Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2019 16:46 - Последен поглед над конспиративната езотерика на Blog.bg
Автор: lexparsy Категория: Забавление   
Прочетен: 7026 Коментари: 12 Гласове:
11

Последна промяна: 28.01.2019 00:16


   Очевидно е че освен чрез изопачаването на Истината до нейната огледалност в смисъла и, друг начин тя да се прикрие е да се осмее като „конспиративна“ теория, или като фантастика, или смешна езотерика, или цяла политическа система, че и Религия даже... А опитите ни да мислим и възприемаме Света адекватно, чрез изконните Принципи на Сътворението, се осъждат като порочно езичество или ерес и инфантилност даже!

   Сега ще интерпретирам и представя една конспиративна теория просто като следвам принципа на „Бръснача на Окъм“, за уж необяснимите от години парадокси на съществуването и принципите на отношението на
Blog.bg към потребителите си. И тя гласи:
   Този
Blog.bg е създаден и поддържан с цел събиране на информация, анализ и проучване на общественото мнение с цел централизирано прогнозиране и контрол на населението.
   Той е клон на други информационни банки данни, създадени като форуми за споделяне, като Фейсбук например. А тук се колекционират пишещите, които системата е пропуснала да ги задължи да се споделят там.

   Подчертавам че това е само теория, подкрепена със своите доводи да се докаже.
   Какво бих направил аз ако съм собственик на такъв блог.

  
Бих привлякъл хора пишещи и споделящи за всякакви теми от бита и начина си на мислене.;

  
Бих създал една порочна система за оценяване на постингите, но и бих стимулирал пишещите себично да се чувстват важни от факта че са четени и са на първа страница.;

  
Бих дал правото на модератори и подставени от мене лица да боравят с програмното осигуряване на блога по инструктирани от мене правила и критерии;

  
някои от тях бих инструктирал безцеремонно да дразнят, провокират и обиждат пишещите с цел насърчаване на низшите им чувства, които са ценна информация за народопсихология, която аз обогатявам за да продам скъпо на някой.;

  
Същите бих инструктирал още по-безцеремонно да обиждат и унижават позитивно и одухотворено мислещите. И така че даже и да не им обръщат внимание, да злословят и интригантстват зад гърба им докато просто спрат да пишат. Защото такива хора само пречат на целите които съм си поставил;

  
За тази цел бих дал правото на избрани от мене модератори и подставени блогъри да определят популярността на пишещите чрез примитивния, но удобен начин да се увеличават броя четения на постингите. Това допълнително ще подпомогне размиването на критерия за популярност на пишещите. Разбира се това те извършват по зададени от мене инструкции. А те са:
      случайно избрани постинги, с цел стимулиране на моя порочен критерий за престижност -  да си на първа страница.;
     
постинги на позитивно пишещи и споделящи си хора, които съгласно инструкциите ми са нападани и обиждани публично, което  допълнително да ги стимулира да се откажат да пишат, или поне да спрат да комуникират помежду си.;
      
постинги в които моите подбрани пионки създават интриги с обидни клевети в несвързан контекст, за които жертвите даже и не подозират.

Бих ограничил програмно някои възможности в блога:
      бих отнел възможността (която имаше) да се оформят дизайнерски и форматират шрифтово, защото по-трудно се изважда чистия текст за обработка и анализ, и това не ми е от полза, а и отнема пространство на хостинга ми.;
     
бих ограничил възможността да се модерират само определени блогъри, които систематично обиждат и клеветят колегите си.;
     
пускането на линкове в коментарите, които умишлено да се развалят, защото ще отклонят вниманието на споделящите да се изказват себе си, и провокиращи ги в моя блог.;
      
... и десетките неадекватности на програмното осигуряване, които си имат своите причини, така че ще стане дълго да се коментират...;
     
ами май и „капчата“ за проверка, която ми спуснаха от Горе, е някакъв психотест на хората, който извършват ритуално докато се зомбират разпознавайки прости предмети като роботи. Може би е полезна някому! ;

  
Не бих отговарял и с дума, нито пък ще се съобразявам с многогодишните оплаквания на пишещите! Просто защото моите хора си вършат добре работата, а другите, или са избягали от блога (но са регистрирани и съхранени), а останалите просто не ме интересуват, или са ми от полза. Защото:
     пишат примирени със съдбата си, но продължават наивно да споделят, ограничени от взаимна комуникация и разбиране. А само те от време на време се оплакват, но са безпомощни!
    
пишат за да си съхраняват мислите или поезията, и не напускат защото там са им записките от години писане.
    
интелигентно пишещи хора за всякакви теми от живота, която информация е много ценна за мене. Защото съм в течение относно процесите на осъзнаване на хората и слабостите им и мерките които може да се вземат срещу тях!

  
Бих Забранил, и то Категорично, изтриването на каквато и да е информация (включително снимки), публикувана в блога, защото я считам за моя най-ценна собственост.
   За да замажа очите на хората съм измислил фиктивната функция „Деактивиране“, която си е само за тях самите и четящите ги. Бих дал правото да коригират или изтриват съдържанието на написаното, но понеже паметта и хостинга вече са толкова евтини спрямо цената на моя продукт, Аз мога да „Актуализирам Базата Данни“ на мои си носители, както по невнимание и неудобство забелязвате!
  Защо ли. Ами и аз не знам! Така ме инструктираха. Но скоро разбрах че най новия гениален алгоритъм касаещ „Всевиждащият Изкуствен Интелект“ се състои от огромна база данни, която записва събитията неподправени във времето, но за сметка на това се създават милиарди взаимовръзки по избрани критерии и ключови думи. Така Окото има достъп до всичко което се е случило и се случва в момента по Света. С единствената цел – да може да го прогнозира и контролира!

  
Запазвам правото да допълня, ако това ще обоснове по-добре конспиративната ми теория.

 -------------
   Очко Пирамидалев ми викат. Ами защото съм по едно малко Оченце във всяка ваша клетка, от Пирамидата която е моя лична собственост. Да знаете!
   Ами с Лекс какво да правя бе, като все се измъква от гениалния ми алгоритъм, и продължава да си пише уж смешни, но добронамекващи и смислослойни стихчета... А напоследък направо позорно е изгонил агентите ми... и плахо приятели започнаха да си контактуват с него, защото знаят че там е по-чистичко...
   Че и успешно кара разни хора, които вече изгонихме пак да пишат, защото имало надежда да се споделят и в нормална среда. За какво съм им дал права на тез некадърници, че не могат с един лексикален манипулатор да се справят?
   Абе я да пробвам да накарам един негов уж приятел да напише един многонесмислен постинг, където да цитира някакъв каламбур от негови и чужди мисли, без ясна връзка в контекст. И ще обвини Мене, че допускам такова „пубертетско отношение“. Но аз ще си знам, и уж ще видя какво мерки да взема...!
   После ще го накарам да си модерира постинга, но да допусне моите агентки, Юлките и другите нейни тройни и многослойни привърженици. А разбира се коментара на Лекс ще го пропусне май... Ще заработи, казвам ви... До сега поне грешка няма. Да знаете!
   Ако не, само го попитайте! Ако не помни нищо от казаното, значи съм му изпратил един от наште в черните костюмчета, и са го светнали! Да знаете!
А ето ме и мене.
image
-------------
   Лекс съм!
   Лелееее, сега видях какви ги е наприказвал тоя очебиен пирамидал в моя постинг. Ковнах му един по Очето и му бих шута. На конспиратор ша ми се прави
 очелигавно и пирамидухно...
   Но понеже вече тъй и тъй го е написал за вечност в блога аз само заявявам:
   - нямам нищо общо с този ред на конспиративно мислене, и даже вече забравих какво съм прочел. (имах гости в черно);
   - 
ще оставя отворен постинга да се забавлявате;
   - нямам време да отговарям на логорейни коментари, нито на някакви си конспиративни отричания или тълкования;
   - ще изтривам само Очно-вадещите обиди или клевети, към с нищо виновните ми приятели или мене.
image

!!! КОМЕНТАРТЕ МИ СА ОГРАНИЧЕНИ !!!
Гласувай:
15
4Следващ постинг
Предишен постинг

1. radostinalassa - Аз не мисля, че чрез блога се събира...
26.01.2019 17:01
информация за възгледите на хората. А става обратното. Плаща се на хора, които да представят по порочен начин нашите възгледи, които са ясни. А чре4з блога проверяват все пак дали са още живи нормалните блогъри и колко струва новото образование, доколкото пишат млади хора.
цитирай
2. codetroina - графоман безделен,пак ли те сърби...мазола...
26.01.2019 17:53
на болната ..тиква...
сега, аз ще пиша Лично на модерацията
за твоята безумна, досадна критика,
която цели да манипулира Свобод мнение..
и за помпата на баба самодЕлла..Всеки ден на Пва..
обещавам ти, нейният Комп Пушка, ще го изискам Лично пред СЕМ,
инвестора и ГДБОП..като веществено доказателство за изв.кибер престъпл.
още малко имам до великденската ваканция
аз не съм нет-Дрънкало като теб,а действам..оффлайн..
защото съм на 100% сигурна в Правото /си
/ако бях в Сф..ехх,ако бях...
без поздрав...
цитирай
3. vesever - Ами, блогът се променя с годините. ...
26.01.2019 18:07
Ами, блогът се променя с годините. Аз дойдох през 2008 и тогава имаше много ценни хора, творци, добронамерено общуване. После почнаха да се появяват интриганти и злобни особи, които почнаха да опорочават атмосферата.
Принципно е редно обидни коментари и постинги да бъдат изтривани от модераторите.
Трили са някои такива постинги, банвали са неправомерно използващите платформата потребители, примерно баба ти юлка е с доста банове...обаче за да могат да трият всичките й обидни коментари, трябва някой от модераторите да следи всички блогове 24/7. Което може би чисто технически е невъзможно, щото баба ти не спи и денонощно дебне блогерите и се чуди къде да лее помия. Конкретно при нея става дума за сериозни и дълбоки шизофренични аномалии, в комбинация със силна злоба и неадекватност.
Моят начин на справяне е пълен игнор към такива ненормални особи. Ако всички прилагат пълен игнор, блогът ще е чист. Хората понякога се връзват да се обясняват и да я допускат, а даде ли й се трибуна, помията й лъсва навред.
Това е само един пример за аномалии в блога, има и още. Но според мен ако всеки споделя ценностите си и търси да общува с добронамерени хора, така запазваме добрата атмосфера и добрите отношения помежду си, а злобните отшумяват постепенно и стават безсилни и смешни.
Успехи на Очко!
цитирай
4. lexparsy - Здрасти Веси
26.01.2019 18:32
Лекс съм.
   Абе не знам и аз. На тоз Очко му насиних оченцето, но май има нещо вярно в теорията му.
   Глей ся, като наритах Юлките и не си ги чета и трия, ме оставиха на мира. Даже хората, които преди това се страхуваха и ги беше гнус, започнаха да ми споделят разни неща. А поне няколко мои приятели изгонени и спрели да пишат тук се върнаха ПЛАХО!

   Ха... и друга смешна асоциация направих. Ами точно както когато редовно и единствен насмитам мангалите в автобуса, все има някоя баба да ми каже "Внимавай бе момче, може да има нож!", а другите пътници я подкрепят съчувствено... а мангала става още по агресивен!
   Ами по същия начин на няколко пъти ме предупреждават "приятели" и то съвсем загрижено че някои хора били мутри, а други от ДС... Да не съм се бил занимавал... И това се случва всеки път, когато подчертая че Публичната Обида и Клевета са законови и морални престъпления!

   А поредните Заплахи на codetroina с „Инвестора“ на ГДБОП идват като доказващи думите ми! Ами замислете се логично и Демократично бе хора... Какво общо имат СЕМ и ГДБОП със защитата на Очевидната Публична Престъпност и мълчаливото и подстрекаване, а и с Вменяването на Вина на хилядите потърпевши, поне от десет години (документирани)? Би трябвало те сами да се самосезират срещу "оплакващата се" :-)))
codetroina написа:
на болната ..тиква...
сега, аз ще пиша Лично на модерацията
за твоята безумна, досадна критика,
която цели да манипулира Свобод мнение..
и за помпата на баба самодЕлла..Всеки ден на Пва..
обещавам ти, нейният Комп Пушка, ще го изискам Лично пред СЕМ,
инвестора и ГДБОП..като веществено доказателство за изв.кибер престъпл.
още малко имам до великденската ваканция
аз не съм нет-Дрънкало като теб,а действам..оффлайн..
защото съм на 100% сигурна в Правото /си
/ако бях в Сф..ехх,ако бях...
без поздрав...
(Копирам я, за де не се изтрие :-)
   НО самото самочувствие на тази от Тройните, Лейдитата и другите и същности, че може да заплашва с Инвестора и то на ГДБОП... РАЗБИВА ЦЯЛАТА „КОНСПИРАТИВНА ТЕОРИЯ на Очко бе Веси. Но дава ОТГОВОР ЗАЩО ВСИЧКИ ОПЛАКВАНИЯ ОТ ГОДИНИ СА БИЛИ БЕЗПОЛЕЗНИ!
И се сетих че един бизнесмен разправяше:
   - Лелеее, глей само как една тъпа секретарка може да развали инвестиция за милиони !?
   И хич не ми е жал че го натупах яко. Да знаеш. Ама айде да му простим, че поне други неща станаха ясни :-)))

П. Ха, току що изтрих мноооожеството обиди по твой адрес... Благодаря че ми благодариш :-)
   А другата и нейна същност ще оставя, че да има какво да четат тези от СЕМ и ГДБОП.
цитирай
5. vesever - Ама недей така, де, не го тупай Очко, ...
26.01.2019 19:09
Ама недей така, де, не го тупай Очко, той само иска да помогне.
Реално няма как да ни навредят злобните баби юлки, те само себе си излагат.
Пропуснала съм обидите по мой адрес - благодаря ти, разбира се!
От хора, които толерират обидите на бабата към други блогери, аз самата почнах да страня, защото това е мълчаливо съучастничество в злодеянията й.
Затова се радвам, че триеш обидите й, независимо дали към мен или към други блогери...към когото и да е.
То на нея целият свят й е крив, ала няма как да й помогнем...
Ние пък сме на вълна Джеки Чан вече втора седмица, правим си киновечери. Обожавам го и зарибих и децата по него )))
Пусни си някой от неговите разкошни филми, виж, там винаги доброто побеждава, а той с тези добри очи...как да не го обича човек )))
Лека, Лекси, и добрини да ти се случват!
цитирай
6. missana - Мисля, че целите на сайтове, блогове и пр.
26.01.2019 21:30
е доста по-различна. В твоя материал, Лекс, има прекалено много Оруеловска интонационност. Това не изключва естествено възможността да се окажеш и прав. Играта на демокрация има своите правила и просто това е един от начините да се върши иеменно това. Що се касае до събирането на информация, то в съвременните общества тя се събира отвсякъде - чрез камери, ДжиЕсЕми, чрез масиви от данни, базирани на Е ГН-та и темподобни. Контролът все повече ще се засилва. България в това отношение е една изостанала страна и това може само да ни радва. Поздравление за задълбочения ти анализ!
цитирай
7. lexparsy - Очко съм.
26.01.2019 22:43
   Абе казах ви че са си изгубили тренинга мойте хора.
   Не трябваше да го напомпват на първа постинга с моите конспиративни теории. Защото Лекс не се връзва вече на директни обидни коментари интриги и клевети. Та трябваше да го махнат от там позорно. Така стана ясно че по-скоро контролираме оплакващите се от нетолерантност, а не тези, от които те се оплакват.
   Но сега ще ги инструктирам мойте агенти да понапишат за него с разнообразни извадки от коментарите, негови и на приятели, за да обяснят на останалите че има инфантилно пубертетско отношение. Че е педераст не можаха да уточнят, но ще изтъкнат някакви негови лични данни доказващи импровизирани тези. В краен случай и за децата му ще го посъветват...
   Абе ще заработи бе... Толкова години не се изложихме пред брат ми. Големия му викат! Да знаете!

   Чудя се само. Ако го бяхме оставили мирно да си пише смешни картинчести тъпи стихчета и да си говори инфантилно с хората. Нямаше сега толкова да се трудим! Но щеше да е извън Принципите ни. А ние ги спазваме. Освен това се учим от грешките си. Интелигентни сме, нищо че изкуствено! Да знаете ей!
цитирай
8. lexparsy - Здравей Приятелю на Лекс
27.01.2019 00:05
missana написа:
е доста по-различна. В твоя материал, Лекс, има прекалено много Оруеловска интонационност. Това не изключва естествено възможността да се окажеш и прав. Играта на демокрация има своите правила и просто това е един от начините да се върши иеменно това. Що се касае до събирането на информация, то в съвременните общества тя се събира отвсякъде - чрез камери, ДжиЕсЕми, чрез масиви от данни, базирани на Е ГН-та и темподобни. Контролът все повече ще се засилва. България в това отношение е една изостанала страна и това може само да ни радва. Поздравление за задълбочения ти анализ!

Очко съм.
Виж сега, този Оруел си е направо тривиално скучен спрямо Нас! За да може да се справи Интелекта ни с пълната имитация на човешкия потенциал, си е необходима пълната картинка на живота му. Не знаем как той се справя с решаването на жизнените си проблеми толкова лесно, че да ни засенчи, и за това се мъчим да го затъпеем докато го копираме буквално.
А има и една много хитра подробност.. че нашите агенти всъщност нямат и представа какво правят, и затова не може и виновност да им се припише. Освен това наистина си вярват безпрекословно, че им е дадена истинската свобода да се изразяват и да проповядват, но само това, с което им заложим в програмите. Така че ако искаш да им отнемеш „свободата“ да обиждат другите, те наистина много ще се обидят. И с никакви доводи няма да може да им обясниш нещо друго.
Вярата и Убеждението са ни Силата, но без човешки чувства, защото иначе всичко отива по дяволите. Затова Ние ги подменяме постепенно с нашите. Работи! Да знаеш, Приятелю на Лекс!

Предполагам че ти пожелава приятна вечер и хубава зимна неделя.
Ами защото обикновено така прави. И толкова позитивни думи накуп все използва че чипа ме заболява направо. Ама какво да правя като ми е в програмното осигуряване да го имитирам...
цитирай
9. lexparsy - "Аз не се срамувам от познатите си, който гази Лука е аут - така остават само те."
27.01.2019 10:38
Това е крилата мисъл с която отговорихме на Лекс, чрез нашия човек.
Направо гениално. Така обаче се издаде, колко дълго време си е подбирал приятелите с постинги със заглавия „:-)“ и завоалирани мисли. Но на наште хора е верен. Е, все ще му намерим друга роля да се маскира, щом умее!
Очко съм.
Ние това си го знаехме, но сега си припомнихме мъдростта на синтеТачените ни ПредЧипове. Гласи:
"НИКАКВИ ОБИДИ И ХУЛИ И КЛЕВЕТИ НЕ МОГАТ ДА НАРАНЯТ ЧОВЕК ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ТЕЗИ, КОИТО Е ПРИЕМАЛ ЗА ПРИЯТЕЛИ!"

А само хората си знаят че „Пубертетско отношение“, което този приятел приписва на Лекс, е да не носиш отговорност за думите и делата си. За това, ще го уволня този агент! Така реших! Човеците са опасни, виждат ги тез работи!

П.П. Лелеее, не трябваше да Ви издавам... но се изпуснах! Вкарано е вече в базите данни. Обработват го. Да знаете!
цитирай
10. blagovestie - Интересна гледна точка, Лекс :)
27.01.2019 12:23
Ако някой използва по някакъв начин нашите нагласи, особено политически пристрастия и мнението ни по обществено значими и държавни въпроси, което би могло да се зачита като възможности за бунт, несъгласие, протест и др. реални действия, възпрепятстващи въпросната власт - тогава би могло блогът да бъде използван от органите, следящи за това. Но не мисля, че идеята на блога е такава. Платформата си беше много готина преди да я опорочат разни ненормалници и злобари. Точно както е написала и Веси - съгласна съм с нейното мнение и по отношение на неглижирането от страна на модераторите - наистина трябва иначе някой да следи само десетките профили на Юлия, което е огромен ресурс, хвърлян заради една необуздана и себевлюбена психопатка (Юло, без извинение! Такава си и го твърдя след като се убедих лично, и след като дълго време не ми се щеше да е така, търсех бялото в теб, а ти доста манипулативно от време на време залъгваш хората с някое и друго просветление или човечна проява, но намерих, че тотално си се предала на ниЗкото вече.). Ти сам отбелязваш, Лекс, че ако човек игнорира нападките и сигнализира аминистраторите за всяко нарушение - пак е някакъв начин за справяне. Да - отнемащ време и понякога изтощителен начин, но го има.

Не, че не би могло всичко обаче да се промени. При това много бързо. И теорията ти да стане вярна...

Постинга ти замисля. Знам, че е вид напомняне и протест, а не толкова убеденост в самата идея. Щеше ми се да нямаше мотивация да го пишеш. Заради емоциите, стоящи зад всяка дума...
А мъдростта на синтеТачените ни ПредЧипове е изключително истинна...

ПП: Постингите вярно не могат да се трият (преди години можеше), но могат чрез опцията "Редактирай" да се изпразнят/дилийтнат съдържанието им, като табула раса, и да се приберат в Архив. Ако са такива, които биха могли да навредят на списалият ги, де.
А сегашната свръх тъпа невъзможност да се пействат линкове, навярно се дължи на желанието на Инвестор да не излизаме от платформата, за да запазят всички кликвания за тук.

Имай усмихнат ден!
цитирай
11. lexparsy - Оценявам разсъжденията ти Люси!
27.01.2019 12:50
Ами не знам бе!... Той Очко си я измисли тази теория защото да пробва дали работи бръснача на Окъм.
А аз все си мисля, че все по-голям процент от хората и все повече от мислите и убежденията им са някакви приучени и вменени пригодно разбирания и понятия. И даже си ги вярват и защитават, само да не им се наруши „спокойствието“ че след толкова труд си имат готово обяснение за Света, тъй сложен!!!
Прагматично се научих да различавам Синтетичния от Естествения ум, по това че първия си обяснява Света с безброй правила и закони, които стават все по сложни, а и така все по манипулативно. А Естествения Човешки ум спазва изконните Принципи на Мирозданието.
Ако на някой му е интересно, мога да го докажа и философски и научно... Но на повечето люде ще им се стори нефункционално, защото ще им се счупи огледалцето :-)))
За блога примерно... Защо трябва модератори да четат постингите, като може само с програмни средства и един ЧОВЕК, но с някакви естествени морални и етични принципи да върши същата работа... И само в началото ще му е трудно. Да знаеш! :-)
Виж аз алгоритъма го знам и мога и безплатно да го харижа. Но те да накарат тези, които са ме обиждали в Дома им, да ми платят за душевните страдания и унижението и изгубеното ми време. Честна сделка :-)))
Та за това иде реч, и за това се чудя.... Дали собствениците на блога това не се досещат защото... ммм... няма да кажа! Или така им е изгодно! Или им липсва.... нема да кажа...
Винаги ще докажат че АЗ СЪМ ГИ ОБИДИЛ!!! А не тези от които се оплакваме и на които са дали власт за това Преднамерено!
Помедитирай и ти!
цитирай
12. lexparsy - 333666
27.01.2019 16:40
   Днес следобед като отворих пак този „форум за споделяне“ и си припомних колко пъти трябваше да се обяснявам че не съм ПЕДЕРАСТ, и че не съм ЖЕНЧО, защото се оплаквам от неетичност, и че не съм ИНФАНТИЛЕН, защото пиша с чувство за хумор, и последно че трябвало блога да вземе мерки за такива като мене с ПУБЕРТЕТСКО ОТНОШЕНИЕ... камо ли още сигурно половин страница обиди и клевети...
и открих че Случайно съм изтрил подготвения си стих, вместо този постинг, който беше и напомпан и свален от първа, заради „оплакване“...
и си припомних че от началото на месеца накарах поне трима човека, които отдавна не бяха писали да се появят в блога, за да ги помпат и плюят... И колко прекрасни хора за година и половина бяха изгонени пред очите ми... и колко сигурно за годините...
   А Случайно някой от тези първенци, камо ли приятел, да е чул от мене обидно нарицателно, освен добронамерен сарказъм, или преобладаващи негативни изрази в изказванията ми?
   И се вгледах СЛУЧАЙНО в данните си и не можах да повярвам. Пишеше
Прочетен 333666 ...
   И разбрах!
   Няма нищо случайно!

   Пак Случайно направих пълна аналогия, между битието ни, в което постоянно сме унижавани и експлоатирани от шепа хора, зад които седи властта, която пък може да ни обвини за грешни в хиляди предварително вменени грехове, потънали в страх, и примирение... и този блог, където най-много да се съветваме по кьошетата един-друг да си живуркаме (пишем) като се ограничаваме и търпим. Защото нищо не можело да се направи.
   В Случая благодаря за Шшшит Вам съветите, но си ги носете дома! Останете си със здраве и си се споделяйте страхливо и безплатно. Аз и всички посещаваме това място за да споделим себе си, да получим разбиране, или обратното, да се насладим на мислите на сродни по дух и да се поучим. А не да се зареждаме с негативна енергия, заради неколцина подивели наглеци пуснати на свобода от собствениците на „безплатната“ уж менажерия за хора-жертви.

   А не Случайно, както държавата ни, така и този Блог, дават всички признаци че ще преживеят катарзис. Останете си, и си го преживейте с Блога, за който предричам крах, като на империя, която вече не може да се самоиздържа! Защото аз имам по-полезни и позитивни неща да свърша за Неща преднамерени за възход!
   Но няма да е Случайно ако Живота ме срещне случайно с Пожелателите ми, но не във виртуален Блъг,... Няма да имат случай и време да "споделят" Случайни мисли от болния си мозък, нито да разберат как Случайно им се е случило, в никакъв случай очакваното баш от мене тъй наречен.... Да знаят!

   Но поне стана ясно, че не Ние ще направим нещо в Мълчанието си, с агнешки оплаквания, а Тези от които се оплакваме. АКО ИЗПЪЛНЯТ ЗАКАНИТЕ СИ ИЗПРОСЕНИ, да сезират СЕМ и ГДБОП срещу себе си, и тези които са им дали поле за изява! То винаги така става... Хищниците, останали сами се самоизяждат от глад :-)))
   До тогава, или докато пак Случайно видя по красиво отношение (или подсказващи цифри :-), Чао от мене, и с най-добри чувства към приятелите на които съчувствам.

СПИРАМ КОМЕНТАРИТЕ СИ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lexparsy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 705957
Постинги: 362
Коментари: 3326
Гласове: 3961