Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2020 05:22 - Инвестиция в прераждане
Автор: lexparsy Категория: Други   
Прочетен: 3347 Коментари: 4 Гласове:
14

Последна промяна: 10.10.2020 21:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Не виждам, и не чувам, и не знам,
и умът ми ням е изказвателно,
и духовност ничия не съм,
в енцефалограмна линия.

Вселенски осъзнат безбрежен съм,
с душевен спин на мойта същност,
пак Божествено оставам вечен,
привлечен в лоно на Земята.

Вдъхновил с Духът си семето,
във Времето ми Родом дадено,,
израствам Себето си в личност,
с епичност Богум подражавана.

И пак виждам, чувам и съзнавам,
и опознавам се пречистващо,
и се родом спомнен поучавам,
и прощавам грешност сторена.

Духът си храня с изпитания,
с Любов в терзания Душата,
че на Земя да стана жертвен,
в Божествен цикъл на съдбата.


image
_______
   Тези размисли си инвестирам в личните дневници, че да си ги чета спомнено през следващото прераждане.. 😏
  ... но се зачудих също и за каква ли..., и чия тленост за Земята жертвено е инвестирано в този блог? И на кой прераждане Божествено е позволено, че да  помни вдъхновено споделените, тъй омерзени в суетата?
---
   Предупреждавам Мразилниците, че за разлика от предишния ми постинг, в този няма да бъдат допуснати! Просто да не си хабят мъзгата да драскат простотата си.
   Също любезно моля и приятели, да не въвличат  мене  и останалите в безсмислени вече коментарности относно поведението им в блога! 



_______
   Сетих се да си споделя дневнично, но и да усмихна размислите на приятели ако мога, с моята временно угодна ми теория за прераждането.
   Всъщност теорията за едновременното съществуване в пространството и във времето, на различните наши прераждания, не е моя, но аз си я развивам фантазирано, за да ми мирясат теософските противоречия... :-)))
   Примерно теорията помирява католицизма и хиндуизма, за принадлежността на душичките ни, след спектакъла им в Матрицата, и финалът му Съдебн.о Страшен... :-))) Но е много полезна и за някои пишман психолози, които да карат пациентите си да разговарят с  родовата памет на другите си едновременни Аз. Ами представете си, че те имат житейски опитности, които на вас не са ви дадени сега съдбовно природени... А колко фатално е като не може да си ги спомните, особено ако живеете в стреса на Евро-Атлантическата ДрмоноКрация... :-((()))
   А когато си намерите спокойно време, може да ги питате и да си разказвате и спомняте толкова интересни и полезни преживелици от хилядолетното си безсмъртие. А и за спешна помощ при изкрейзване на житейските хейтъри, много помагат... :-)))
   Аз примерно на един от моите, все му тананикам хрумнати мелодии, защото е музикант и ми ги помни. А той какво ми припомня.., ме е срам да призная... :-)))
   🤔....еййй, не трябваше да издавам! Ами представяте ли си,  ако хейтърите вземат да се консултират с демоничните си същности !?🙄🤯 👹👺🤡  Ууужжассс, за милият наивен блогов дивеч..
   Но нали обещаватте да не им казвате!?  Но всъщност може да им казвате , че ние безсмъртните не разговаряме с тленните силиконови продукти на Инвесторът им!  Особено в  този блог...   

   И моля Ви..!!! Хайде да им го казвате в техните си сКалЕбани постинги, а не да ме наказвате циврено в моя..! Защото тогава предварително ще ви изхейтвам по-жестоко и от тях... че сте едни овчедушни пасушки, мишки циврушки, и пълзушки слигушки и... затова предварително си се обиждайте и не ми занимавайте усмихнатото въображение... 😜😉😀





Гласувай:
17



1. tonsun - Преражданията се дават само, за да ...
08.10.2020 20:33
Преражданията се дават само, за да се отървем от лошите навици, да забравим суетата и да се научим да намираме положителни неща във всичко. И ако в определения ни брой прераждания не се научим на това, то започваме кръговрата от начало... от някоя едноклетъчна и незабележима твар;)
Ами дано сме достатъчно ученолюбиви...
Бъди здрав, Лекс!
цитирай
2. lexparsy - Може и така да приемем Тонсън
08.10.2020 21:44
tonsun написа:
Преражданията се дават само, за да се отървем от лошите навици, да забравим суетата и да се научим да намираме положителни неща във всичко. И ако в определения ни брой прераждания не се научим на това, то започваме кръговрата от начало... от някоя едноклетъчна и незабележима твар;)
Ами дано сме достатъчно ученолюбиви...
Бъди здрав, Лекс!

   Защото ако съзерцаваме Природата, сами ще видим че всичко живо и с Божествен дух, следва своите естествени цикли и прераждания, с цел да се усъвършенства. И като на пук на основният ни закон на натрапената ни Наука... за Ентропията.., който пък с изключителна наглост отрича и Бог и цялата жива природна еволюция пред очите ни,.. .
    А аз се сетих за ироничното обяснение на Дела, че в това кризисно време около нас май са се преродили повече животни като хора. Аз си мисля, че сигурно си чакат апокалипсиса.. :-)))) И съм притеснен какво правят толкова красиви прекрасни и умни хора все още сред тях... :-))))
И ти бъди все така здрав Тонсън, и духом и ментално и душевно!
цитирай
3. lexparsy - Демонстрация на инвестирано "МОГЪЩЕСТВО" над Вас
08.10.2020 21:53
   Фразата в коментар #14 от постинга на Тонсън:
      Аз съм си малко куку.
      Не ме вземай насериозно
НЕ СЪМ ПИСАЛ АЗ, А Е ПОДПРАВЕНА! !!!
   Това не за първи път доказва, че тези хора които организирано и целенасочено тормозят блогърите с публични обиди и клевети, имат предоставен софтуерен достъп до всичко в блога включително и до личните ви съобщения..  и те са им предоставени умишлено с тази цел от този който аз наричам техен Инвестор!
    Интересното е че този дебат с мене, предизвиква човек без никакъв постинг, но признаваш че сме от различни планети и нищо не разбира от "душевност"... А напоследък все такива ме провокират изследователски, докато приятелите се страхуват да не ги заразя със следващите ме навсякъде олигофрени :-)))
   Странното е и че пак, въпреки постоянните ми регистрации, докато напиша две изречения коментара ми е "анонимен". А от два часа нямам възможност и да коригирам постинга си...
    Странно е и, че и другият ми лик, под който се крие Инвестора, напомпа поетично самочувствиети си в постинг със заглавие "Могъщество".

   ТОЕА Е ПОРЕДНТА НАГЛА ДЕМОНСТРАЦИЯ И ПОДИГРАВКА С ВСИЧКИ ПИШЕЩИ В БЛОГА, КОИТО ОВЧЕДУШНО СЕ ПРАВЯТ НА '"ТРИТЕ МАЙМУНКИ"!!!

   И това пак доказва на всички, които по милост са оставени да се споделят в този блог, и не са отвратени или изгонени, че трябва да се примирят като овчедушни послушници, , харесвани от инвестора, и толерираните и натрапените Ви отявлени психопати! И се налага да привикват, че проявата на всякакви нормални човешки чувства ги дразни жестоко.. и вече са убедени, че проявата им е крайно непрактична,  и даже опасна  за оцеляването им..

   Хе..., а пък да не мислите че ми е жал, и чак толкова страдам за някои, които от мишите си блогови дупки, гледат как публично, се опитват само, да унижат пред тях, тези които са им "набелязани за порицание"... А относно мене вече им написах че "Не сме си равни!"...
    Просто забавно и между другото си завършвам "социално-психологическото" изследване (казвам го с ирония) на блога, като пълно поведенческо съответствие, с това което наричаме Социум, и то нарицателен за Демократичен..., но за който както и в блога всички имат и мнение и критика и най-вече оплаквателност... :-))))
    Но пък днес ми беше полезно да се сетя гениалното и мъдро оправдание на Маргарет Тачър,, докато "висшата класа" превръща цели държави от свои колони, в сателити на своя империя... :
"Никой народ не заслужава свободата си ако не е достоен сам да си я извоюва!"
( перифразирам по спомен, и ако някой знае точния цитат, моля да го сподели.)
    Но всъщност се чудя, дали вече ми е интересно, даже да се забавлявам в този инвестиран за обреченост блог.. :-)))
цитирай
4. lexparsy - Добавям си и тук размислите, предизвикани от постинга на Михала (mihala) "'Трудни дни", понеже са в контекста, с благодарност, и за лични дневници...
10.10.2020 00:09
   Много е полезно да споделим със себе си  личните си размисли  и изповеди в трудните си дни!
   Защото когато пропуснем да преживеем и си дадем равносметка за катарзиса на нашите "трудни дни", не можем да вникнем и в Причините, които ги пораждат. И подобно на докторите, които често така ни лекуват, се взираме и анализираме последствията и симптомите, които се мъчим и да лекуваме.
    Но когато успеем да вникнем в Причините, независимо дали са в нас или чужди, и когато ги осъзнаем и си дадем равносметка, независимо дали сме способни да ги премахнем или лекуваме, първото което е нужно да им Простим...!!!
    Защото когато сме вникнали и простили, ние превръщаме този Катарзис в  едно малко или голямо, ментално или духовно Прераждане!
    Тогава сами се учудваме, че започваме да мислим като "преродени"... И преди страдалчески да сме "лекуваили" Причините, те като че мистериозно сами са го сторили, или вече не ви засягат...
    Тази "голяма тайна" не може, а и не е нужно да се доказва нито може да бъде разбрана чрез прочитане, докато човек сам не се убеди.
    Затова аз само се усмихвах с разбиране като прочетох "Лечебният код" - Д-р Алекс Лойд и д-р Бен Джонсън. Не е нужно даже да се правят препоръчаните упражнения ако се разберат описаните на разбираем език "лечебни тайни"...
   Да..., в контекстс е, защото както на организмът ни е дадена Божествено дарбата да се самолекува от повечето болести,, същото право имаме духовно да лекуваме и своите Трудни Дни... :-))
   Пускам един линк с книгата, На който му е времето или му е интересно:
https://drive.google.com/file/d/1ZRoVhuvwciKJYX0Ync3XSQEdXJKnuvj-/view?usp=drivesdk
   Себесъзнато и непременно позитивно и усмихнато самолечение пожелавам на всички, на които им е времето.. :-)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lexparsy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1363906
Постинги: 484
Коментари: 4222
Гласове: 7375