Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2020 14:22 - Как се свързваме помежду си?
Автор: stroyanovden Категория: Хоби   
Прочетен: 867 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 30.07.2020 07:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Свързани ли сме помежду си? Как става това свързване?

Начини много и различни. В основта на процеса е обменът на енергия помежду ни, във всичките му проявления. Как може да бъде обяснен този обмен, накратко -определят ни като живи същества т.е  трептящи ( излъчващи и приемащи) вибрационни полета, върху които може да бъде въздействано по много начини, както в положителна, така и в отрицателна посока.Твърдението може да бъде доказано, разглеждайки законите на квантовата физика. Насока за това ми даде книгата на Дийпак Чопра "Спонтанно удовлетворяване на желанията".

image

Как ние хората можем да се свързваме помежду си, така че да активираме високите проявления на нашата същност.

1.Свързване чрез Любовта, във всичките и измерения. Още от самото начало на идването ни Земята, как бива посрещнато новороденото? Обградено е с много топлина, любов и приемане, които би трябвало да бъдат налични още в утробата на майката. Чела съм  за редица изследвания направени при новородени лишени от родителска грижа още след раждането.Резултатите са повече от трагични, такива деца трудно се задържат седнали, проговаря и прохождат по-късно.

image

2. Свързване чрез изкуството във всичките му форми и проявления - рисуване, музика, писане( проза, поезия), кино, и всякакъв вид ръчна дейност. Всичко това се ражда от положително заредените ни мисъл форми и бива претворявано в материя.Така създадения готов продукт ( книга, дърворезба, филм, музикално произведение) бива излъчен сред повече хора и съответно бива възприет от тези до които достига.Затова е важно да е зареден с положителна енергия и да носи такава информация.
3. Свързването ни на физическо ниво- чрез плътта.Това е вид обмена на енергия чрез Любовта в секса. Не,че когато правим секс не обменяме енергия, но когато там се намеси и Любовта, нещата изглеждат по-различно.
4.Свързване чрез думите- речта, това което говорим, казваме и това което чуваме, не просто слушаме. Доста силен информационен канал. Точно за това се опитвам да внимавам какво казвам, как го казвам и на кого го казвам. :0)
Чрез думите могат да излеят кофа помия върху ти, но могат и да те достигнат с @--)--,-- разбиране.

image








Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stroyanovden
Категория: Хоби
Прочетен: 255865
Постинги: 136
Коментари: 31
Гласове: 229
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031