Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2020 08:14 - Чети, ама добре е да не четеш...
Автор: bojo12345 Категория: Политика   
Прочетен: 937 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

На 26.02.2020 АФЕРА публикува:

                          ИСТИНАТА ЗА ПАСКВИЛА „ДОКЛАД НА НСС“!
ЗА СВЕДЕНИЕ НА ГРОТЕСКАТА ЦВЕТАНКА Р. И „АНГЕЛА НЕБЕСЕН“ ПЕТЪР СТОЯНОВ!

Освен истината, която описва Веселина Томова за пасквила, наречен „доклад на НСС“, размахан от Петър Стоянов в кандидат – президентската му кампания, сега АФЕРА ще разкрие и какъв е ПЪТЯ НА „ДОКЛАДА НА НСС“, И ЗАЩО ТОЙ НЕ Е ПРЕДОСТАВЕН НА ТОГАВАШНИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР!

След като избухва скандала с размахания „доклад на НСС“ с „уличени в корупция министри от кабинета на Иван Костов“, главният прокурор по това време Никола Филчев отива при тогавашния председател на Народното събрание Йордан Соколов да пита какъв е този доклад и защо никой не го дава на прокуратурата.

Йордан Соколов си измива ръцете и препраща Филчев към тогавашния премиер Иван Костов.

Главният прокурор отива при премиера Иван Костов и пита за доклада на НСС, но Иван Костов отговаря на Филчев: „Абе, то там за тебе работа няма!“

Филчев се среща и с президента Петър Стоянов, който иначе размахва нататък във времето доклада напоително, и поисква да знае какъв е този доклад, и защо никой не го е пратил до прокуратурата.

Президентът Петър Стоянов отговорил на главния прокурор: „Нищо няма в този доклад. Там на бюрото ми е, ако искаш седни и го прочети, аз ще изляза…“

Главният прокурор Никола Филчев отказва да чете „на бюрото на Петър Стоянов“ доклада и напуска кабинета на президента.

Така, на практика, става ясно, че НИКОЙ – НИТО ПРЕМИЕРЪТ ИВАН КОСТОВ, НИТО ПОДОПЕЧНИТЕ МУ СЛУЖБИ, В ЛИЦЕТО НА НСС С ШЕФ ПО ОНОВА ВРЕМЕ АТАНАС АТАНАСОВ, НИТО ПАРЛАМЕНТАРНИЯТ ШЕФ, НЕ СЕЗИРАТ ОФИЦИАЛНО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР С ВЪПРОСНИЯ „ДОКЛАД НА НСС“!

Налага се Филчев да иска от тях доклада и въпреки това те не му го предоставят по официален път.

И Иван Костов, и Петър Стоянов, декларират пред главния прокурор, че „нищо няма там, няма работа за теб…“.

Иначе пред публиката /народонаселението/ – единият – Петър Стоянов гради върху гърба на пасквила предизборната си кампания, а другият – Иван Костов – се прави на „борец срещу корупцията“.

Истината обаче е, че въпросния „доклад на НСС“ официално изобщо не е изпратен до главния прокурор за да работи по него прокуратурата.

Което означава, че самият Костов /респективно Петър Стоянов/ са били съвършено наясно, че въпросния „доклад“ е пасквил и че им трябва единствено за разчистване на вътрешни сметки с неудобните им.

Добре е сега Иван Гешев, след като се задейства по „куфарчето на Ханке“, да разпита тия двамата защо са си държали в чекмеджето въпросния „доклад“, за който опищяха орталъка, че бил „голямата работа“ срещу корупцията, а на тогавашния главен прокурор в прав текст са признали, че „нищо няма там, за нищо не става“.

Afera.bg




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 3654028
Постинги: 1932
Коментари: 4403
Гласове: 18537
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930