Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2020 20:14 - РАЗРУШАВАЩАТА СИЛА НА ЛЮБОВТА
Автор: tikovpisane Категория: Хоби   
Прочетен: 1332 Коментари: 3 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

“ Потопих се изцяло в работата си. Пишех статии непрекъснато, четях статии, книги, гледах филми, ходeх на концерти и изложби, и отразявах всичко достоверно във вестника. Нали така правеха хората, за да преодолеят нещо. Е, помогна ми - горе - долу.

Бях твърдо решен да намеря жена. Вече не се двоумях, както преди, относно любовта. Запознах се с няколко жени в сайтове за запознанства и излизах с тях. Преспах с тях. Ала празнотата у мен оставаше.

Имах нужда да развратнича. Много! Болеше ме, а развратът помагаше малко. Ходех редовно при проститутки и се отдавах на безкрайно сладострастие. Всичко, което бях гледал по порно филмите ( а аз бях изгледал много, и то най-перверзните ), го реализирах на живо. Оргии с по две, три, шест момичета. Каквото удоволствие можеше да се извади от човешкото тяло, извадих го. Пробвах и гнусотии – писинг и скатинг. Дори правих секс с травестит няколко пъти.

Всичко това помогна, но слабо и временно. Болката оставаше. Вечерно време, когато затварях очи, в съзнанието ми изплуваше образът на Габи, и акумулиралата мъка изригваше мощно в дълъг плач. Направо си виех. Томях се. Разпадах се.  Не можех да издържам без нея. Когато изпитвах остра нужда да говоря с Габи, тя да е до мен, си я представях, че е у дома, и си приказвах с въздуха. Когато ме обземеше плътската жажда по нея, започвах да целувам като луд възглавницата и чаршафа, представяйки си, че е тялото и лицето й. Дори веднъж извърших съвкупление с леглото, толкова бях изперкал. Когато свърших, се проснах безпомощен  върху възглавницата – уморен, измъчен, плачещ, жалък. О, томление. Вечно томление... “

Откъс от “ Томление “

 




Гласувай:
1



1. missana - "Томление" е велик роман!
08.06.2020 20:36
Всеки откъс от него е добре дошъл на страниците на блог бг.

По повод конкретния откъс ще споделя, че писинг не съм пробвал, а скатинг не бих и искал. Но никога не е късно. особено сега, когато оздравях от коварна болест и се усещам в силата си. Поздравление, Влади! Чакам романът ти да види бял свят!
цитирай
2. tikovpisane - Благодаря ти за високата оценка, Приятелю!
08.06.2020 21:04
missana написа:
Всеки откъс от него е добре дошъл на страниците на блог бг.

По повод конкретния откъс ще споделя, че писинг не съм пробвал, а скатинг не бих и искал. Но никога не е късно. особено сега, когато оздравях от коварна болест и се усещам в силата си. Поздравление, Влади! Чакам романът ти да види бял свят!


Все пак, не пробвай гореспоменатите дейности! И аз не бих, но героят страда свръхмерно, и затова се отдава на това. А аз се радвам, че си се оправил! Това е най-важното! Бъди жив и здрав, и не само ти, но и всичките ти близки. И дано тая гадост свърши скоро, за да започнем да живеем по нормален начин! Прекрасна нова седмица ти желая!
цитирай
3. missana - Благодаря ти, Влади!
09.06.2020 08:30
Дано наистина да свърши и да се върнем напълно към нормалния ритъм на живот.

Пожелавам ти много нови успехи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tikovpisane
Категория: Хоби
Прочетен: 704670
Постинги: 291
Коментари: 977
Гласове: 718
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031