и затова принуждават хората да са по домовете си. Нищо чудно да се окажете прави, брато!
цитирай
5. lexparsy - Нема т..айтап бе Младене,
23.03.2020 17:01
missana написа:
Ами говорехме си тези дни със сина ми, Лекс.
Той изрази подобна на твоята мисъл. Че вероятно извънземните ще провеждат мащабно мероприятие и затова принуждават хората да са по домовете си. Нищо чудно да се окажете прави, брато!

аз разбирам по менталните ми смущенията от 5G клетките..., тук са много модерни! Но най-вече по това че полицаите са много изнервени ако се разхождаш и особено ако гледаш към небето... :-)))
   Но специално за сина ти ще добавя, че те отдавна са кацнали! Сега само си пренастройват и актуализират холограмните ни физически и ментални възприятия на матрицата ни Защото нали знаеш че нищо не е такова каквото изглежда... :-)))
цитирай
6. lexparsy -    Отново установявам, че съгла...
24.03.2020 09:01
   Отново установявам, че съгласните с написаното, и оплакващите се от години, предпочитат да споделят в лични съобщения, но не е и в коментар, от някакъв мним страх да не са нападнати и те от тези агресивни личности, допуснати и толерирани в блога!
   Все повече си обяснявам психозата на Страх и примирение, която са придобили блогърите благодарение дейността на тези хейтъри. Много е интересен постинга на Джани (djani) СТРАХ И СТРЕС...В МАСИТЕ! Препоръчвам ви го! За съжаление е положението управниците полицията ( контролиращите органи) и народа е същото.
   Спомних си че отдавна бях написал един постинг със заглавие "Вие сте овце!", но с примери и доводи. И интересно е че се обидиха единствено пастирите им.
Но да се използва така психиката на хора които са ви се доверили се нарича мародерство най-нисшият и нечовешки порок Господа собственици на блог.бг!
цитирай
7. vesever - Ахой, привет и от мен. Очевидно е, че ...
24.03.2020 15:41
Ахой, привет и от мен.
Очевидно е, че в блога наистина липсват някои важни функции на модераторите. Във всички сайтове има опция "блокирай", тук няма. Не вярвам да е трудно да се въведе.
Бихме могли да излезем с такова предложение, както виждам, че и по-горе Младен споменава. И аз съм го казвала още отдавна, такава опция е необходима, за да се спрат ненормалните потребители с многото никове, да не цапат по блоговете на нормалните блогери.
Да се баннат по АйПи адрес също надали е толкова трудно.
Ако искате да се съберем повече блогери и да отправим това предложение към админите, да въведат тези мерки.
Апропо, аз също не коментирам при блогери, които допускат коментарите на ненормалните, това е като помия и не искам да се цапам.
Лично аз коментари от помийните "хора" трия, без да ги чета и така им прилагам пълен игнор, ала е нужно модераторите да си влязат в ролята, за подобряване цялостната обстановка в блога.
Поздрави от мен, в този снежен ден!
цитирай
8. lexparsy - Много държим на твоето мнение Веси,
24.03.2020 19:45
като стар и смел Ветеран в този блог, но и защото успешно и безкомпромисно се справяш с досадните хейтъри, само с простия принцип - Пълен Игнор !
   Аз обаче говоря за порочното им въздействие върху комуникацията и споделянето в блога, което е напълно блокирано и в карантина поради страх пишещите деним попаднат в полезрението!    Тогава те се амбицират и агресията им се изразява в лични  съобщения, обидни коментари чужди постинги, както и правене на такива, с цел интриги.
   Наблягам и на това че хората с Емпатия да пишат душевно и вдъхновено, точно защото я притежават,  са безкрайно нараними, го преживяват не по-малко болезнено  от физическо мародерство!

    А програмната функция "Блокиране" за този блог е само една химера! И ще обясня защо.
 -  ако информацията ми е вярна, авторите на софтуера не са в наличност за собствениците му. Явно в момента с това се справят "призванци", които демонстративно и Явно са предоставили порочен  достъп за контрол на същите тези "любимци", които тормозят останалите, приоритета помпане както и други...
 -  привидно простата функция "блокиране" е свързана с преработка и преиндексиране на огромната база данни..., докато те отказват да се справят с елементарни проблеми, като примерно превенция на "анонимен"... олей... не ми се изреждат десетки други, които са въпрос на няколко програмни реда, за час, даже и за минути...  А други явни проблеми са въпрос на маркиране и изтриване на редове, които примерно забраняват повтарящи се интервали в коментарите и развалянето на линковете в тях и т. н....
 -... и...  не ми се пише че ще стане дълго!

   Изводът е един! Че цялата система на блога е порочно обвързана и поставила в "карантина" споделенето на пишещите. Но и в страх от неколцината, на които е предоставен контролът и!

   За жалост картината е абсолютно аналогична на социално-политическата в държавата ни, но май и глобална, в световен мащаб!  А пандемията и вирусът са реални,  и жертвите им безброй, но със симптоми ментална и духовна нищета!
цитирай
9. missana - Привет, Лекс!
25.03.2020 01:32
Нямам представа колко е трудно технически да се въведе блокиране на потребител. Но факт е, че такова беше успешно реализирано в друг един сайт, за чест на неговото ръководство. В периода 2014 - 2016 година, в същия този сайт бях нападнат от добре ораганизирана група. Не беше никак трудно да се досетя, че зад тази група стоеше дългата ръка на една качулата особа и нейната любяща я нежна половинка. При всеки мой постинг членовете на тази група се нахвърляха ожесточено срещу мен като бесни чакали. Целта им беше да ме дискредитират, за да бъда махнат от сайта. Почти бяха успели в това си начинание. Но тогава именно бе въведено блокирането. Блокирах незабавно всеки член на тази гнусна шайка и мигом стана тихо и уютно, като в приказка.
цитирай
10. lexparsy - Дано някой прочете, смисли и съобрази твоя пример за добронамерени сайтове Младен,
25.03.2020 11:28
но съм сигурен че се досещаш, как все едно тези доводи ги даваш на телевизора, а аз пак ще трябва да повторя импотентните невъзможности, които обясних на Веси, което сутрешно е доста досадно...
   А болезнено повтаряеми са доводите и нуждата от МОДЕРАЦИЯ, ЛИПСАТА НА КОЯТО ТЕ ПРАВИ СТРЪВ за атракция, и агресия срещу приятели. Извини за приятелската откровеност но твоето обещание "да ме пазиш" постинга ти ме поставя в ролята на....  хлапе на детската площадка, което не си играе, от страх да не се нарани както си го предупредил докато го наблюдаваш... :-))))
   И повтарям, че друга успешна СТРАТЕГИЯ НА ЗЛОТО е мимикрията му наподобяваща нашата добронамереност, с която да ЗАРИБЯВА  поетичната наивност на уважавани приятели, с довода,  че "добротата не им позволява" да не допускат, плоските като муцуната на крокодил комплименти... А доказано поне от мен е, че същата муцуна, захапва първият техен приятел и го отнася далече от жаловитите Ви учи за пир с други муцуни, с обиди интриги и публично злепоставяне...  А после и добрите приятели не се припознават по вид и образност... :-((( Ако си нямате примери си припомнете десетки!... Невъздържано само се сетих за приятелка, която от същите хора няколко пъти беше принудена да си закрива профили, в които има само, и само поезия А тя и сега продължава да допуска крокодилските им комплименти, дебнещи за почитателите и...

    Мисля си за себе си, без да е нужно да си повтарям, че освен списъкът с хейтъри, ще си направя и нов, с приятели които ги допускат!

    Трябва ли да повтарям,  докато започна да вярвам на Апостолов че аз съм лудия, както и да е разбирам примерът на Маргарет Тачър за Овцете които си имали "Държава"... :-(


   
цитирай
11. missana - Честито Благовещение, Лекс! Добре те разбирам.
25.03.2020 12:05
Но да се обграждаме с нескончаеми модерации също не е много етично. Това е все едно да искаш да отидеш на гости у някой приятел, а той непрестанно да те кара да показваш пропуск, за да бъдеш приет. В това също съзирам известна неетичност. Все едно ти се казва - колкото и близък да те чувствам, първо ще минеш през моята цензура и чак тогава ще те пусна. Ами ако вземе, че не те пусне? Обидно е някак. Ясно е, че смисълът на модерацията е в това да не се допуснат нежеланите, но приравняването на желаните с тях по формален признак, колкото и да е добре мотивирано, е достатъчно отблъскващо и обидно.
Аз например не ходя на гости у хора, които щом прекрача прага им ме карат да се събувам.
цитирай
12. leonleonovpom2 - Подобно поведение имат хора, св...
25.03.2020 12:28
Подобно поведение имат хора, свикнали да получават всичко по втория начин и влизащи от задната врата!
Такива не ценят и не вярват на чуждия труд и талант? Те са под съмнение за тях, измислени са? Няма такова животно, не са го срещали!
Типични представители? Няма да ги посочвам- по написаното по горе, ако искат, да се разпознават
Да ,те действат в екип, надушват се Първоначално има предупреждение от един от тях, че Х ще те нападне И нападението не закъснява! Привидно, спазват дистанция помежду си Има и жена сред тях,поне такъв е профилът


Странно сътрудничество- на борци срущу комунизма например, с отявлени защитници на комунизма?
Не знам технологията на блога, но остава съмнение за заплащане? Съмнение, не го твърдя!Иначе, какъв им е интересът?Освен , ако са инфантили, с неизживяно детство, това също е допустимо! Да се радват като деца ,че са причинили зло ?Несъвместимо с улегнал, възрастен човек!
Другият вариант е, след като помпенето се намали, защото компрометира блога, да е свързано с нискочелите, които в блога не са дефицит , умиращи за интрига И с появянането и, интересът скача!
Решението е, трий ги или пращай ,без коментар злонамерените им съобщения и коментари на блог бг С една дума- Докога?
Дразниш ги, защото ги превъзхождаш За да се извисят над тебе, трябва да те окалят или извадят от релси!Да покажат ,че зависиш от тях!?

Бъди здрав, приятелю!
цитирай
13. lexparsy - Депресиращо ме отчайва логиката на твоя пример Младен! :-(
25.03.2020 12:30
missana написа:
Честито Благовещение, Лекс! Добре те разбирам.
Но да се обграждаме с нескончаеми модерации също не е много етично. Това е все едно да искаш да отидеш на гости у някой приятел, а той непрестанно да те кара да показваш пропуск, за да бъдеш приет. В това също съзирам известна неетичност. Все едно ти се казва - колкото и близък да те чувствам, първо ще минеш през моята цензура и чак тогава ще те пусна. Ами ако вземе, че не те пусне? Обидно е някак. Ясно е, че смисълът на модерацията е в това да не се допуснат нежеланите, но приравняването на желаните с тях по формален признак, колкото и да е добре мотивирано, е достатъчно отблъскващо и обидно.
Аз например не ходя на гости у хора, които щом прекрача прага им ме карат да се събувам.

Антилогично на приетата етика и морал е, когато каниш приятели на гости за Благовещение, да позволяваш всеки луд, пияница или уличен олигофрен, или доказан крадец и мазник който е дошъл да се нахрани... и всеки от тях да има правото да седне до тебе или приятеля ти, и да обижда и злослови, и винаги си тръгва с нещо от ценните ти вещи..., а добрите приятели, (на които си позволил да влязат с обувки) си тръгват, а остават само тези, за които всичко е забавление.., с което ще се похвалят и на други, и ще ги поканят на гости при теб...!
   А за собствениците на блога това е аналогично да направиш и дариш детска площадка за квартала, а същевременно да се кефиш как Там се събират пияници и наркомани да си поркат дрогират и кряскат..., за ужас на тъпо гледащите дечица и миличките им ужасени майки....

Свършиха ми думите и доводите и добронамерените жертвени примери и послания приятели! С което Победителите в "блоговото ви забавление" пак са очевидни! :-(
цитирай
14. lexparsy - Много добър разбор правиш на психологията, и най-важнито на организацията им Лео!
25.03.2020 13:03
   А самият факт че са организирани, още преди година и мене доведе до конспиративният извод че са платени и стимулирани! С ирония бях нарекъл изследването на блога "социално-психологическо" :-))), А с дарбата си да провокирам малоумници, изръсиха такива заканителни признания, че ме накараха да напиша и "конспиративна теория за блога"... :-)))
    Прави ти чест Лео смелостта да споделяш в коментар! Ами защото без да ща се превърнах в нещо като Радио Ереван, и в лични коментари само ми споделят оплаквания имена и факти.., само заради подозрението че не съм клюкарка и интригантка,  както ме обвинява най-известната от години на всички в блога професионалистка! Хе..., ами то си личи от цитатите ми, явно организираната "заплаха", но между тях има и "добронамерени предатели",  защото са ми признавали как планирали, кой с кого щял да се "справи"...  Споделена отврат приятелю! :(

Поздрави, и пожелания да намериш добри приятели за споделяне в карантината на най-опасната пандемия на вируса, засягаш менталната и душевна осъзнатост!
И извини че по изключение не завършвам с усмивки!
цитирай
15. missana - Исках само да ти покажа и другата страна на монетата, Лекс.
25.03.2020 16:51
Защото при ползване на модерация тази страна, колкото и да не ни се иска да признаем това, я има. Все едно да те каня на гости и после да ти кажа /когато си позвънил на вратата ми/ през шпионката. Ами почакай малко, докато реша дали да те приема. Ето това не ми харесва в модерацията. Въпрос на избор е, кой какво приема. Нали смисълът на плурализма е именно във възможността за избор.
цитирай
16. leonleonovpom2 - Здравейте!
25.03.2020 17:41
16. missana - Исках само да ти покажа и другата страна на монетата, Лекс.
16:51
Защото при ползване на модерация тази страна, колкото и да не ни се иска да признаем това, я има. Все едно да те каня на гости и после да ти кажа /когато си позвънил на вратата ми/ през шпионката. Ами почакай малко, докато реша дали да те приема. Ето това не ми харесва в модерацията. Въпрос на избор е, кой какво приема. Нали смисълът на плурализма е именно във възможността за избор.

Това за гостоприемството е едната страна и е вярно!
Но има и една друга подробност- поведението на госта!
Разбира се, всеки е добре дошъл, докато спазва правилата за благоприлично поведение на госта
Хайде, първият път може да се счете за недоразумение, особено, ако последва извинение, че не е искал и съжалява!
Но при системно незачитане на домакина, съпроводено с цветисти обиди, разбира се ,че ще е персона нон грата- нежелана
Ако някой гост ви влезе с кални обувки в гостната и ги избърше хубаво на килима, настани се на масата, дръпне покривката и излее червеното вино, изтърве чинията с пържолите на пода, дали ще бъде желан такъв като гост? Ще го поканите ли отново ?
При това действията му, вместо с извинения са съпроводени с цветисти приказки
Правилата в дома ги определя домакина, а не госта! Той определя правилата в собствения си дом!
Заради такива гости ,като горния в коментара ми и аз съм наложил модерация Покрай сухото гори и мокрото! Но като няма опция, да наложа персонална забрана за посещение на такива наглеци в дома ми- блога ми, няма как покрай свестните ,да допусна и тях!
Борих се, да защитя правата им ,въпреки съветите , да ги трия без коментар! Незаслужен!
Накрая разбрах ,че това е единственото и то правилно действие срещу тъпунгери и наглеци!

Бъдете здрав!
цитирай
17. lexparsy - Но това оправдание е само едно примирено състояние на жертвена стръв с Избор...
25.03.2020 17:43
missana написа:
Исках само да ти покажа и другата страна на монетата, Лекс.
Защото при ползване на модерация тази страна, колкото и да не ни се иска да признаем това, я има. Все едно да те каня на гости и после да ти кажа /когато си позвънил на вратата ми/ през шпионката. Ами почакай малко, докато реша дали да те приема. Ето това не ми харесва в модерацията. Въпрос на избор е, кой какво приема. Нали смисълът на плурализма е именно във възможността за избор.

   Странно че преди малко една друга жертва се позова на същия довод... Не съзнаваме ли каквк "свободни избори" са    ни убидили да правим?
Трябва ли да те подсещам че докато демонократично си убеден че "Ние се Нуждаем от Свобода...", са ни предоставени определен набор от избори, как да служим сервилно, и като храна даже за чужди интереси и идеи!?

   ОК!  Съгласявам се! Всеки има свободен избор да си избере, и вида на Хляба,  и вида на Зрелището, и вида на Събеседниците си. А тези от другия вид, които ги е гнус от онзи вид, чукат на вратата  и като видят компанията  ти,  казват че са се отбили само да видят градинката ти, и си имат по-приятни забавления брат!

    Забавно ми беше да участвам в сценария, който във всички варианти завършва с Постигане Целта на Режисьора! Аз просто исках да го ускоря защото ми беше скучен! Приятно забавление пожелавам на всички с останалите му варианти... :-)))))))
цитирай
18. missana - Единствените, които досега са си позволили
25.03.2020 18:12
гнусно поведение в коментарното ми поле са били чучелото и няколкото негови жалки ибрикчийчета. Откакто нарушиха елементарната етика на коментиране, започнах безмилостно да ги трия. И без това не чета нищо написано от чучелото - за мен той е просто един рутинер-мегаломан. Но той честичко се мъкнеше в коментарното ми поле с непристойни реплики. Радвам се, че сам си сложи юларче. Така е най-добре и за двама ни. Има двама трима клакьора. Да го величаят. Хич не ме брига. Остана, обаче, най-нахалната от всички - баба Юла, с безбройните си никове. Оттук я призовавам да не стъпва под мой текст с нито един неин ник, защото ще я трия на поразия.
цитирай
19. lexparsy - Абе само да ви питам че забравих...
25.03.2020 18:34
   Били ли сте някога на гости на суаре, на което не познавате Домакина, но там Всеки има право да прави и говори каквото си поиска!
   Странното е че всичко се записва и снима, но всеки опит съмишленици да беседват и споделят съмислието си, безскрупулно е саботиран от неколцина безкруполни гардове, които се появяват маскирани по най различен начин, но всички ги разпознават по безскрупулните маниери да се бъркат в чужди разговори с обиди клевети и интриги, докато беседващите забравят защо и за какво са си говорили...
   Ако се опитат да се усамотят сепаре със спуснати завеси, са им сложили микрофони и после пускат в ефир цитати от разговорите им, и даже си правят цяло шоу с неподозирани от самите автори обиди, вменяване на неподозирани качества и характеристики...
  За това, всеки идва на купона, споделя или изрецитира каквото го е вдъхновило, уж пред приятели  или за всички, но то веднага се рецензира. Ако е угодно на домакина се напомпва медийно от камерите и микрофоните за да го чуят и видят всички даже и да е много тъпо! Но ако не му се хареса, идват гардовете и започва публично оплюване на споделеното и автора му, докато той не избяга или не се засрами и от приятелите си! И никой не осъзнава че въпросните гардове са само едни невменяеми мутри, и несъзнаващи какво вършат сервилни служители, които просто се забавляват, но на това отгоре някои други се забавляват с тях, което им е много изгодно!

   Но да си дойда пак на думата!
   Аз написах този постинг до Домакина на това соаре, а не до гостите и гардовете му! А всички пак се забавляват, а може би и той! А Някой знае ли как изглежда поне, и дали поне прилича и може да се преоблича като гардовете си?
  
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lexparsy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1363496
Постинги: 484
Коментари: 4222
Гласове: 7375