Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2012 04:05 - Признание
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2416 Коментари: 2 Гласове:
-1

Последна промяна: 23.09.2012 10:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

"Зад моите монголски клепачи

все български акъл наднича

лявото му полукълбо славянско

източнатата половина турско

Сал задника си останал червен

от времето на топонима Балкан

с щика на братушките донесен

Де да можеше задник да мисли

чудна история щеше да си опише

за своите отци още по дърветата

как славно отгоре дрискали преди

гърците да ги облекчат с гърнетата

и за паметник пред парламента им

кон с ник на освободител да дигнат"
 

маймунюнак Балкански народен парламентарист на народа от коне, т.е. българи защото българите са конен народ а психопата маймуняк доказал, че конен народ означава народ от коне, т.е. българите са коне, а не маймуняци, както твъдрдят зложелатели Затова и пред праламенто им има паметник на Кон с Ник Конник Освободител с мадури като мадарския симбол на фромираклата се туракийска маса в северното причерноморие около днепър т нар северни туракийци мизийците които построили мадарския конник за прослава на сапартощината че идиотизма на психопата боцко гетските лизачи и гипедски невменяеми дзверски глупаци им е малце
 
 П.П. "Признание" беше оригиналното заглавие на публикацията качена, като "Паметник на гърнето"

"Признание" си остава  




Гласувай:
1



1. marknatan - "Като такива СА упоменати. Не ...
23.09.2012 10:55
"Като такива СА упоменати. Не съм прочел и една дума, която да доказва обратното. Те СА воини и никога нещо различно от това. Стражари и пазванти са термини от речника на идиотчето натан, те не са лингво обяснения на РТ, нито ще бъдат във второто издание."

"Господине подписващ се, като marknatan !!
за разлика от простака-vulgar Да си воин е било престижно, Бургарои ~ българи, са военизирани подразделения, създадени от централната властс Гръбнак, характер"

"Това го твърдят всякакви перковци по форумите (начело с ненормалника Натан, и то ненормалник автентичен, не само като обидно име) с цел дискредитиране на РТ. Лично аз, Щурмана и други съавтори на РТ, никога не са твърдяли подобна глупост."

" По народност може да си бил всякакъв, но на римска служба ставаш граничар(булгар) и толкоз.Както и сега(т.е. както беше доскоро)-Влизаш в казармата и ставаш войник или матрос. Няма цигани, няма арменци, няма българи. Само матроси и войници."
"всички зараждащи се националности са започнали да се наричат граничари – всеки по своему а ние българите сме взели служебното име името с което са ни нарекли - булгари. По народност може да си бил всякакъв, но на римска служба ставаш граничар(булгар) и толкоз.Както и сега(т.е. както беше доскоро)-Влизаш в казармата и ставаш войник или матрос. Няма цигани, няма арменци, няма българи. Само матроси и войници."

"бъл-гар-и(българци) : Стражи на върховете,хълмовете или стражи на проходите и клисурите(клисурци).
гър-и (гър-ци): Само стражи.
ун-гар-ци(Hun-gar-y): Стражи хуни ( за името “хуни” вж. доктор Г. Ценов)
хър-ват-и(гър-ват(бат)-и): Стражи роднини или по-старши стражи.
Основното е че са били “гъри”(гари) и след това може би всеки се е нарекъл по своему:
Планинските стражи са станали българи,
тези от Пелопонес гърци,
хуните –хунгари и т.н. "
цитирай
2. ivansimeonow - МаркНатан, разбираш от монети. Ако ...
28.09.2012 21:38
МаркНатан , разбираш от монети. Ако решиш, отговори ми със съобщение. На времета чичо ми казваше, че има много скъпа монета. Един ден ми я показа, но не ми я даде, снех само отпечатък с червен молив. Беше бронзова,42 г 3мм дебела, после той ми каза че е40 г. Намерил я като младеж, като копал канал с 10 коруби. Правдоподобно. На лицевата страна аверса на златицата на Иван Асен -цар на блъгари, романи и греком, само че в негатив.
На реверса също в негатив на латински ludovi swewox с двоен патриаршески кръст вътре Беше лята. Показах отпечатъка на Владо Пенчев.Заинтригува се поиска обектът ,за да даде мнение ,но нямаше как Чичо ми почина, след време питах леля ми, донесе едно зързопче, но това, което ме интересуваше го нямаше. Имам някакво мнение, че ако не е някакъв фалшификат е по-късна, но ми е интересно и твоето мнение от тази оскъдна информация
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3863288
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930