Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2019 12:12 - Едновременно междувремие
Автор: lexparsy Категория: Забавление   
Прочетен: 5117 Коментари: 9 Гласове:
7

Последна промяна: 02.03.2019 13:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преражданията си спомням,
по отче
́тливи различия.
Безличията си не помня,
помилвал се от отегчения.

Помня само повторяемост,
опровергана в мойте грешки,
помня и различна заедност,
отличила ме човешки.

На Времето измамно вечно,
нужно е въображение,
и ползва моето човечно,
да ме повтаря във брожение.

И всеки опит да пристъпя,
в мое собствено творение,
пак отклонява ме от пътя,
взрян в чуждо съжаление.

А колко е търпимо Времето,
и има ли въобще търпение?
Или сънува само бремето,
с човешкото въображение?

Дали родения ми после,
сега възпява с мойте мисли,
или със страдал ме отколе,
сега съдбата сме орисли?

Слагам край на т‘ва безделие,
на Време в умопомрачение.
С всички Себе-Аз в безмерие,
ще сме си в общо вдъхновение.

image
-------
   Преди дни един хубав и размислящ стих на Младен ме подсети за една Научно-Езотеро-Философско-Религиозна теория.... Уффф... аз я изказах с по-малко думи... Но Младен като каза че не я е чувал, се сетих че май е две-три „теории“ на куп.
    
Та, представете си че няма само един континуум на Времето, а множество. И зад илюзията и сценариите на живота ни, преражданията и смъртите са само фиктивни за Душата. Животите и „кармата“ си ги живеем симултанно и едновременно в различни времеви линии. И даже имаме връзка помежду си, и си контактуваме и помагаме или си пречим с другите ни Себе си от хиляди едновременни времеви живота...
   Ами така угодно даже може да помирим и религиозните доктрини, че в Края на Времето всеки е попаднал там където си заслужава... :-)
 
   Ами така угодно даже може да помирим и религиозните доктрини, че в Края на Времето всеки е попаднал там където си заслужава... :-)
   Хе, ами ако бях на мястото на Господ нямаше да губя ценно Време от Моето Си, че Вие да си се усъваршенствувате Менеподобно! Щях да си Ви измисля Ваше си Време, да си се прераждате и размножавате себеподобно и едновременно на безброй писти. Но понеже и моята Боже фантазия не е гениална, ще ви измисля един набор от сходни сценарии да си им участвате и разнообразявате с моеподобно и на авера Сатанаил въображение.
   Но на  Финала, (дето му викате Пришествие) с авера Сатанаил, на който благородно съм му позволил да Ви забавлява и разсейва, си делкаме по договорка – всеки неговото. Той си ги прибира повечето да си ги вари там или каквото си ще, че голямо семейство имал. А на мене ми трябват по-малко, но люде свестни и менеподобни, за да хапна на готово разнообразието им сценично, тъй благородно дарено от Мен на други...
   Той Сатанаил си е честен, само неговите си взема, но на мене все ми се губи бройката. Някой ме краде, или си избягват сами на някъде. Ама малко са... К‘во ми дреме!

   Лелей, отнесох се във фантасмагории.. Дано Господ прости простотиите ми измишльотни!
   Айде чао че едни други мои Аз ме занимават с разни глупости... Пак ша са чуем,
да Ви кажа какво казаха!






Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lexparsy - Понеже пак изтрих помоления да престане с публичните обиди (даже към децата ми) apostapostoloff
02.03.2019 15:01
   Апостоле!!! Утре дъщеря ми има рожден ден, и чете моите постинги! И понеже не ми се иска да си мисли че съм Овца, която един „прочут, преуспял човек“ като тебе може да обижда публично, че и нея даже... и то в постинг посветен на поздравления за Първи Март. Мисля да те Срещна... Първо с някои законодатели, а после ли лично... Чакай ме "човеко"!!!
-------
Цитирам поредното писмо-оплакване изпратено до Blog.

   Господа модератори и собственици на Blog,
   Отново Моля!
   Спрете поне временно apostapostoloff да продължава да се гаври ПУБЛИЧНО ОБИДНО (даже към децата ми) и Демонстративно, като ПАРАД на Вашето съпричастно Мълчание и Овчето примирение на подопечните Вам блогъри.
   Пак ви споменавам моя личен списък от "хора" ПОМОЛЕНИ да не коментират неадекватно обидно и интригантски моите постинги, но продължават да го правят със Явно и нагло самочувствие за безконтролност и безнаказаност.
   "... ... ..."
   Всеки подобен блог по света има опция за вкарване на блогъри в списък Нежелани! А и незабавното биват изключвани от блога, особено след многогодишни оплаквания. Да не говорим за етичната практика да се отговаря толерантно, и от „нечие“ име на оплакванията!
   Очевидно е че това оплакване не е само от мое име! Защото и аз бих престанал да пиша тук, както (стотиците за години) изгонени надарени да пишат хора, но с чувство за достойнство.
   А липсата на Контрол Ви прави съучастници на тези престъпни действия, колкото и повече даже от физическо малтретиране!!!
-------
   Понеже и ако случайно по изключение получа отговор, прогнозирам че ще бъде съвета да си „модерирам“ коментарите.
   Благодаря господа, но като на малки деца ще обясня как това е все едно селище да си заключва постоянно всички врати и за семейството и приятелите, само защото Кмета е позволил няколко върлуващи олигофрена, постоянно да нахълтват в домовете им, да сядат на масата им, и обиждат и домакина и приятелите му.
   Май не върши работа. Ами защото, като ви няма, и прозорците ви ще счупят безнаказано и в магазина ще ви дебнат да ви „заговорят“.
   Това адекватно в блога означава че същите хора ви изпращат постоянно и лични съобщения с обиди, но и сплетничат и интригантстват срещу вас и приятелите ви, и даже постинги посветени на вас с подбрани неадекватен контекст ваши цитати си правят.
   Това не знам дали и безлично вездесъщия СЕМ, с който самите те призовават, че им нарушаваме Свободията да сквернословят, би понесъл да чуе!
цитирай
2. lexparsy - Разбира се изтрих и коментара на level6661 (след като го записах)
02.03.2019 18:12
Защото освен обидите, пак обяснява за децата ми... а и обещание да Плача... и за TV-то ми...
:-))) Ама аз отдавна не ползвам това съоръжение на "Авера на Господ" за забавление и информираност бе миличка... :-)
Сега очакваме на купона и другите "колежки" с прозвища 666 и "троини"...

Вижте само как се скупчват и подкрепят, като койотите или мангалите на детската площадка в градинката ви... Ще Ви ги учат на нещо май...
А блеееенето Ви няма да им помогне бе хорааа !!!
цитирай
3. lexparsy - Изтривам съдържанието на коментарите, защото знам че отвращават приятелите ми... Само ги преразказвам и иронично коментирам...
02.03.2019 19:01
   Не знам каква биялка трябва наглостта ти на конска муха бе Апостоле?
   Ако аз пиша поркащ шльокавица, тогава и "овцете" които четат, за да са популярни постингите ми и без "помпане" може би се дрогират !? Аз очевидно пиша доста по трезво от очевидното за всички твое пиянство, може би дължащо се на странен хормон в ендокринната ти система :-)))
   Не знам кой ме помпа, но рядко ме радва, защото си навличам само минуси от злобата на амбициознo себични творци и призвани „поети“, които кратко ме класифицират като „не ставащ“ без да имам претенциите и даже да си го признавам :-)))
   Но понеже се загледах от любопитство и разделих едни цифри на други... Та Апостоле 0.08 % от постингите са „популярни“. Добре де сравни се бе човеко с други пишещи и съобрази адекватността им! И сравни също не броя на коментарите си (защото повечето са 0) а езиковите средства и тематиката на дебата...
   И чак тогава си позволявай въз всяка реплика да ме подканящ да ти „ям“ това дето хич не ти е гордост за показване :-)))

   Та да питам пак Blog! Кой и каква сметка има от години да позволява на такива като тебе и „шестиците“ и „тройните“ да отвращават и изгонват прекрасно пишещи и мислещи и одухотворени хора ???
цитирай
4. missana - Да е честит рожденият ден на дъщеря ти, Лекс!
02.03.2019 20:36
Да ти е жива и здрава и винаги да радва баща си.
Замисли ме с текста си, дали общото не е точно в различията. Защото ако всичко е общо, то общи биха били и жените. А тази мисъл за всеки истински мъж е непоносима. В аванс ти честитя и големия национален празник - освобождението на България от турско робство!
цитирай
5. lexparsy - Благодаря за пожеланията на дъщеря ми Младен
02.03.2019 21:14
missana написа:
Да е честит рожденият ден на дъщеря ти, Лекс!
Да ти е жива и здрава и винаги да радва баща си.
Замисли ме с текста си, дали общото не е точно в различията. Защото ако всичко е общо, то общи биха били и жените. А тази мисъл за всеки истински мъж е непоносима. В аванс ти честитя и големия национален празник - освобождението на България от турско робство!

   Всъщност поантата на писанието ми е че единственото което ни развива е различността Ни във Времето, отнесено спрямо Нас си. А понякога го правим и осъзнаваме за миг от мигване, а иначе може и живот да не стига.
   А това за жените си е напълно вярно. Но и някоя жена всъщност може да е твоето Ти или аз брат... Те за това толкова джендъри се навъдиха :-)))

   Абе скоро прочетох че древните българи също са си позволявали много жени... Плахо ще попитам толкова ерудираните историци в блога. Предварително благодаря!
цитирай
6. missana - Сигурно така са увеличавали раждаемостта си.
02.03.2019 23:38
Сега насърчават джендърството, за да я намалят. Но мюсюлманите раждат и за умрелите.
цитирай
7. lexparsy - Така увеличават „раждаемостта“ на пошлото, не на красиво Немуподобно мислене и възприятие Младен!
03.03.2019 01:41
Така увеличават „раждаемостта“ на пошлото, не на красиво Немуподобно мислене и възприятие Младен!
missana написа:
Сигурно така са увеличавали раждаемостта си.
Сега насърчават джендърството, за да я намалят. Но мюсюлманите раждат и за умрелите.

Може ли да прозрем...???
Не в мюсюлманството, или в естествената им самобитност на циганите, които с позволение Някому, вменил ни „Равенство“ и „ЕвроИнтеграция“ им позволява да „интегрират“ Нас към Тях... В собствения ни Дом и Държава с фиктифна конституция и суверинитет! Превземат Бита ни и Мисленето ни с непрекословна наглост...
Също както в Блога правят разни „шестици“, „тройни“, „апостоли“ и т.н.
В Това е Шибания Проблем!!! И вече нямаме право на различност!
Нямаме право даже да изръмжим на Овцете, които Някой пасе, за да не ни обвинят в „нарушаване на правата им“
А за изопачаването на вярата, културата историята, моралните ценности... да не говорим
Спасението е в Нас самите... Различни от пошлото, но еднакви в търсенето на красотата ни!
цитирай
8. apostapostoloff - Симпатяга!
03.03.2019 07:50
Има в блога някакво графоманче, което се крие под идиотския ник lexparsy. Наскоро този тип обиди всички ни, като ни нарече “овце“.
Опънах му се и му написах да си такова онаковата. Той се разгневи, дори се разбесня. Съчини наглецът цял пасквил до модераторите, в който твърдеше, че аз съм го обиждал. А към мен отправи следните заплахи на ЛС:
Слушай добре Апостолчо. . . . много ... (ново)
Слушай добре Апостолчо.... много добре....
Само за публичните думи към мен и за децата ми... ЗАСЛУЖАВА СИ!!! Ще те намеря.... Обещавам да те срещна.... Господ не забравя... Сигурация е...
Поспри се навреме, защото поне тройно се връща...
Олеле не понимаеш май!
Но ЩЕ!
Изпратено: 14:23 От: lexparsy
Изтрий | Отговор



Заплашва ли заплашва:
“ А на тЕБ „Апостолоффф“ ще ти кажа, че за тези думи, нараняващи повече отколкото НЕОВЧОТО ми все още достойнство понася, и по тежко физическо нараняване....ако муцката ти не е скрита виртуално, и не си толериран и пазен и защитаван от БЛОГ.бъгав... но видя на Яве нейде страхливата ти помиярска мутра....ммм,

АКО НЕ СИ СПОМНЯШ НЯКОЯ СУТРИН ЗАЩО, И КАКВО НЕ СИ СПОМЯШ!!!! ВЯРВАЙ ЧЕ СЪМ ТЕ СРЕЩНАЛ! МОЖЕ И ДА Е СЛУЧАЙНО ДАЖЕ, ИЛИ ПАК НАСТОЯТЕЛНО ДА СИ ИЗПРОСИЛ ПОВОДА ПАК... ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ ОТ МОЕ ИМЕ... НО ПОНЕ ЗАРАДИ ОВЦЕТЕ МИ МИЛИЧКИТЕ БЛЕЕЩИ, ИЛИ НЕЗНАЙНО ЗАЩО... ЩЕ ТИ СЕ Е СЛУЧИЛО... И НЯМА ДА ПОНИШ ДАЖЕ ЧЕ ОБЕЩАХ!“

цитирай
9. lexparsy - Ти Съзнаваш ли какво означава ЗАПЛАХА бе Апостоле ???
03.03.2019 09:24
То е като изръмжаването на кучето, което лаеш плюеш и риташ, после и „Симпатяга“ му викаш, бе сополанкооо...
   Какво се обясняваш като ученик пред класната и майка си, след като си опикал и осквернил целия квартал и си прескочил всяка ограда да влезеш и в дома на хората и тях и децата им да оплюеш. А му потекли сополите защото някой го изплашил че ще го напляска...
   На такива и децата знаят че им се прави "мечка" бе пич! На тебе правили ли са ти? А възрастните от както свят светува за такива като тебе имат други процедури с катран и перушина... На показ. И тогава и шестиците и тройните ще замлъкнат.
Понимаеш ли бе... човек ли си там, или вече андроиден самоходко?

    Само за развалянето на настроението и смисъла и контекста на два мои постинга, че и на таз‘ сутришното ми добро и празнично настроение, аз не само бих те „заплашил“ но бих ти сторил неспомнени неща, които с удоволствие бих преживял в ареста, където може и да се запозная с други нормални за времето си хора...
Но това твоя „чип“ не знам дали може да го запамети като човешко отношение... освен че излъчва отвратно гнусна радиация за околните!

Накара ме да мисля себично като тебе и да се вгледам в разни цифри... и сметнах че
424601 – 420415(записах си) – 2689 (напомпано+прочели) = 1497 човека са прочели извън „напомпването“ и броя прочели постинга ми регистрирани блогъри, още...
твоето малоумие и душевно падение бе Апостоле!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lexparsy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1363647
Постинги: 484
Коментари: 4222
Гласове: 7375