Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2012 01:16 - УБИЙЦИ,СЛЕД МЕН ЩЕ ПЛАЧЕТЕ - заканва се sekirata
Автор: sladkotojelanienap Категория: Музика   
Прочетен: 3988 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image


22 Сеп 2012, 21:43
Вижте какво намерих в нета. Цитирам

УБИЙЦИ,СЛЕД МЕН ЩЕ ПЛАЧЕТЕ:
"Секиро,така ти се пада,присъдата ти е да гледаш детето си до тебе как бавно гасне, иначе можехме отдавна да ви убием и двете".
Такива неща получавам.
От вашите уста във вашите пазви-казвам аз.


5 сеп 12, 17:57
cekupama: ПОЛИНА Е ОТВРАТЕНА от тази среда, а и от живота у нас.И аз също, но тя твърде млада го разбра!Не вярваме в нищо и в никой..ВЕЧЕ!

28 авг 12, 23:47
Ей, що не се гръмнете,: не разбрахте ли, че и тук да ме няма,МЕНЕ МЕ ИМА,въпреки цялата офанзива и армия в която сте впрегнали и децата ми да ме УМОРИТЕ!Този сайт http://cekupama.hit.bg е мой, не е на Полина,нито на брат и?! Нали така, Владимире?!

Владимире,браво!: Заради една грозна,но хитра жена се отказа от майка си и сестра си,а баща ти живее и се харчи по любовницата си и Ни гледа сеира,насъсква те!

11 мар 12, 09:50
Lazi: Аз съм изумен от простотията и порнографията в училищата,интернета и държавата изобщо.Пиши, не спирай напук на НЕКАДЪРНИТЕ!

11 мар 12, 09:49
Lazi: Анита,не обръщай внимание на тези писаници дори в сайта ти.Това са машинации да те скарат там на работното ти място и да имаш неприятности.Знаеш,че никой не е довършил Полина,ТИ КАЗВАШ ,ЧЕ ОНЯ ГОРЕ ще....

Това е голяма трагедия, а изглежда са замесени и учениците на майка и,които са писали до Пайнер,че майката рекламирала дъщеря си.От това са били най недоволни колежките и които и без това страдаха ,че Полина беше естествено красива за разлика от повечето от тях.Илия Загоров най нероятно е имал кратка авантюра с Полина,но Полина е живяла на семейни начала с Бойко Божилов строителен бос ,който е плащал клиповете и и всичко.Близките на Бойко-Боби и чалгарите разделиха Полина с Боби и нямаше кой да плаща на Полина, а тя явно го обичаше и не искаше други мутри--тогава!Той я водил по психиатри умишлено,защото се чудел как да я изгонят от Пайнер ,не му се плащало вече,имал и други мацки.Полина била тровена, както и сега...знаете какви са мутрите и съда и полицията са техни, та и властта.Това на Пайнер му дошло добре изкарали я неадекватна,прогонили я, за да останат Галена,Андреа и другите с изкуствена красота.Боли ме за това момиче и за сетен път се убеждавам,че там където има замесена немкиня,като дъщерята на Боби, където има замесена стока и пари,чалга ИМА БОЛЕСТИ И СМЪРТ.Вината за Полина ще я плащат години наред НЯКОИ.Моайка и вече се поболя,защото само тя и правеше рекламите тогава, а излезна виновна от клюките на такива фенове на Глория ,като тебе по горе дето пишеш напред назад. Един ден ще си плащат виновните, определено!Майка и ме еучила и знам лично от нея,че Полина се е скрила и е отишла в Димитровград да подпише договора си с Пайнер.Момичето е завършило математическа гимназия и изобщо не ебило за тази среда на ....знаете кои стават чалга певици!
Жалко за красивата, талантливата Полина!А сега си слушайте Глория и другите..аз не обичам вече чалга, отвратих се,като гледам какви стават там.Женят се ,развеждат се ,сменят си съпрузите, тровят се ,убиват се дори. Румяна например е жертва.
Вижте какви клипове е пуснала майката на Полина и реве навсякъде,че фенове на Глория плащат с парите на Глория да я спират в интернета.Аз мисля ,че това е много възможно.

http://www.youtube.com/watch?v=FngwJ-FyMB0

http://www.youtube.com/watch?v=JUc0RX8sBkk

http://www.youtube.com/watch?v=nKOehEGGNyg

"Това е голяма трагедия и горко на виновниците! Леле,попроменила се е... image Но имаше хубави песни,не е като да нямаше..."

Полина Лазарова -
дали тя е писала това?


"Винаги ще се намерят някои,които ще говорят зад гърба ми и за миналото ми. Вие друга работа нямате ли си, а мен коментирате в разни сайтове? И какви са тези слухове, че уж аз съм казвала тук в фейсбук, че всички са ми виновни и че е било фалш и измама.. и кога съм почнала да обиждам "колегите си" от Пайнер?! И да допопълня, че не съм ходила в къщата на Глория с нож в ръка с някакви намерения спрямо нея! ВСИЧКО ТОВА Е ЕДНА ИЗМИСЛИЦА. Живеех на  пробни начала-пробен брак с Бойко Божилов -Боби, който в последствие ме измами. Но говорете няма лошо. Вие друга работа освен да злобеете и да пишете неверни неща май нямате... Излезте малко на вън не седете много пред фейса, че ще изтъпеете малко image Вярвам, че всеки човек, който е говорил за мен ще му се върне и последна ще се смея аз на чуждото нещастие... Защото Господ забавя, но не забравя."







Гласувай:
6



1. apostapostoloff - Да ама любовницата много яко
20.11.2012 03:46
му духала, а ти като не щеш- глей сега на какъв хал си!
цитирай
2. sekirata - Кой си ти, та си все в профила ми май се познаваме, а или секирата познаваш?
29.01.2019 11:19
9. sekirata - Хем така, хем иначе...Какво ще кажете, модератори?Салудничава работа,а, но що се търпи това същество, дори иска пари от мене?!
11:02
1. apostapostoloff - Майката на българския идиот е

16.03 19:17

постоянно бременна.
06:00 - Ти внимавай с политиците!

от: apostapostoloff За постинг: АЛО, ПОЛИТИЦИТЕ!
Да не те опраскат на бърза ръка. Одобри | Изтрий 17:18 - Този пост няма да бъде изтрит....
------------------------------------------------------------------------------------

1. apostapostoloff - Напрaвена ти е черна магия, НО
10.10 06:38
аз мога да я разваля. Само срещу 4400 лева.
цитирай
Изтрий


apostapostoloff - Пак те
12.10.2014 07:22
преебаха, еееееей! Черна магия, черна магия е това. Копанарска черна магия е това, много добре съм запознат със симптомите. Ще ти направя отстъпка и ще я разваля само срещу 3800 лева. И ще се избавиш от мъките си завинаги!
цитирай
цитирай
3. sladkotojelanienap - https://d.radikal.ru/d23/2002/7e/90e0a26244bc.jpg
02.02.2020 22:19
21:37 - ПИСАНА, ЛИСАНА, МИСАНА ...ВСЕ СВЪРШВАТ НА АНА. Мерси!

автор: jupel категория: Забавление
прочетен: 15 коментари: 1 гласове: 0
последна промяна: 21:44


Заспала бе "Р"исана,
но в миг се стресна, рана

имаше от сечивото

и болеше я листото,

което с дясната ръка държеше,

към гърди си го крепеше?!

Чудатости ил мозък болен?

С toni прави лумпинг – двоен?!



стихове А.Х.Т. sekirata cekupama


Я погледнете коментарите на този профил под постовете на приятелката му какви вулгаризми и цинизми са, но ги търпите, не ги триете, както и няколко поста ,стихове срещу мене,където съм наричана каква ли не!


От мене да сте прочели , ВИДЯЛИ цинизми, вулгаризми, Мръсни думи, но ме триете! Субективизъм и връзкарство ПОКАЗВАТЕ! ДА ЖИВЕЯТ НАГЛИТЕ КАТО НЕГО, НАЛИ?!


В категория забавление го пускам, не разбирате и от сатира даже, що за хора сте, май не ви изнася, само от безсилие триете и да се угоди на капризите на такива самозванци-самодейци!


Нагоре
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sladkotojelanienap
Категория: Други
Прочетен: 335842
Постинги: 137
Коментари: 136
Гласове: 3117
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031