Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2021 21:37 - Hellfire Club Postmaster Generals действаше като шпиони, шпионирайки публиката
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 726 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.01.2021 21:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Hellfire Club Postmaster Generals действаше като шпиони, шпионирайки публиката

30 октомври 2019 г. Рус Зима Статии от Рус Уинтър , Скрита история , Международни новини , Политика , Американски новини , Статии от Winter Watch

image

ИЛЮСТРАЦИЯ: чрез RedIce.tv

Азп. 1657 г., „Законът за уреждане на Англия, Шотландия и Ирландия“ създава пощенска система за Британските острови, която включва длъжността генерален пощенски майстор. Законът също така потвърди пощенския монопол за доставка на писма и за пощенски коне. През 18-ти век имаше двама генерали от пощата в Обединеното кралство, които да разделят покровителството между вигите и торите.

Генералите на пощи през тази епоха бяха в състояние да шпионират обществеността и да спечелят търговски предимства в полза на своите приятели. По този начин не беше никаква измислица или изненада, че подобна позиция ще попадне в ръцете на безскрупулни герои. В действителност лидерите на английския клуб за разврат Hellfire проникнаха в позицията на генералния поща. [Вижте „ Клубът на адския огън: Предшественик на изродената Луциферианска контролна мрежа “]

Човек може само да си представи как подобна гледна точка може да се използва, за да нахлуе повече съмишленици в позиции на властта. Това може да продължи по пътя към обяснение на това как масонските педимасони са нападнали властовите структури и системата на компромиси, която доминира в западния свят. [Виж „ Масоните, педофилията и делото на Кийт Хардинг “]

Сред оперативните служители на Hellfire Club беше Уилис Хил, особено корумпиран човек, който беше генерален директор на пощите от 1766-1768. Той е наследен от Джон Монтег, графът на Сандвич, от 1768 до 1771 г. Некомпетентността и поквареността на Сандвич вдъхновяват внушението, че епитафията му трябва да гласи: „Рядко някой е заемал толкова много длъжности и е постигнал толкова малко“. Прословутият рейк на Hellfire Club Франсис Дашууд заема поста от 1766-1782.

Всички тези мъже също са били активни масони и способността им да отварят и държат личната поща на публиката е служила добре на тази институция. Бен Франклин е един от двамата заместник-началници на пощите в Северна Америка от 1753-1774. Той също така участва в оргии Hellfire и е приятел на Dashwood и Montague.

imageИзточник: Бради и забавни шапки

Рейк Франклин е освободен от поста си през януари 1774 г. за „пагубна дейност“, свързана с аферата с писма H utchinson. През декември 1772 г. Франклин е прихванал редица писма, написани до британското правителство от Томас Хътчинсън, губернатор на Масачузетс. Писмата призовават британците да изпратят повече войски за потискане на американските бунтовници и Франклин смята, че неговите колеги революционери трябва да са наясно със съдържанието на писмата. Той ги разпространява тайно, при условие, че не се оповестяват публично.

Въпреки желанията на Франклин, Джон Адамс публикува писмата в „  Бостън вестник“  през юни 1773 г. Бостонците бяха бесни и Хътчинсън беше принуден да напусне страната. Британското правителство отчаяно търсеше тези, които са изтекли писмата. Когато трима невинни мъже бяха обвинени през декември 1773 г., Франклин пристъпи напред и призна участието си в аферата.

Историкът Хенри Адамс е казал това за генералния директор на пощата Гидиън Грейнджър: „Най-активният политик беше Гидиън Грейнджър, генерал-пощият, чиято„ близост с някои от тайните “, както Джеферсън свидетелства след това, му даде„ възможности за търсене в техните производства. “ Всеки ден през този период Грейнджър правеше поверителен доклад на президента. "

Грейнджър е бил генерален пощенски майстор от 1801 до 1814 г. Той остава генерален пощенски майстор, но оказва опозиция на президента Джеймс Мадисън. Има сериозни доказателства, че той е направил заговор с Джордж Клинтън, за да замени президента през 1812 г .; но до 1814 г. Мадисън все още отстъпва на изразеното доверие на Джеферсън към Грейнджър.

През тази година началникът на пощата влезе в откровен бунт, назначавайки политическите врагове на Мадисън на доходоносни постове. Медисън се закани да го уволни. Грейнджър се обърна към изнудване. Първо, той се опита да уплаши самия Мадисън с разкрития за жена си. Когато Доли Мадисън беше вдовица при намалени обстоятелства, Арън Бър можеше да е бил не само приятел, но, както Грейнджър го знаеше, беше много повече от приятели и той имаше писма, за да го докаже. "

В крайна сметка Мадисън уволни Грейнджър; в продължение на 13 години обаче пощенската служба на САЩ беше ръководена от изнудвач, отварящ писма и правителствен шпионин.

Позицията през цялата история на САЩ е била доминирана от масоните. Колко удобно.

imageИзточник: Списание Knights Templar



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39752484
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031