Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2018 20:01 - Ако не осъзнавате…
Автор: lexparsy Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2832 Коментари: 4 Гласове:
12

Последна промяна: 28.06.2018 04:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

че постинга напомпан (с 5000, 3000+ за гаранция)  от „Господарите на Ефира на Блога“ с "аналитичен коментар" за назидание на протестиращите срещу тях, не е само демонстрация на самочувствие, че Вие сте овце, които пасете на тяхното пасбище, но и явно и парадиране, че и с припознато съучастие,  и явно интригантско злословие, не само към цитираните блогъри, а също и
ОБИДА КЪМ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ В ТОЗИ БЛОГ,
(защото във всеки момент, това може да отправено безнаказано към всеки от вас,)
И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ СЪЧУВСТВА ПРИЯТЕЛИ !

Виж на (Ctrl+imagehttp://predatorka.blog.bg/zabavlenie/2018/06/25/posleden-komentar.1614302
   А може би приложената картинка е енергийната схема по която ви изсмукват енергията за всякакво вдъхновено и позитивно отношение и желание за писане и споделяне…
   
А на мен, като „колега“ вече ми лепнаха прозвището „Клоуна“, а най-добронамерените от Вас прозвището „добър човек“ :-), за това си влизам в ролята да си, и Ви се хиля клоунски добронамерено, дано и с някои от вас :-)))))   

   Но за сега ще Ви оставя да се „Забавлявате“ в безплатния блог където безплатно могат да ви унижават и гаврят с достойнството Ви.
   Доводи ли?
   Установих че 99 % от Вас с психо-нагласата на „Стокхолмският синдром“ съветват че е "нормално Зло“ да те нападат, обиждат  и унижават в този блог, а моят протест и нетърпимост се прие като проява на наивна нетолерантност, която ще ме  лиши от така ценното "забавление" в този блог, и че даже прекъсва Вашето... 
   Протеста ми даже стана Пир привлякъл "почетните първенци", които са Ви познати, ако не с многото си профили, то по езиковите средства с които се самокоментират, и които повечето от Вас приемат за „нормални“ и често срещано явление, с обяснения че „са си такива“ и даже някои ги съжаляват (защото така се лекували, което даже и шефа на блога им препоръчал :-), а повечето (признайте си) се страхуват, и никой не им се опълчва в звателен падеж!
   Моля не приемайте разсъжденията ми като обида! Всеки има право да си е различен, докато не пречи на останалите и не го парадира и проповядва. И има право да избира личното си пространство!
  Достойните си отидоха, а Вие Останете, защото в блога има много интелигентни и професионално споделящи интересите си. И аз ги следя, но те не са закачани, защото не им стига толкова багажа на хейтърите! А на сеирджиите, ако Телевизора ви омръзне, Купона е BLOG.BG !

-------
П.П. Ограничих коментарите защото се изморих и унижих достатъчно от четене, и писане, и обяснения, и отчет даже и за метафори в постингите си...
Така че прекарвайте си времето с тези от първа и с приятели разбира се.
Ако Ви позволят Господарите тук.

Весело и слънчево лято Ви желая !
Но и на  освежителния летен дъжд нека се порадваме също, и той си има красота, че и повод да го използваме за размисъл и честен диалог със себе си :-)







Гласувай:
14



1. emi1ts - Здравей lexparsy!
28.06.2018 08:28
Колкото хора тук, толкова мнения,възгледи.Разбирам,че( най-вече за това реших да споделя моето мнение) всичко ,което правиш е с цел да си полезен .Но за да се промени човек е необходимо първо да осъзнава,че има нужда и след това може да достигнеш до него с неговия начин по който би те разбрал.За това има специалисти-психолози,психотерапевти...За това мисля,че е разумно всеки в блога да наблегне на собственото си осъзнаване,учене,възможно развитие.Така градивната промяна е по-сигурна.Не съм сигурна как ще се приеме моето мнение но се стремя да съм искрена и съпричастна към твоите усилия.С пожелание за хубав ден!
цитирай
2. lexparsy - Сигурен съм в искреността на съвета ти Еми
28.06.2018 09:57
emi1ts написа:
Колкото хора тук, толкова мнения, възгледи.Разбирам,че( най-вече за това реших да споделя моето мнение) всичко ,което правиш е с цел да си полезен .Но за да се промени човек е необходимо първо да осъзнава, че има нужда и след това може да достигнеш до него с неговия начин по който би те разбрал. За това има специалисти-психолози, психотерапевти...За това мисля, че е разумно всеки в блога да наблегне на собственото си осъзнаване, учене, възможно развитие. Така градивната промяна е по-сигурна.Не съм сигурна как ще се приеме моето мнение но се стремя да съм искрена и съпричастна към твоите усилия. С пожелание за хубав ден!

   Но за да не бъда многословен… приеми че съм наясно с психологическото си осъзнаване. и даже пак се опитах да го коригирам с „Клоунската“ си равносметка :-)
   И мисля че „лечението“ ми е да си пиша и споделям само добронамерено в това ми амплоа е не с „Колкото хора тук…“, а с избрани от мене себеподобно различни :-). Но те са изгонвани, а аз непредизвикано поругаван…, което и продължава, и се Парадира даже! Затова за сега ще си чета само, и още, и ще си търся друго „лечение“ и друго място…
   А тези дъждове са по-приятно време за самосподеляне , отколкото мазохистично в този „блог“. А и мога и сам да си се самообиждам, и по-ефикасно даже :-)))

Желая и на тебе приятно и усмихнато дъждуване.

П.П. Но като спомена психотерапевти (понеже е във връзка с темата), и ако ти се забавлява с дебати може да противоречиш на становището ми изказано в една крайност, хей така „за спорта“.
   Сред повечето „науки“, обикновено стъпили на дефинирани аксиоматични условия, психологията (камо ли психиатрията) е най младата и най дълго време е била херметична и приоритет само на „просветени“ (както и останалите). Разбира се има психолози, които я приемат много по-всеобхватно и с разбиране от изучаваната и практикуваната. Но понастоящем тя се прилага върху нас подобно на съвременната медицина, която алегорично третира здравето ни като „опитни зайчета“, или като добитък отглеждан „здравословно“, като освен че трябва да си плаща, но и не му е гарантирано :-)))
цитирай
3. emi1ts - Разбирам, че си много емоционален, ...
28.06.2018 10:15
Разбирам,че си много емоционален,чувствителен и интелигентен човек за когото е важно и ценно общуването със себеподобни различни както казваш.Според мен всеки човек осъзнал удовлетво рението и ползата от такива взаимоотношения ги оценява по същия начин.Мисля,че въпреки случващото се ако продължиш с публикациите си ще срещнеш или ще те открият други хора с подобно на твоето мислене.Животът не спира и както знаем най-сигурното нещо е промяната. Пожелавам ти успех независимо какво ще е твоето решение.Поздрави!
цитирай
4. lexparsy - Оценявам становището ти Еми
28.06.2018 11:52
emi1ts написа:
Разбирам, че си много емоционален, чувствителен и интелигентен човек за когото е важно и ценно общуването със себеподобни различни както казваш. Според мен всеки човек осъзнал удовлетворението и ползата от такива взаимоотношения ги оценява по същия начин. Мисля, че въпреки случващото се ако продължиш с публикациите си ще срещнеш или ще те открият други хора с подобно на твоето мислене. Животът не спира и както знаем най-сигурното нещо е промяната. Пожелавам ти успех независимо какво ще е твоето решение. Поздрави!

   Предусещайки становището ти добавих мнение за психологията, която ни дава дефинирани „научни оценки“ като „емоционален, чувствителен и интелигентен…“ (като класификации за „подбор на персонал“ :-). Но представи си че аз даже и с тях не желая да съм третиран, камо ли с още-примитивните епитети, които само да изредя със съкращения няма да стигнат 2000 символа за коментар :-)
Все пак не съм взел дъждовно решение, защото само краткосрочните такива не се изгубват във Времето :-)

   Хе-Хе ето виж примерно как се психо-само-анализирам… Често използвам емотикона :-) единствено от комплекс че някой пак ще вземе за обиден добронамерения ми хумор, камо ли сарказъм…
   Даже като си бъбрим така публично ме свива стомаха от възможните полюционистки коментари. Нали за това би бил съществувал подобен „блог“ :-)))))
Въпреки това моите комплименти за смелостта и откровеното ти мнение...

П.П. Всъщност и филма, който доглеждам в момента 1:1 е в контекста на споменатото "Mad to be Normal". Препоръчвам!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lexparsy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1359721
Постинги: 484
Коментари: 4222
Гласове: 7372