Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2020 19:45 - Размисли за самочувствието на  психопатите и бездушните
Автор: lexparsy Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2600 Коментари: 15 Гласове:
17

Последна промяна: 09.08.2020 11:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Четох днес новини за "свободно избраното" ни правителство, чието самочувствие да избира кой да забогатява или фалира, под страх социално да дискриминира, виси на уж дебелото въже на прокурора си, защото той пък държи останалите въженца на пирамидата от нишки, очевидно достигащи чак до избирателите.
   После пък четох от blog. bg размислящи и вдъхновени споделяния, но без избор да попадна на публичното оплюване на скромното ми присъствие, но само с избор да изтрия поредната коментарна напаст на блогови психопати.
   Нямам възможност да проверя организираното им усърдие,сред приятели, но се натъквам на посветил профила си на прозвището ми служител на блога. (което доказах).  Но след заплахите да бъда дискредитиран с някаква лична информация пред приятелите ми, но и пред хиляди читатели,  ми стана интересно докъде, и до какви похвати ще достигне тази наглост. 🤔
   В експериментаторски дух се осмелих да си запиша пак стихотворни те размисли, а очакваният резултат е че публично съм изтълкуван като педераст...🤪👀🤐

   Тези размисли ми припомниха един стар филм от 2011 "I am FisHead", (image), който анализира и показва как най-находчивите психопати се домогват до всички социални прояви на властта. Помня че преди години изгледах филма с български субтитри. Може да потърсите. 
   Асоциацията е, че "рибата мирише откъм главата" и покрай филма протестните демонстрации я използват за плакати. 
imageimage

  .  Това пък ме подсети за проблемът как да ги разпознаваме, и едни мои стари размисли,  написани пак с доза хумор. "ПРАЗНИТЕ ХОРА - Как да ги разпознаваме?" (09.07.2017 image) бих добавил и още много размисли в този постинг, и по-сериозно даже, както и вие ако имаме право да споделяме.

  А следващите мисли си оставям защото ми хрумнаха докато си мислех за психопатите които са допуснати в blog. bg.
  Ако попитате психолог, ще Ви обясни, че психопатите истински си вярват в убежденията, и нямат никаква осъзнатост че лъжат, камо ли гузна съвест за това, което са склонни да извършат, за да постигнат целта си.
   Ако нещо ги въздържа, това е страхът, или измислена етика, която им е изгодна. А едно от качествата им за самосъхранение, е да обвиняват жертвите си в собствените си страхове и пороци! Затова обичат да започват обидните си убеждения с обвинението в лудост, което оправдава и липсата на доводи.. . 😶😏
   Друга гениална дарба, е способността им чрез демагогия да обърнат всеки ваш довод, или нежелано качество, в угодно обвинение срещу вас.
   И забележете, че всички обиди, клевети, обвинения, или "препоръки" за поведение, са изказват със самочувствието, че са единствено верни и меродавни за съблюдаване, не само от Вас, но и околните!
   Тяхната Солидарност е също отличително качество. Една от причините е, че ако не могат да се справят с жертвата си, търсят съдействието на съмишленици, защото ако жертвата е обезсилена, и всеки ще си вземе наградата. Друг повод е вроденото им вампирско мародерство да се хранят безопасно с психическата енергия и страха на слабите. Е социалнияг живот тази Солидарност (както и в блог. бг), е очевидна! А, отсъствието и, и страхът в останалите ги прави жертви и малобройна "психо" хайка.

image

-------
П. П. Поради, Продъджаващата коментар на агресия четири дена след този постинг, се сетих за още една характерна особеност на психопатите.
   За разлика от притежаващите душевна смелост и достойнство, прикриват своя страх и малодушие като нападат по-слаби от тях. Но защо ли вземат за такива хората с богата душевност? Ами защото за тях е безчестие да внимаваш на агресията и пошлостта, и бъркат тяхното Смирение и Търпимост, със Страх и Примирение което се опитват да им внушат когато са беззащитни.
   Като видим такива прояви (като на хейтърите в блога), няма как да им обясним, че даже и хората с душевна сила и воинска чест, не се унижават с агресия към едни бездушни страхливи и
подли същества. Но само докато могат да се защитят от тях, и не намерят истинският източник на техните мерзки вдъхновения.
...
   И друга характерна черта се сетих - Бинарното мислене! На всичко, което не е Добро за интересите на тяхната кауза, слагат представка  за отрицание, и с присъщо самочувствие проповядват за самото Зло... :-()
...
   И още явното и очевидно! Нямат никакво разбиране към алегории и метафори на душевните прояви като изкуство, опитите за поетична словесна изказност, и даже естественото чувство за хумор, които ги дразнят и осмиват до тяхно си безобразие на подигравателно забавление. Наскоро видях че изпадат и в забавни им логорейни интерпретации на елементарни метафори от библейските писания... 

-------
   И чак сега се сетих пак да ги поздравя с любимо изпълнение на малката Leia Zhu - "Tанц на гоблените"  от Антонио Базини. Все ще намерят за какво да я осмеяг :-) (







Гласувай:
20



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vesever - Привет от мен! Някога вярвах, че ...
04.08.2020 21:34
Привет от мен!
Някога вярвах, че всички хора на Земята имат души и съвест. Мислех, че всички сме създадени по един образ, Обаче от известно време почнах да разбирам, че не е така. Има Хора и също така подобия на хора, които са в човешки тела, ала нямат души и съвест. Явно идват от тъмните светове, от световете на демоните. Чудила съм се що дирят тук, ала в един момент разбрах, че както има светлина и тъмнина, както има ден и нощ, така има добри и зли хора...
Да сме живи и здрави и да се радваме на лятото.
Хей, снимах Ливингстън. Но много се крие и лети на високо, едва го улових с обектива )))

Поздрави, Лекси!
цитирай
2. lexparsy - Благодаря ти за отзива и разбирането Веси
04.08.2020 23:22
vesever написа:
Привет от мен!
Някога вярвах, че всички хора на Земята имат души и съвест. Мислех, че всички сме създадени по един образ, Обаче от известно време почнах да разбирам, че не е така. Има Хора и също така подобия на хора, които са в човешки тела, ала нямат души и съвест. Явно идват от тъмните светове, от световете на демоните. Чудила съм се що дирят тук, ала в един момент разбрах, че както има светлина и тъмнина, както има ден и нощ, така има добри и зли хора...
Да сме живи и здрави и да се радваме на лятото.
Хей, снимах Ливингстън. Но много се крие и лети на високо, едва го улових с обектива )))

Поздрави, Лекси!

   Ами, аз винаги прибягвам до простото и детско разбиране за да обясня...
Хората с душевност се разпознават лесно защото просто я излъчват и в живота са посветили усилията си да създават красиви и позитивни неща.
   Вторите са като от "Фаус" т или приказката  "Каменното сърце" , дето са си продали душицата за някаква духовна дарба,  но имат шанс да си я върнат. Хе, Сетих се за въпроса "Какво мисли Господ за парите? ",  и отговорът А"ми виж само на кой ги е дал! ". :-)))
   Но май има и такива, които въпреки човешката си форма, са дошли на този свят като служители на някакво вездесъщо зло, творящо само страдание, грозота и пошлост. Мимикрията не им е само на тялото, което постоянно къпят, лекуват, гримират и парфюмират, като че им е противно всичко човешко, но и някои успешно симулират човешка духовност и интелигентност.  Затова хората са зомбирани и образователно, и от масмедиите, до толкова, че трудно ги разпознават...

   А на чайката Ливингстън ще кажа, че си наш човек бе, че да ти кацне след поздравителните лупинги... Днес като дойде си подрлихме плажните ми бисквити... :-))) Още не ги взима от шепата като белия ми гълъб, защото е от другия чайков вид а не като големите гларуси психопати, които ти отмъкват целият пакет докато се обърнеш... :-)))
Бих направил постинг за него, но май ще зарадвам само блоговите психопати...

   Прекрасно августовско слънце да имаш Веси. То е най-удачно за плажуване.
цитирай
3. oia - Лекс привет. Свят широк---хора ...
05.08.2020 06:13
Лекс привет. Свят широк---хора разни. Този на който камбанарията е по-долу от твоята---няма как да е обективен спрямо теб, а и към който и да било.
Не им отделяй от времето си.
цитирай
4. lexparsy - Принципно си права с този съвет Зора
05.08.2020 09:14
oia написа:
Лекс привет. Свят широк---хора разни. Този на който камбанарията е по-долу от твоята---няма как да е обективен спрямо теб, а и към който и да било.
Не им отделяй от времето си.

   И именно с това послание написах стихотворно "Не сме си равни" преди няколко дена. Защото това е първото усилие което можеш да сториш, но ако не си попаднал на психопати, които настоятелно ти обръщат внимание с нарастваща градация от агресивни средства, които на това отгоре са им позволени.
   Отдавна се шегувам че в този блог има материал за "социално психологически" изследвания за научен труд, а мене ме забавлява аматьорски.  Но накрая стигнах до извода, че блогът е такъв Именно защото се използва с това предназначение от по-висши психопати... Уффф,  пак се изразих много сложно. :-)))
   Докато аз давах теоя съвет на някои приятели, се оказа че те се забавляват с хейтърите и даже допускат да се подиграват с твоя коментар.
   И така моите усилия да не им обръщам внимание преминаха от  многобройни опити с малоумни коментари които да ме ядосват. Като не успяха започна тотална агресия между приятелите ми, и където имаха достъп ме подиграха и развалиха отношенията ми с тях.
   А последната наглост, и то със съдействието на самите модератори, което доказах, е да излъчат хейтър който да посвети постингите си единствено на мене. И започна да добива популярност като ги озаглавява с името ми,  и даже си прави колажи със снимката на аватара ми.

   Извини за многословното усилие да обясня защо твоят съвет, както и много други човешки доводи, с които психопатите консумират емоционалната  ни енергия, не ги възпират.
   Знам, че ти имаш опит в подобни "духовни битки", и колко лесно е да ги сразиш, даже и чрез собствената им агресия.., или докато заприличаш на тях. Но тогава започват да църкат и квичат, че ти си агресивен, позовавайки се на свои си измислени закони... :-)))
цитирай
5. lexparsy - Изказвам благодарност за усърдието на колегата kaliban.blog.bg,
05.08.2020 16:04
което, заедно с това на съмишлениците му, спестява един прекрасен пример за размислите ми в този постинг.
   И се двоумя, дали след още три години ще се радвам, ако престижът на попрището му ще бъде със заглавие моето, и с илюстрации с Фотошоп от Аватара ми!, който пък Blog му е дал достъп да променя когато си пожелае, и както се подразбира всички останали софтуерни и психологически агресии, с които да контролира споделящите тук.
   И дали все още блогърите, неуморно обсъждащи 'правата и свободите" си, ще се крият в малодушно от психопатите, които им ги "предоставят" без избор, но със Страх да не бъде порицан и техният самотно споделен "Престиж"?!
цитирай
6. didige - Трябва да има баланс Лекс. Нужен е. ...
07.08.2020 23:14
Трябва да има баланс Лекс.Нужен е.Всеки сам избира.
цитирай
7. lexparsy - Така е Дид, поне към баланс да се стремим
08.08.2020 11:09
didige написа:
Трябва да има баланс Лекс.Нужен е.Всеки сам избира.

   Поне към баланс да се стремим, но и на това понятие сме изопачили смисъла, и на тежестите, които слагаме на кантара,
Както приемаме, че Свобода е предоставения ни "Баланс" сред "най-малко зло", си мислим че това е дупката, в която сме се скрили!
   А представяш ли си колко и преча на "дупката за споделяне" blog. bg, а не на пишещите, че модераторите да създадат секта от психопати Anti-LexParsy, и освен постоянния тормоз и на приятели, да си пишат неуморно и постинги посветени на прозвището ми!?
   А си нислят, че са победили и заради тях не ми се пише вечя :-(). Не бе! Няма на кого, и с кого! Защото даже и прекрасните хора, останали да споделят тук са контролирани от организирани (което доказах) психопати, за да се ограничи комуникацията помежду им.
   Страхуват се, че смело ще им кажа още очевидни и доказани истини! Примерно, че всичко си намира Баланса рано или късно! Бистрата Вода тече, а Тинята се утаява.
   Аз пък мога и още Сега да си потърся друг баланс! Ще си тека по чистата вода, а хвърлената кал по мене ще се утаи припозната на дъното, което обитават... Това е естестве закон, а когато е Сега, е Веднага :-)))

   Пожелавам и ти така да балансираш Диди, защото се стремиш към красивото, и твориш с любов.
цитирай
8. lexparsy -    Искам да уведоми цялата блогова ...
08.08.2020 14:42
   Искам да уведоми цялата блогова гилдия, че продължаващият тормоз с лични съобщения пълни с неподходящи за споделяне обиди и лични провокации, разпознавам, изтривам, забравям и оставям да се върнат на притежателите им. Ако пострадат, се надявам все още да не сте си измислили закон който публично да ме осъди...
   Аааа, понеже пак продължават да ме питат защо цял ден съм киснел в блога...! Това ми отнема минута само бе психари, за разлика от целодневното ви злобуване! А после си намирам хиляда неща, които да ме усмихват цял ден, и други места и начини да си върша приятни неща, и да контактувам с приятни хора..., и животни с по-човешки разбирания от вас! :-))))
цитирай
9. tonsun - Здрасти, Лекс(hi) Предполагам ...
09.08.2020 19:23
Здрасти, Лекс(hi)
Предполагам знаеш оня брадясал виц за глупавия и умния мъж?!?

"Каква е разликата между глупавият и умният мъж?
Че, глупавият разказва вицове за блондинки, а умният спи с тях!"

Тук, в блог-а, е същото. Умният потребител си пише постовете и си комуникира с останалите потребители, а лишените от сиво вещество под черепухите, чакат "на гюме" да се докажат за сетен път, че дори "блондитата" притежават повече интелект...

Освен това, всеизвестно е, според народната мъдрост, че... Не е необходимо да си в аптека, за да си заобиколен от капути!!!

А всеизвестно е,... вари го, печи го, ... капута си остава капут. И цялото красноречие на света да събереш, за да му отвориш очите - това е занимание безмислено и безрезултатно.
Така че... Бъди здрав и готина вечер!;)
цитирай
10. lexparsy - Ей че готин виц си се сетил Тонсън,
09.08.2020 22:12
tonsun написа:
Здрасти, Лекс(hi)
Предполагам знаеш оня брадясал виц за глупавия и умния мъж?!?

"Каква е разликата между глупавият и умният мъж?
Че, глупавият разказва вицове за блондинки, а умният спи с тях!"

Тук, в блог-а, е същото. Умният потребител си пише постовете и си комуникира с останалите потребители, а лишените от сиво вещество под черепухите, чакат "на гюме" да се докажат за сетен път, че дори "блондитата" притежават повече интелект...

Освен това, всеизвестно е, според народната мъдрост, че... Не е необходимо да си в аптека, за да си заобиколен от капути!!!

А всеизвестно е,... вари го, печи го, ... капута си остава капут. И цялото красноречие на света да събереш, за да му отвориш очите - това е занимание безмислено и безрезултатно.
Така че... Бъди здрав и готина вечер!;)

   Виц брадясъл тъкмо за случая... :-)
Аз пък се сетих друг, който са ми разказвали като истинска случка от соц. заведението Ялта. ( старите софиянци го знаят).  
   Един пиян баровец  сочел на събеседника си всяка кака отбор шоуто с репликата:
—  С тази съм спал..., и с онази също съм спал, и с другата  до нея съм спал...! - докато не дошла мадам каката да му ливне уискито в лицето, и да му рекне:
— Всички знаят че си спал беее, или си  сКалЕбал (като kaleban). А само твоя приятел дето си мълчи еБил им оставил спомени ... :-)))
   А за аптеките..., рядко ги посещавам,  но в тази блоговата май е задължително някакви маскирани с капути на главата, да ти предлагат задължителни атрибути за мастурбация, заедно с рекламна листовка на почетните клубни членове... :-))))

   Благодаря ти че ме усмихна Тонсън, но трябва да ставам, и после може да допиша...
цитирай
11. zaw12929 - ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ- КАЗВАТ ...
09.08.2020 23:43
ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ- КАЗВАТ МЛАДИТЕ , КОИТО ЖИВЕЯТ НАВЪН!
ЗАСЛУЖАВА СИ БОЙКО ДА ВЪРНЕ МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ_ КАТО ДАДЕ ОСТАВКА! Това е най важната мисия на ГЕРБ СЕГА ТОЙ ИСКРЕНО ИСКАШЕ ДА ГО НАПРАВИ- И ПОЛУЧАВА ВЪЗМОЖНОСТ НЕ ТОЙ ПРАТИ 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА!
„ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ!“- казват младите , които живеят навън! За първи път на улицата са представителите на поколение, което има европейска идентичност, формирана в университетите на Европа. То, завърнало се в неочаквана ваканция заради пандемията, се чувства лично засегнато от разликата между там и тук. Протестът е израз на нарастващата (вместо да е обратното) несъвместимост между това едновременно да си европеец и да си българин, от вътрешната травма, която носи културният конфликт между тези две идентичности. Тя добре личи в станалия популярен плакат: "ИСКАМ ДА ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ
цитирай
12. lexparsy - ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ- КАЗВАТ ...
10.08.2020 00:37
zaw12929 написа:
ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ- КАЗВАТ МЛАДИТЕ , КОИТО ЖИВЕЯТ НАВЪН!
ЗАСЛУЖАВА СИ БОЙКО ДА ВЪРНЕ МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ_ КАТО ДАДЕ ОСТАВКА! Това е най важната мисия на ГЕРБ СЕГА ТОЙ ИСКРЕНО ИСКАШЕ ДА ГО НАПРАВИ- И ПОЛУЧАВА ВЪЗМОЖНОСТ НЕ ТОЙ ПРАТИ 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА!
„ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ!“- казват младите , които живеят навън! За първи път на улицата са представителите на поколение, което има европейска идентичност, формирана в университетите на Европа. То, завърнало се в неочаквана ваканция заради пандемията, се чувства лично засегнато от разликата между там и тук. Протестът е израз на нарастващата (вместо да е обратното) несъвместимост между това едновременно да си европеец и да си българин, от вътрешната травма, която носи културният конфликт между тези две идентичности. Тя добре личи в станалия популярен плакат: "ИСКАМ ДА ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ

lДа но този плакат издигнат като намерение повечето от 3 милиона изгонени българи, и дано са избягали за да намерят нормална среда за развитие и да се върнат, но тогава когато ние им извоюваме такава в България.
Аз съм разговарял с много хора които и сега тенденциозно си подготвят децата за кариера в чужбина без Надежда в България да имат бъдеще. И това е само една част от геноцида постигнат не само от ГЕРБ.  Нека не се заблуждаваме! Защото и преди 30 години пак бяхме по улиците и уж сваляхме социализма... и дано имаме поука,  ако въобще имаме спомени!
А останалата част от интелигенцията и бизнеса е купена и корумпирана за да изнася България чрез глобални европейски капитали. А производствените ни мощности и селското стопанство са ни пак европейски внос или ГМО...
А образованието и самосъзнанието ни като българи е сведено до нула!

А на мене този блог ми е много интересен като образ на социалното положение и отношенията ни в България.  как всеки е способен да философства и да съветва но само с нападки един срещу друг,  но всички се крият в Страх и примирение ако трябва да направят нещо малко срещу явната подигравка на модераторите и организирането саботиране на споделянето им както и на отделни блогъри.
Аз лично Бих споделил много неща без да се страхувам но  "Нема срещу кого бе брат..." :-))) Това е стар лаф от моята компания... :-))
Благодаря и ценя твоето споделяне Zaw
цитирай
13. lexparsy - Тааа, да дообясня Тонсън, както и на ...
10.08.2020 04:39
   Тааа, да дообясня Тонсън, както и на неколцина още приятели, както и на блоговата секта,празнуваща в постинг, че са ме били изгонили, завършващ с Урааа...
   Не ми се пише тук, не заради низшата им напаст, кацаща върху и меда и лайната, като в общаствен кенеф за споделяне...
Гади ми се от отношението към тях от самите блогъри, даже и останалите да пишат тук приятели, които са ги обладали по тяхно желание...
   И още повече след като напразно мноократно им доказах, че са една малобройна организирана хайка. И даже, че творят денонощно под егидата и със стимулите и средствата на самия блог и модераторите му, екзалтиран в нарочен психо тормоз на набелязани хора.
   Въпреки, че се опитвам да пиша тук само за лични дневници, и позитивно, и размислящо и винаги с усмивка, заради неколцина приятели, се оказва, че негативната енергия която събирам е доста повече, от тази която мога да дам.
   Освен това си принизих асоциациите и речника в старание да обясня елементатни разбирания, и съм принуден да наподобявам пошло простаците, докато се защитавам. После си говоря с интелигентен приятел, а той ми вика - К'во ти става бе, че ми обяснявал с детски алегории като на олигофрен? И чувството ти за хумор е станало примитивно!
   Отказах се да коментирам, за да не внеса на хората  и накацалите ме мухи..., а и тях ги е страх да ми споделят по същата причина...!!!
   Примери ли? Ами аз мога да изпиша десетки страници с такива, а ако събера получените обиди и клевети за 3 години  в дълъг файл, всеки би повърнал без да е ял. А това е практика в този кенеф за споделяне, май откакто съществува!
   И ТОВА СА САМО НЕКОЛЦИНА ОРГАНИЗИРАНИ ПСИХОПАТИ БЕ ХОООРАААА! А бе абсолютно същото, като в социално-политическо-икономическо... и т. н. Живот, бе братя и сестри...

:-))) Видях че е среднощ, и се сетих... Държат ми настойнически сметка в колко часа сън пишел... :-(  Ами освен това и четох, и метох, и 1000 други неща свърших бе психодрони! Не съм програмиран кат' вас на графих 8:8:8... Егггати брат, немам думи...
цитирай
14. zaw12929 - БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ОТДЕЛИХТЕ ВНИМАНИЕ ...
10.08.2020 07:39
БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ОТДЕЛИХТЕ ВНИМАНИЕ ЗА ПРОТЕСТИТЕ НА МЛАДИТЕ, КОИТО ИСКАТ БЪЛГАРИЯ ДА НЕ Е НАЙ БЕДНАТА, БОЛНА, ЗАГИВАЩА БЕЗ ДЕЦА, ЗАЩОТО МЛАДИТЕ ЖИВЕЯТ В ЧУЖБИНА, А ТЕЗИ У НАС ПОЛУЧАВАТ НЕДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ОТГЛЕДАТ ДЕЦА- ПОЛОЖЕНИЕТО Е ТРАГИЧНО И БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАГИНЕ, АКО НЕ ЗАПОЧНАТ ИСТИНСКИ ПРОМЕНИ, КОИТО ДА НИ ПРАВЯТ ЕВРОПЕЙЦИ В ДЪРЖАВА СЕГА С ТОЛКОВА ГРАБЕЖИ
цитирай
15. lexparsy - Пак се съгласявам с тебе
10.08.2020 13:50
zaw12929 написа:
БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ОТДЕЛИХТЕ ВНИМАНИЕ ЗА ПРОТЕСТИТЕ НА МЛАДИТЕ, КОИТО ИСКАТ БЪЛГАРИЯ ДА НЕ Е НАЙ БЕДНАТА, БОЛНА, ЗАГИВАЩА БЕЗ ДЕЦА, ЗАЩОТО МЛАДИТЕ ЖИВЕЯТ В ЧУЖБИНА, А ТЕЗИ У НАС ПОЛУЧАВАТ НЕДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ОТГЛЕДАТ ДЕЦА- ПОЛОЖЕНИЕТО Е ТРАГИЧНО И БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАГИНЕ, АКО НЕ ЗАПОЧНАТ ИСТИНСКИ ПРОМЕНИ, КОИТО ДА НИ ПРАВЯТ ЕВРОПЕЙЦИ В ДЪРЖАВА СЕГА С ТОЛКОВА ГРАБЕЖИ

Не ми е ясно как българите не виждат, че освен корупционните схеми на европейски инвеститори за износ на потенциална българска икономика за милиарди, европейска директива на правителствата и физическото унищожаване на българския народ.
Минималният индекс на раждаемостта и прага за прираст на населението е много под 2,11 (цифрите ми е спомен от статия), докато този на ромите бежанците и турското поселение е доста над него. И без да говорим за българските бежанци от страната.
Според крайната цел на протестите не трябва да е сваляне на нечие правителство, и плахото и коригиране пак с "нечии препоръки"... А..., Искаше ми се да кажа но е дълго и неприятно за слушане за нечии уши... :-(((
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lexparsy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1363647
Постинги: 484
Коментари: 4222
Гласове: 7375