Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2019 01:03 - Хейтърите, са вашето огледало!
Автор: lexparsy Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2761 Коментари: 24 Гласове:
12

Последна промяна: 04.06.2019 16:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Те са образ от „матрицата“ на Вашите неосъзнати мисли и намерения, които сами сте си пожелали и възнамерили, и даже обичате, но не съзнавате!
   Това беше извода ми от последния ми социално-психологически експеримент, за който използвах
blog.bg, докато "Тем си мисли" че ме използва :-)))

   В какво се състои „експеримента“, си е мое лично дело... но само за „Лични дневници“ и за някои Приятели в „блога“ ще споделя размислите си придобити с Ваша (благодарна Мен) помощ.
   Експеримента беше моята Декларация, че ще изтривам коментарите в постинги на Приятели, към които съм декларирал доброто си отношение, и Те към мене за да изкажа мнението и почитанията си, и Забележете... без да обидя Никой коментиращ, НО!!! с Нетърпимост някой в ТЕХНИЯ СОБСТВЕН ПОСТИН да Обижда мене...  И то без абсолютно никаква причина, и даже повод...
РЕЗУЛТАТА?
Само за няколко дена се оказа че Аз, добронамерено съм скандализирал Мнението и „доброто отношение“ само на подбраните от мене „Приятели“, докато само се възползвам от Правото си да изтрия моето собствено мнение!!!
ПАРОДИЯТА!
е че за три дена трима мои добри приятели с добро отношение и споделяне се НАЛОЖИ да деактивират постингите си с прекрасна споделена поезия... Но не защото са си позволили да публикуват в собственото си пространство ОБИДИ към мене...
А ЗАЩОТО!
аз си позволих ПРАВОТО да протестирам, и ПРОСТО ДА ИЗТРИЯ безобидните си коментари... с които си събеседвам приятно с домакина, но това не се харесвало на гостите му, чиито непредизвикани обиди допуска!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕФЕКТИ!
   Доволни от тези свои победи и придобили самочувствие, какво сториха Хейтърите
- Заляха ме с лични съобщения и коментари, пълни с толкова (с нищо непредизвикани) уникални по гнус и брой в изречение обиди, че даже и заплахи!
-  нацвъкаха всички постинги (без подбор) на „Първа“ с минуси, но си направиха Там и свой постинг, в който се самокоментират с много плюсове, колко Порочно било ТОВА СЪЩОТО НЕЩО :-)))
- А като не им стигна и това на „Първа“ цъфна и постинг с наименование „Лексе“ (Който аз даже не прочетох).
   А за тези, които не ме познават, ще уточня, че, освен със сатирични коментари, които по-скоро целят да ги разсмеят, се старая не използвам никакви обидни класификации и нарицателни, нито посещавам постингите им с „мнение“, нито даже им слагам минуси! Гнус ме е!
   Всичко това се наблюдава от Всички точно както Забавните шоута на телевизора Ви, който, навярно постоянно е включен. А „приятелите“ ме убеждават, че трябвало да се радвам, и това било комплимент за мене, защото ми били завиждали че пиша интересно...!
   Само ще Ви припомня ОЧЕВИДНОТО! Че собствениците на този  „блог за споделяне“ са предоставили Правата му на същите тези подбрани Хейтъри (към които всички май вече не само са Примирени, но и си харесват), които единствено имат правата над тяхната любима „Първа“ и „ Най четени“, и единствено те мога да изберат, кой да „напомпат“, и кой да „свалят“ с унижение и обиди от там. Пред Вашите „очи“ и за Ваше „Забавление“
СЛОЖНА МАЙ ВИ СЕ СТРУВА ТАЗИ ЛОГИКА, НЕЗНАЙНО КАК ПРИДОБИТА!
ПОМНИТЕ ЛИ ОТ КОГА?

   Та... чак сега ще се опитам покрай блоговия психолог, винаги напомпан на „първа“ със сентенциите си изследващи Ума Ви, от негово име и Безплатно да Ви открехна!
   Ние не осъзнаваме че единствената Ни Мисия, за която СМЕ, е да водим изконната битка между Божественото в Нас, и придобитата ни демонична Морбидност, с която за съжаление толкова сме свикнали, че си Я обичаме!
   А коя е надделяла си личи, толкова очевидно, че очите ще ни извади.
   А коментираните Хейтъри (Омразци), са просто празни хора, отдавна избрали същността, нещо като чипове, на които Вие правите софтуера за да Ви забавляват Мразейки Ви...
   И даже Ви е срам да си признаете колко си ги обичате :-)))

   А аз ли? Свикнал съм си вече да си ме мразят, въпрос на тренинг брат  :-)))
   А... Понеже някой му беше интересен (съгласно-несъгласен) разговора ми със Светла... Не е приключил...
Вчера и казах
– Ама тоя човек ми каза думата „Благодаря“!
- Ама наистина ли бе? – ми вика.
- Да бе! Честно ти казвам!
   Но още не съм и казал че днес този ми каза и думата „Извинявай“
Аз даже се учудих! Сигурно и тя ще :-)))

П.П.П. (преди да публикувам писанието)... симултанно споделям...
Дидката ми пише на Вайбъра... Цитирам буквално 1:1 с Копи-Пейст :-)))
- Какво правиш? Какво правиш?
- Пиша скандализиращ Ума на ПРИЯТЕЛИТЕ МИ постинг... ЗА ДА МЕ МРАЗЯТ ОЩЕ И ПОВЕЧЕ!!!
- Глупости.Забавляваш се. Ти така се очистваш.
- Да дееее,,,
- Е тъй де...






Гласувай:
18



1. vmir - Резултата от експеримента дори за мен беше впечатляващ.
04.06.2019 06:24
В пряка връзка вчера блога удари исторически връх в манифестациите на примитивизъм. Предпочитам това определение пред използваното от вас “обич” към демонични изяви по твърде банална причина – тъпите хора не притежават капацитета да оценяват размера на тъпотата си, защото се нуждаят от вярата, че тъпотата е остроумие. Тази вяра е животоспасяваща за тях, защото им осигурява единствения “смисъл” на тяхното съществуване, без който не биха могли да понесат усещането за собствената си празнота и лишено от друг смисъл живуркане.
Експеримента сътвори и върховна блогова пародия – най-страхливия и малодушен измежду блогърите, без да съзнава, разкри нови дълбини на личната си деградация. Разбира се, тези дълбини за него са си безспорно извисяване точно както мишокът сънува, че топките му са като на лъв и благородството, което може да изцеди от себе си се простира дотам, че да посъветва другите да си пришият топки от лъв. И когато срещне неодобрение на “благородството” си, да препотвърди вярата си, че въпреки лошия си късмет да се роди мишок, поне е открил начин да го мислят за лъв и никой не се досеща за мастурбациите, които му носят единствената утеха.
Е, няма как роденият подлизурко, коленопреклонно благоговеещ пред най-тежките простащини и подлости в блоговото общуване, прикриващ примрялата си дребна и празна душица зад потребител “черен хищник”, да не вярва, че единствено страхът пречи не само на него, но и на останалите да бъдат агресивни простаци, какъвто той от цялата си душа и сърце мечтае да бъде.
Нима наистина вярвате, че същество с подобни мечти в битките с предразсъдъци може да види друго, освен лелеяната от него “смелост” за все по-безсрамна простащина или поне ехидност???
цитирай
2. sorsha30 - "Може би изобщо не съществ...
04.06.2019 07:58
"Може би изобщо не съществуват добри и лоши приятели. Може би просто има приятели, хора, които се застъпват за теб, когато страдаш, и ти помагат да не си толкова самотен. Може би заради тях си струва да се бориш, да се надяваш, да живееш. И дори да умреш ако трябва. Няма добри приятели. Няма лоши приятели. Има само хора, с които желаеш да бъдеш, не можеш да не бъдеш; хора, които изграждат дома си в сърцето ти."
"ТО"
цитирай
3. putinofil - Мнението за онова жалко човече п...
04.06.2019 08:36
Мнението за онова жалко човече предатора,Стоянчо от Две могили, е абсолютно вярно.Един бегъл поглед в блога му показва, че постингите му са в основната си част нападки срещу други.
Той намира смисъл на живота си да виси тук и да сее омразата си.
цитирай
4. lexparsy - Понеже този коментар "адски" ми хареса като пример за разбиране Ви го цитирам :-)))
04.06.2019 09:17
apostapostoloff написа:
Така значи, а?
Хейтър съм бил. Добре, и аз се включвам в движението, което ще те направи маймунски крал на първа. Ще заместиш успешно Чучелото, с което си правехме голям майтап. Сега ти ще си за мезе.

Ще ти скъсаме гъза. Ще ти бръкнем в организма. Ще те направим за 5 стотинки. Ще ти скрием шайбата и ще ти разкажем играта. Ще ходиш и ще си говориш сам. Дупе да ти е яко!

цитирай
5. lexparsy - 555555
04.06.2019 10:11
Тази цифра „случайно“ ми привлече вниманието докато си пия кафето и все още си мисля за контекста на написаното. Пред нея пише „Прочетен:“
И понеже скоро бях писал за „синхронните случайности“ се замислих какво ли означава.
Ами ето още една причина за злобата на Хейтърите... Защото се сетих че вчера прозвището „Чучело“ ме поздрави че „прочитите на този постинг ми били реални“!
И се замислих еголюбиво, спонтанно и от любов към статистиката, че рядко имам постинг, който без да е напомпан не събира около 200 блогови четения и коментари за да влезе в Любимата на Хейтърите категория „Най-Четен“. А наблюденията ми са че обикновено броя четения от нерегистрирани надвишава 1000...
Добре де... не става въпрос за мене! Това ли е причината за злобата, и от години да бъдат обиждани и изгонвани от блога стотици прекрасно пишещи хора, и пред Вашите очи и тези на Инвестиралите в него?
цитирай
6. lexparsy - Благодаря vmir за продължението на блоговата анализа, която даже успя да ме усмихне :-)
04.06.2019 10:32
vmir написа:
Резултата от експеримента дори за мен беше впечатляващ.
В пряка връзка вчера блога удари исторически връх в манифестациите на примитивизъм. Предпочитам това определение пред използваното от вас “обич” към демонични изяви по твърде банална причина – тъпите хора не притежават капацитета да оценяват размера на тъпотата си, защото се нуждаят от вярата, че тъпотата е остроумие. Тази вяра е животоспасяваща за тях, защото им осигурява единствения “смисъл” на тяхното съществуване, без който не биха могли да понесат усещането за собствената си празнота и лишено от друг смисъл живуркане.
Експеримента сътвори и върховна блогова пародия – най-страхливия и малодушен измежду блогърите, без да съзнава, разкри нови дълбини на личната си деградация. Разбира се, тези дълбини за него са си безспорно извисяване точно както мишокът сънува, че топките му са като на лъв и благородството, което може да изцеди от себе си се простира дотам, че да посъветва другите да си пришият топки от лъв. И когато срещне неодобрение на “благородството” си, да препотвърди вярата си, че въпреки лошия си късмет да се роди мишок, поне е открил начин да го мислят за лъв и никой не се досеща за мастурбациите, които му носят единствената утеха.
Е, няма как роденият подлизурко, коленопреклонно благоговеещ пред най-тежките простащини и подлости в блоговото общуване, прикриващ примрялата си дребна и празна душица зад потребител “черен хищник”, да не вярва, че единствено страхът пречи не само на него, но и на останалите да бъдат агресивни простаци, какъвто той от цялата си душа и сърце мечтае да бъде.
Нима наистина вярвате, че същество с подобни мечти в битките с предразсъдъци може да види друго, освен лелеяната от него “смелост” за все по-безсрамна простащина или поне ехидност???

Но все пак, моята теза е че НИЕ САМИ им даваме храна на тези хора да се държат така. Не само с приучените ни Страх и Примирение, но Тайничко се „кефим“ на това интригантство! Защото иначе няма друго обяснение защо все още влизаме в контакти и дебати с тези хора, че и даже тези, които най-много са пострадали и оплювани допускат мазохистично в постингите си явни и демонстративни обиди към приятелите си!
цитирай
7. lexparsy - Много точни и навременни за размисляне думи споделяш sorsha30
04.06.2019 10:49
sorsha30 написа:
"Може би изобщо не съществуват добри и лоши приятели. Може би просто има приятели, хора, които се застъпват за теб, когато страдаш, и ти помагат да не си толкова самотен. Може би заради тях си струва да се бориш, да се надяваш, да живееш. И дори да умреш ако трябва. Няма добри приятели. Няма лоши приятели. Има само хора, с които желаеш да бъдеш, не можеш да не бъдеш; хора, които изграждат дома си в сърцето ти."
"ТО"

А и твоя последен постинг искрено ме разсмя :-)))
Това ни остана да им се смеем от сърце! Но май и това още повече ще ги нахъса.
Хейтърите са „истинските ни приятели‘, които ни отварят очите да не ги подражаваме, а да направим усилие да продължаваме да сме Себе си.
Ама не можем ли, все пак, и сами да пробваме, докато си контактуваме без тях???
цитирай
8. lexparsy - Повярвай ми, аз даже не се интересувам от имената и произхода и личния живот на тези хора!
04.06.2019 10:55
putinofil написа:
Мнението за онова жалко човече предатора,Стоянчо от Две могили, е абсолютно вярно. Един бегъл поглед в блога му показва, че постингите му са в основната си част нападки срещу други.
Той намира смисъл на живота си да виси тук и да сее омразата си.

И мисля че така и трябва!
Защото докосването само до личните мисли на скверни хора, е заразно!
цитирай
9. vmir - 6. lexparsy, Разбирам, да толерираме низки страсти е поощряване и дори съучастие.
04.06.2019 12:15
Хора, изявявяващи се като съдници по мухлясали и допотопни опорни точки са ми крайно неприятни избягвам общуване с такива. Но те най-често служат като маши на безскрупулни типове, които използват ограничените им способности и неинформираност, за да и ги мамят, че ценят високия им интелект и познания, за да ги използват за планираните си интриги.

И това не е конспирология, а механизъм за директно въздействие чрез фиктивно запълване на реални личностни дефицити от признание на безлични и лишени от дарби хора. Не твърдя, че всички хейтъри са изначално некадърници или напълно неинформирани. Но необузданата алчност за изпъкване на всяка цена чрез омаловажаване или обругаване на други е индикатор, че дори някога тези типове да са имали някакви таланти, вече са престанали да ценят реалните знания и умения и са в процес на личностна интелектуална и морална деградация. Тактиката „абе я да му се подигравам, да да ме научи” обикновено сработва само при по-ограничените хора, от които хейтърите научават предимно баналности, които благоприятстват процеса на собственото им затъпяване и самозабрава.

По аналогична причина добронамерения и информиран човек по принцип не мрази, поне защото това е загуба на възможност да позиционира адекватно светогледа и отношенията си, както и да актуализира обективно информираността и изявите си. Неговия хоризонт е по-далечен от този на примитивите, за които най-важен е моментния ефект, а дъгосрочните им очаквания се базират на лъжите на манипулатора им. Добронамерения вижда предизвестения им житейски провал и проявява склонност да се отнася милосърдно към злобарите дори когато се държат недостойно и да им дава нови възможности да се избавят от химерните си очаквания. Но в отговор получава омраза, защото не може да хвали мерзостите колкото използвачите и манипулаторите успяват. Казано е: „Един гледа сватба, друг – брадва”. Както и: „Всяка жаба да си знае гьола”.
цитирай
10. lexparsy - 9. vmir Благодарен съм и за този коментар,
04.06.2019 12:41
който ни води към размисли, в контекста на моите.
Нека всеки сам прецени, дали е съгласен и как би трябвало да постъпва.
Но на мене много ми се иска и самите собственици на Blog да го направят!
Макар че, след като от години (изпратиха ми постинг от преди 10 г., с аналогични дебати) демонстративно отказват да защитят правата на пишещите, които са Декларирали!

А недостатъците на блоговия софтуер са десетки и явно затрудняващи комуникацията, освен хакерски предоставения и то точно и баш на самите Хейтъри!
Един от тях е че ако излезеш от мрежата, или я смениш без да се Логнеш пак, просто излизаш „анонимен“. Както в твоя случай!
цитирай
11. min4o - Чучелото да не е умряло?
04.06.2019 15:10
apostapostoloff написа:
Ще заместиш успешно Чучелото, с което си правехме голям майтап

Да го прости Господ.
цитирай
12. apostapostoloff - Дъра, дъра, два чадъра,
04.06.2019 15:11
жена ми е болна, а мъжът и умря.

А някой от тези хейтъри не ти ли каза да се ебеш в гъза?!
цитирай
13. lexparsy - Пускам някои коментари, не за да дразня приятелите или да стимулирам самите Хейтъри!
04.06.2019 15:49
А защото се сетих, че след сравнително малкото в сравнение с хилядите оплаквания и молби за съдействие към BLOG, от блогърите, за години, винаги с посочени конкретни примери, единствения отговор който получих гласеше „Моля дайте конкретни примери!“.
И аз стигнах до извода, че там за комуникация е отговорен не само грешен софтуер, но май и чипа е дефектен или силно прегрял брат :-)))
цитирай
14. haterka - научи се да пишеш бе, тъпчо, твоят чип е дефектен
04.06.2019 15:50
А защото се сетих, че след сравнително малкото в сравнение с хилядите оплаквания и молби за съдействие към BLOG, от блогърите, за години, винаги с посочени конкретни примери, единственияТотговор, който получих, гласеше „Моля дайте конкретни примери!“.
И аз стигнах до извода, че там за комуникация е отговорен не само грешен софтуер, но май и чипЪТ е дефектен или силно прегрял брат :-)))
цитирай
15. starforlife - Лекс, извини ме и наистина не целя да те обидя или да се конфрантирам с теб, но...
04.06.2019 16:06
... Но ти осъзнаваш ли колко глупости си написал в самия текст на постинга и коментарите си под него?
Извини ме и за това, че не ще изброявам въпросните глупости, защото ще излезе, че се заяждам с теб или ти се присмивам, а не е така, но все пак ще дам пример-два, за да не звуча празнословно:
В самия постинг, ти, lexparsy, написа:
Та... чак сега ще се опитам покрай блоговия психолог, винаги напомпан на „първа“ със сентенциите си изследващи Ума Ви, от негово име и Безплатно да Ви открехна!
Да си в 6-ти клас - да го напишеш това. Но ти си мъж на близо 60 години, пич. И единственото, което показваш с този коментар е, че представа си нямаш не само от психология, а и от човешка психика.
В 10-ти коментар, ти, lexparsy, написа:
А недостатъците на блоговия софтуер са десетки и явно затрудняващи комуникацията, освен хакерски предоставения и то точно и баш на самите Хейтъри!
Един от тях е че ако излезеш от мрежата, или я смениш без да се Логнеш пак, просто излизаш „анонимен“. Както в твоя случай!
Пълни глупости. Които пък показват, че представа си нямаш от компютърни технологии. Защо тогава пускаш невярни неща, които биха могли да подведат околните?

И е смешно, пич, че и в двете области ти излизаш с претенциите да си нещо поне на средно ниво.
Пак повтарям: Нищо лично. Просто те сигнализирам, че в очите на нормалните хора се излагаш.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

………………………………………………………………………………………………………………………………………… StarForLife™
цитирай
16. starforlife - Ето ти друг пример:
04.06.2019 16:08
Докато на пресекулки пом/у други мои дейности драснах предходния си коментар - ти си успял да сътвориш още по-небивали смехории, цитирам:
lexparsy написа:
Пускам някои коментари, не за да дразня приятелите или да стимулирам самите Хейтъри!
А защото се сетих, че след сравнително малкото в сравнение с хилядите оплаквания и молби за съдействие към BLOG, от блогърите, за години, винаги с посочени конкретни примери, единствения отговор който получих гласеше „Моля дайте конкретни примери!“.
И аз стигнах до извода, че там за комуникация е отговорен не само грешен софтуер, но май и чипа е дефектен или силно прегрял брат :-)))

цитирай
17. lexparsy - Ха кажи му сега на Стар, защо си анонимен Брат :-)))))))
04.06.2019 16:39
анонимен написа:
А защото се сетих, че след сравнително малкото в сравнение с хилядите оплаквания и молби за съдействие към BLOG, от блогърите, за години, винаги с посочени конкретни примери, единственияТотговор, който получих, гласеше „Моля дайте конкретни примери!“.
И аз стигнах до извода, че там за комуникация е отговорен не само грешен софтуер, но май и чипЪТ е дефектен или силно прегрял брат :-)))
А ти май си странно идентичен с този Петър, на който си е написал и напомпал както вчера постинг за ‚личността ми неграмотна“
Написах коментар в неговия постинг, който цитирам и тук:

А ти не се ли досещаш бе Петър, че освен „грамотността“ за да комуникираш, май по-важна е Етиката, да не говорим че тя произхожда от Морала.
А той не позволява, да си създаваш постинг с чужди цитати, напомпан на Първа само за да парадираш, вместо това да го отбележиш в самия постинг.
Не мисля че въобще съзнаваш демонстрацията на пошлостта си.
Мисля че моята грамотност е доста по добра точно в това отношение. А и май не се досещаш че някои грешки са нарочни, и предназначени специално за такива като тебе...
А и за първолака с добро възпитание и толерантност е ясно, че човек, пишеш в свободното си време в 1 през нощта афектиран на лаптопа, а после в движение коригира от телефона, е концентриран в контекста на написаното, и въобще не му е до академичното проследяване на запетайките, пълния член или клавиатурните грешки...
Ще запомня името ти като нарицателно, съпричастно на тези, за които пиша!
цитирай
18. lexparsy - Айде беее, Стар... не е истина! :-)
04.06.2019 16:41
Все пак благодаря ти за добронамерената загриженост, че се излагам, и за примерите!
Аз пък с добри чувства съм загрижен, че ти компетентно се излагаш!
Защото единият ти пример е просто провокативна ирония към психолога, защото сигурно и той има повече чувство за хумор за да я разбере, което се притеснявам че на тебе липсва. Най-добронамерено!
А за десетките ЯВНИ софтуерни проблеми, с които всекидневно блогърите се борят, просто е лицемерно и пред тях да кажеш че се излагам. Конкретния пример, който давам просто всеки може да пробва и да излезе „анонимен“ с което хейтърите злоупотребяват всекидневно. А ти като програмист сигурно си на ясно как и невалидни (без линк) имена си дават...
И сигурно си наясно че някои проблеми (като този) се оправят само с няколко реда в програмата... А други само с маркиране и клавиша DEL, като за скрипта, който трие „.com”на линковете в коментарите... Да се правиш на Велик Програмист и колко това е ‚Сложно“ и колко си компетентен пред „не-програмисти“ си е цяло изкуство, което умело владееш приятелю. Шапка ти свалям!

Не мисля даже да чета останалите ти ‚доводи“, защото си имам по прагматични забавления!
цитирай
19. анонимен - Не знам защо оня е анонимен, но аз не ...
04.06.2019 16:45
Не знам защо оня е анонимен, но аз не съм.
Само ще спомена, че Стар е прав.
И никакъв хейтър не ти нанася такива вреди, каквито ти сам си нанасяш.Кротни се малко, излез на въздух, не виси денонощно тук, това си го писал посред нощ.
цитирай
20. lexparsy - ТИ НЕ СЪЗНАВАШ ЛИ ПРИЯТЕЛ, ЧЕ ТОВА ТВОЕ ИЗЯВЛЕНИЕ Е ПРОСТО ВРЪХ НЕ САМО ЗА ПРОСТОТИЯ, НО И НЕЧУВАНА НАГЛОСТ!!!
04.06.2019 17:04
udrus22 написа:
Не знам защо оня е анонимен, но аз не съм.
Само ще спомена, че Стар е прав.
И никакъв хейтър не ти нанася такива вреди, каквито ти сам си нанасяш.Кротни се малко, излез на въздух, не виси денонощно тук, това си го писал посред нощ.

- Не мие ясно чии доводи за „правота‘ и с какви твои си позволяваш да парадираш и „подкрепяш“!
- Това, кога съм намерил време да си пиша постинг си е моя работа, бе човекооо.
- колко време „седя в блога“ ти даже въобще не предполагаш, нито какво занимава и прагматично и ръцете и мислите ми, даже докато това ти пиша.. НЯМАШ СИ НА ИДЕЯ! Колкото, колко Хейтърите „седят в блога“, но не за да размислят с постинг, а за да оплюват всички безцеремонно и наред.
- А това да ме съветваш „настоятелски, как, кога къде и колко да почивам ВЕЧЕ Е ВЪРХА НА ПОШЛОСТТА.

Ти и Стар ли ще ми казвате, че съм неграмотен и се излагам?
Ти даже не си схванал и процент от контекста на постинга ми бе пич!
Че пишещите в блога ти Обичат, и наглостта и простотията, което на тебе много ти харесва.
цитирай
21. lexparsy - Понеже излизам, и си имам друга р...
04.06.2019 17:10
Понеже излизам, и си имам друга работа, няма да одобрявам повече пошли безсмислени и обидни коментари!
Тези стигат за размисъл за простата теза, която изложих, и за да размислят който си му трябва!
Аз само ще подсетя, че метода Им приучен е прост, но и прагматичен! Също както рептилите хипнотизират жертвите си, или както телевузора Ви повтаря денонощно, какви необразовани олигофрени сте, но внушава, как Очевидното от Вас, просто не истина! Но всъщнист е лесно, защото ни се повтаря още от училищната скамейка...
Благодаря и на любимите Ни Хейтъри за споделянето!
цитирай
22. vesever - Аз съм намерила своето решение и съм ...
04.06.2019 19:58
Аз съм намерила своето решение и съм доволна ))
Преди време се обяснявах с хейтърите, вярвайки, че можем човешки да се разберем, ала това се оказа невъзможно.
Образно казано, ангелите и демоните говорят на различни езици, или с други думи, имат разнопосочни същности, по-точно противоположни.
Затова установих, че шкартирането на злобните хора е единственият изход. Нито ги допускам на своя територия, нито ги отразявам по какъвто и да е начин.
Да си кажа по някоя добра приказка с Приятелите е смисълът на това общуване, както и на всяко добронамерено общуване в каквито и да е измерения )))
А утре вечер се надявам да успея да се видя със стар приятел от блога, от старите блогери. Старите приятелства не се забравят, а онези години бяха невероятни...
Тогава ги нямаше хейтърите, нито блогерите с психически отклонения, които заливат блога с помиите си и блогът бе едно много добро място.
Но дай Боже да пазим приятелствата и добрите хора и приятелства да се умножават.
Хейтърите да му мислят, те сами рушат душите си, но щом така им харесва, дал Бог свобдна воля всекиму.
Аз съм за Рая )))
Поздрави от мен, Лекси, сори, че напоследък нямам много време да влизам.
Ми, пак любимите ми Метални Криле да предложа, за лека вечер, друго се не сещам))...
https://www.youtube.com/watch?v=_J2_mmtKqVA
цитирай
23. lexparsy - Благодаря и се радвам че пак сподели ...
04.06.2019 20:56
Благодаря и се радвам че пак сподели на всички твоята философия по въпроса Веси.
А като видях как демонстративно беше повторена пошлостта и наглостта, която описвам, не мисля че има надежда в този блог да се нормализира нещо.
Но пак продължавам да се учудвам, защо същите тези блогъри, които се оплакват от хейтърите, продължават да ги допускат, но и да им публикуват обидите към събеседниците си. И даже им вярват, ако са ги хванали за канарче с явно фалшив комплимент за да дочакат да излеят помията си.
А и виждаш колко им е лесно да „убедят“ целия блог, колко си неграмотен, а и колко се ‚излага“, като им посочваш и припомня ОчеВадната Истина!
Все пак ти си оставаш един от малкото блогъри, на които постинга е чистоплътно място за споделяне.
Благодаря и за поздрава! Ама много са хард тези метални крила :-)))
Аз ти пожелавам и знам че си сънуваш и танцуваш с по фейски и истински :-)))
цитирай
24. lexparsy - И след този по—оптимистичен коментар на Веси, и за да използвам пак наслоената негативна атмосфера тук ще припомня!
04.06.2019 21:13
   На Апостола, че трия дългите обидни коментари пълни с толкова гнус, че спокойно Стар може да се позанимава с неговата или граматическата и техническа грамотност, или на тези, които всеки ден плюят по хората, а и са на „първа“. А не на моите постинги, които НЕ СА АКАДЕМИЧЕН ТРУД беее Стар, обикновено абстрактни стихчета, със коментари за размисляне с артистичен или хумористичен стил за размисляне.
   Защото ако взема да пиша за по сериозни теми и академично, щом за толкова оведни неща си приказваме обидни глупости, не мисля че има хора в този блог, с които да дебатирам нормално, че и така да пиша! Понимаеш???
   А предизвикателството ти да дам дефиниция на Хейтър, граничи просто със... Уффф не ми се изказва.
   Та за това от сега ще трия и твоите коментари, защото за мене са неадекватни и безполезни... Коментирай си съветвай си, и си решавайте „задачки“ с твоята компания, за която искаш „дефиниция“ :-)))
   Или ще ми се разсърдиш че „не искам“... както Апостола твърди че съм „нарушавал Конституцията“ и съм неофашист, защото искал всички да му чуят простотиите, и заплахите, и обидите даже към децата Ми? А???

   П. Я по добре обясни на „неграмотните“ как се слагат водещи интервали на абзаците в коментар (както аз съм сложил)! Защото сигурно трябва да си много „технически грамотен“ програмист за да направиш програма, която да ги трие! Но да се появи „грамотния“ да каже колко е трудно да се изтрие (а не напише) за да може миличките блогъри да си подредят „грамотно“ мислите...
   Уффф, и това даже ме разсмива, докато си мислиш че съм ядосан! :-)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lexparsy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1363996
Постинги: 484
Коментари: 4222
Гласове: 7375